Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft'un Marlow Briggs Markasından İlk Sinyal

 
     Microsoft bu yılın başında Marlow Briggs'in isim haklarını almıştı, ama o günden bu yana herhangi bir ses ortaya çıkmadı. Şimdi yeni Xbox'ın duyurulmasına günler kala Marlow Briggs and the Mask of the Dead ismi ortaya çıktı.
 
    İsim hakları Microsoft'ta olan bu oyun 505 Games tarafından yayınlanacak. Aksiyon-macera türündeki Marlow Briggs and the Mask of the Dead'in Xbox 360 için geliştirildiği söyleniyor, ama yeni nesil Xbox'a gelme şansı da var.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Microsoft Xbox 360 Xbox Live Xbox Live Arcade Marlow Briggs and the Mask of the Dead
Rainbow Six: Patriots Gamestop Listesinden Silindi Ghost Recon Online'ın Wii U Sürümü Hâlâ Beklemede
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sir Maximus is BACK

19.5.2013 11:35:00

0
Xbox'a Uncharted tarzı bit tps gelmeli.

GamerHand

18.5.2013 15:56:18

0
Bak 3 gün kala ecelin elini bırakmasına ne güzel yorum yapmışsın. Git bir önceki yorumlarına bak birde şimdi şu olumlu yorumuna :) Beni geriyorsun demedim insanları geriyorsun dedim dikkat et. Benden yana sıkıntı yok rahat ol yani :) Bende senin gibiyim ama bu nesil 3 konsol istemiyorum masada. Wii U var yanında PS3 birde yanına PS4 koymanın derdindeyim. Birde yanına Xbox eklemeye gerek duymak istemiyorum açıkcası. Hem masada yerde yok :D :D Son olarakta sevgili BSC. Ne zaman alıntı yapsam mozilla,chrome,ie farketmez hatta mobil sayfa dahil hata veriyor alıntıya! 5-6 kere denesemde olmuyor bazen şansa çalışıyor. Şu siteye bir çeki düzen verin burdan ekmek yiyorsanız ekmek teknenize bakın adam tutun bişeyler yapın site zaten gün geçtikçe ağırlaşıyor bir çözüm bulun lütfen.

Hoid

18.5.2013 15:10:24

0
quote:

Orijinalden alıntı: GamerHand Bende senin 3 gun sonra ki konferans sonrasi halini merak ediyorum :) Her Sony basliginda mantiksiz yorumlar yapman insalari gereksiz yere germen. 3 gun kaldi. Az daha sabret arkadasim. Sonra sende burdasin bizde...
Ben de el konsolları ve wii harici hepsi var . 3 gün sonra baktım kötü bir cihaz geliyor almam olur biter dünyanın sonu mu ? Bu nesilde her 2 konsolda var ben de baktım cihaz harbi iyi yine gider alırım sorun mu var ? Ben XBOX alayım PS den geri kalayım yok PC den geri kalayım diyen birisi değilim , konsollarımı alırım PC mide düzenli upgrade ederim herkesin yapabileceği bir şey değil bu dolayısıyla geçiniz safsataları karışınızda fanboy yok sizin Ha ben seni geriyorsam deki bana şu yazdıkların beni gerdi , bende önlem alırım seni germiyecek şekilde yazarım darılma sen

GamerHand

18.5.2013 14:53:50

0
Bende senin 3 gun sonra ki konferans sonrasi halini merak ediyorum :) Her Sony basliginda mantiksiz yorumlar yapman insalari gereksiz yere germen. 3 gun kaldi. Az daha sabret arkadasim. Sonra sende burdasin bizde...

Hoid

18.5.2013 10:13:29

0
3 gün kaldı şu gamepad ı değiştirmeyin , LIVE ı geliştirin ve en önemlisi yeni IP ler ekleyin kafi benim için. SONY nin konferansına ve öncesine bakıyorum birde bunlara hemen hemen her gün SONY dedikodusu geliyordu , gamepad şöyle böyle diye hepside doğru çktı büyük oranda . Ama Microsfta bakıyorum hiç bir bilgi yok ortada söylenti çıkıyor ne yalanlama ne doğrulama geliyor tebrik etmek lazım adamları ağızları sağlam çıktı en ufak sızıntı dahi yok . 3 gün sonra umarım bomba etkisi yaratırlar , aşırı derece de heyecanlıyım bilmiyorum benim gibi olan var mı .
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox 360
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız