Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft Xbox Live'daki Saygınlık Sisteminde İyileştirmeler Yapacak


      Microsoft'un önemli isimlerinden Mike Ybarra, Xbox One'da kullanılan "reputation" yani saygınlık sisteminde değişikliğe gidileceğini açıkladı. Xbox Live'da kötü niyetli oyuncuların diğer oyunculardan daha kolay ayrılması için tasarlanan bu sistem daha kullanışlı bir hale getirilecek.
 
      Saygınlık sistemi oyuncuları aşağıdaki gibi kategorilere ayırıyor. Diğer oyuncular tarafından şikayet edilen oyuncular kırmızı, orta derecedeki oyuncular turuncu ve şikayet edilmeyen oyuncular da yeşil renk ile gösteriliyor. Bu sistemin kötü yanıysa herhangi bir oyuncu bir diğer oyuncuyu sebepsiz yere şikayet edebiliyor ve saygınlığının azalmasını sağlayabiliyor. Microsoft getirdiği yenilikle bu durumu düzelteceğini belirtiyor.
 
       Ybarra'nın bahsettiği yeniliğin ne zaman geleceği hakkında henüz bir açıklama bulunmuyor. Kasım ayında Xbox One için yayınlanacak olan arayüz güncellemesiyle birlikte oyunculara sunulabilir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak purexbox.com Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
Steampunk Atmosferine Sahip The Swindle'ın Wii U Çıkış Tarihi Açıklandı The Witcher 3'ün İlk Genişleme Paketinden Video Çok Yakında

- The Stig -

7.9.2015 23:56:48

0
cs:go'daki gibi oyun sırasında, diğer oyuncular tarafından oylama yapılabilir.. yada buna benzer bir sistem..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız