Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft’dan Banlanmalara Cevap

Xbox360'ın en büyük çekiciliği hiç kuşkusuz; eşsiz bir çoklu oyuncu deneyimi ve arayüzü ile Xbox Live sistemi.
    Son ban dalgası ile birlikte 1 milyon kadar Xbox360 kullanıcısının Xbox Live sisteminden banlanmasının ardından VG247 sitesine konu hakkında açıklamada bulunan bir Microsoft yetkilisi, korsan ile mücadelelerin devam edeceğini açıkladı.

“Kaç kişinin banlandığı hakkında yorumda bulunmuyoruz. Microsoft’un korsanla savaşı ve geride kalan 20 milyon Xbox Live kullanıcısının daha güvenli ve sağlıklı oyun oynamaları bizim önceliğimizdir. Her müşterimiz biliyor ki Xbox360’ı modifiye etmek ve korsan oyun oynamak illegaldir. Ancak bu şartlara uymazsanız Xbox Live kullanıcı sözleşmesinin kurallarını ihlal etmiş olursunuz ve bunun sonucuda banlanmaktır.

Eğer şartlarda da belirtildiği gibi Modern Warfare 2 oyununun legal bir kopyasını alırsanız tabii ki bu dalgadan herhangi bir şekilde etkilenmezsiniz.”

    Evet, Microsoft özellikle satış rekorları kıran Modern Warfare 2’yi işaret ederek konuşuyor. Görünen o ki bu ban dalgasının arkasında yatan ana sebep satış rekorları kıran Modern Warfare 2.
 
    Peki her an için donanımsal arıza verme ihtimali bulunan ve orijinal kullandığımız oyunların bu arızayı vermesi dolayısıyla hiçbir işimize yaramayacak olduğunu bilen Microsoft neden yıllar sonra bile hala bir donanım hatasını giderememektedir ? Xbox360’larımız maalesef evladiyelik değil !

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak xbox live ban microsoft
Dragon Age: Origins, Direct2Drive'ı İşgal Etti Nintendo'dan 2 Yeni Oyun Duyurusu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox 360
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız