Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft, Xbox Game Pass Aile Planını Test Etmeye Başladı

 
 
Microsoft, mevcut abonelerin sahip oldukları avantajlarını başkalarıyla paylaşmalarına olanak sağlayacak bir Xbox Game Pass aile planını test etmeye başladı. Xbox Game Pass aile planının bir ön izlemesi şu anda Kolombiya ve İrlanda'da mevcut. Teste katılım sağlayan kullanıcılar aynı ülkede oldukları sürece mevcut aboneliklerini dört kişiye kadar sunabiliyor.
 
Microsoft'ta kıdemli teknik program yöneticisi olarak çalışan Tyler Mittleider şunları söyledi: "Kolombiya ve İrlanda'da bugünden itibaren Xbox Insiders kullanıcıları mevcut abonelik avantajlarını birden fazla kişiye sunabiliyor (Game Pass Ultimate). Bu sistem en fazla dört kişiye kadar destek sunuyor. Sisteme dahil olan bu dört kişi Xbox Game Pass Ultimate oyunlarına erişim sağlıyor. Böylece daha fazla kişi Konsol, PC ve Bulut platformlarında en iyi Game Pass oyunlarını deneyebiliyor.”
 
Bu plan ile beraber Ultimate üyeliğinin 18 günlük üyeliğe eşit olacağı ve bunun standart bir abonelikten çok daha pahalıya mal olacağını öne sürülüyor.
 
 
Öte yandan Microsoft'un bir süredir Xbox Game Pass için bir aile planı tasarladığı söylentiler arasındaydı. Bu kullanıcı testinin duyurulmasıyla beraber de bu durum onaylanmış oldu. Microsoft artık Xbox Game Pass Ultimate aile planını daha geniş çaplı olarak değerlendiriliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Xbox Game Pass Microsoft Konsol için Xbox Game Pass PC için Xbox Game Pass
Bandai Namco, Sega ve Square Enix GI Live: London 2022'ye Katılıyor The Witch’s House MV, PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox Game Pass
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız