Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft, Xbox Series S Oyun Performansını Arttırmak için Geliştirme Kiti Yayınladı

 
 
Microsoft, yakın zamanda oyun geliştiricileri için yeni bir Xbox yazılım geliştirme kitini piyasaya sürdü. Bu kit, Xbox Series S oyun geliştiricilerine bellek konusunda daha fazla kontrol sağlıyor. Geliştiriciler Xbox Series S için yayınlanan bu yeni kit sayesinde belirli oyunlarda performans artışı sağlayabilir.
 
Microsoft'un Oyun Geliştirme ekibi, güncellemeleri detaylandıran bir video paylaştı. Bu videoda “Artık Xbox Series S geliştiricileri için ek bellek kapasitesi sunuluyor” ifadeleri yer alıyor. Bu durum geliştiricilere bellek üzerinde daha fazla kontrol sağlıyor ve bu da grafik performansını iyileştirebiliyor.
 
299 dolar değerinde olan Xbox Series S, en fazla 120 FPS'i ve 1440p'ye kadar çözünürlüğü kullanıcılarına sunuyor. Series X'ten daha düşük performansa sahip olan bu konsolda sadece belirli oyunlar 1080p çözünürlüğe ulaşmış durumda.
 
Xbox Series S 10 GB'lık bir RAM kapasitesine sahip ve bunun yaklaşık 2 GB'lık bir bölümü sisteme ayrılmış durumda. Yeni yayınlanan kit sayesinde geliştiriciler için bellek kısıtlamaları bir nebze olsun iyileştiriliyor.
 
Yayınlanan video
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Theverge yazılım microsoft uygulama
QuakeCon 2022 Etkinlik Detayları Açıklandı Bandai Namco, Sega ve Square Enix GI Live: London 2022'ye Katılıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Microsoft
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız