Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft'un The Initiative Stüdyosu Hem Yeni Hem Eski Şeyler Üzerinde Çalışıyor

 
Microsoft'un E3 2018'de kurulduğunu duyurduğu yeni birinci parti stüdyosu The Initiative hem yeni hem de eski şeyler üzerinde çalışıyor.
 
Xbox patronu Phil Spencer twitter üzerinden yaptığı açıklamada, bugün The Initiative stüdyosunda gördüğü şeyden oldukça memnun kaldığını dile getirdi ve stüdyonun yeni ve yeni yollarla eski şeyler üzerinde çalıştığını belirtti.
 
Yeni yollarla eski şeyler dediği bir Xbox IP'sinin remake'i olabilir.
 
Stüdyo kurulduğundan bu yana hakkında sadece bünyesine önemli geliştiricileri kattığı haberleri ortaya çıktı. Stüdyo Naughty Dog'dan Rockstar Games'e kadar çok sayıda tecrübeli geliştiriciyi ekibine kattı ve muhtemelen yeni nesil için çalışıyorlar.

Xbox Series X'in çıkışına yakın stüdyonun çalıştığı oyun veya oyunlar hakkında daha fazla şey duyacağızdır.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Phil Spencer Xbox Xbox Series X Yeni Nesil Xbox Konsolu Microsoft
Japonya'da Geçtiğimiz Haftanın En Çok Satan Oyunları ve Konsolları (20/1/20 – 26/1/20) Dungeon Defenders: Awakened 21 Şubat'ta Steam'de Erken Erişime Açılıyor

Guest-AEF248198

29.1.2020 16:54:22

+4
Bu nesil Microsoft iyi ki kötü başlangıç yaptı demeye başladım, adamlar şu an piyasadaki en iyi oyuncu dostu firma durumundalar. Şu an dedikodu-söylenti dönüyor Sekiro, Breakpoint, Division 2 oyunlarının Gamepass'e geleceği söyleniyor ne kadar doğru bilmiyorum göreceğiz. Daha geçen gün 5.90 tlye 3 aylık Gamepass aldım. Başka firmalarında bu yola gireceğini düşünüyorum kendini dönüştüremeyen, değiştiremeyen tökezler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox Series X
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız