Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft Rime Yapımcısını Geri Çevirmiş


    Sony'nin Gamescom'daki bağımsız yapımcı duyurularından biris olan Rime, Tequila Works isimli bir yapımcı tarafından geliştiriliyor. ICO'ya benzerliğiyle dikkatleri çeken Rime için yeni bir haber ortaya çıktı. Gelen haberlere göre Rime'ın yapımcısı ilk başta Microsoft'u tercih etmiş. Olumlu cevap alınamayınca ikinci durak Sony olmuş.
 
    İlk başta VGLeaks'ın sızdırdığı, daha sonrasında ise yapımcılar tarafından onaylanan bilgilere göre Tequila Works, Rime'ı PS4'e özel yapmadan önce Microsoft'un kapısını çalmış. Tequila Works Microsoft'tan 3 milyon dolarlık bağış isteyerek 24 ay içerisinde Rime'ı Xbox konsollarına, 24 ayın sonrasında ise ekstradan 40.000 dolara oyunu Windows 8 ile Windows Phone 7'ye çıkarmayı teklif etmiş. 
 
    Microsoft tarafı bu teklifi ilk başta geri çevirmemiş. Fakat ilerleyen dönemlerde Microsoft Xbox One'ın sosyal bağlantılara odaklanan bir konsol olmasına karar kılmasından sonra Tequila Works'ün Microsoft'la anlaşması iptal edilmiş. Microsoft, sadece tek kişilik moda sahip Rime'ın Xbox One'ın yapısına uymayacağını düşünmüş.
 
Bakalım kaçan balık büyük mü olacak? Bunu 2015'te göreceğiz...

Bu haberin bağlantısı
URL
Tequila Works Rime ICO Macera
Bethesda'nın Yeni Duyurusu İçin Biraz Bekleyeceğiz Doom 4 Betası, Wolfenstein Videosu + Çıkış Tarihi!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

lextor

20.2.2014 12:13:08

0
Sony de olmasa işimiz yaş.Saçma sapan multiplayer oyunlardan kurtarıyor bizi.

BSC Misafiri

19.2.2014 19:10:08

+1
Sony prestij ve cesitlilik ugruna para kaybetme riskini aliyor bazen basarisiz olsa da genel de oyuncuyu tavlamasini biliyor. Artik eskisinden daha cok exc firmasi var. Micro ise 360'tan sonra buyuk hatalar yapti.

addidas_85

19.2.2014 18:35:10

+1
FPS değil ya :(

KAKÁ

19.2.2014 18:22:14

+1
Yanılmıyorsam quantic dream'in oyunu Heavy Rain de Microsoft'a sunulmuştu, Microsoft geri çevirmişti çocuk kaçırma konusu barındırdığı için.

BSC Misafiri

19.2.2014 18:16:44

+1
Ne için be microsoft !!! Yakında multi player oyinlarda ps4'e kayar ve çoğalır . Single candir can.

Kasatka

19.2.2014 17:39:01

-5
Bu habere iyi dikkat edin single playercilar. Ben.sahsen.hatir gonul olmadigi surece online oyun oynamayan.biriyim ama oynayana da saygiliyim orasi ayri ama sony olmasa tekel ms olsa yada xbox one eski nesil.de ki 360 kadar basarili olsaydi single oyun gormemiz neredeyse imkansiz hale gelecekti. sony risk alamayacak xbox u.taklit.etmeye.baslayacak.ve onun gibi multiye agirlik. verecekti. Allahtann.ms tv isine girdide bu tehlike ortadan kalkti ve sony su an cok iyi halde risk alabiliyor ve multi ilmayan.ozgun.oyunlar gorebiliyoruz yoksa journal vs gibi oyunlari biz ms ye kalsa ruyamizda gorurduk. ms nin kafasi anca fps ye ve call of un.dlc lerini time exc yapmaya calisir.

TLOU

19.2.2014 17:23:34

0
Tequila Works Deadlight adlı muhteşem oyunu Xbox 360a özel çıkaran arkasından PC'ye getiren müthiş ötesi bir firmadır...En azından benim için Deadlight çok hoşuma gitmişti...Micro biraz ayıp etmiş diyebilirim bu konuda ama eminim Rime ile çok iyi işler çıkartacaklardır
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rime ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız