Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft: Halo Reach 2010'un En Büyüğü Olacak

Microsoft daha önce Halo: Reach'in 2010 yılının en büyük oyunu olacağını söylese de bu sözünü tekrar vurguladı.
 
Microsoft 2010 yılı Christmas döneminde konsol dünyasına büyük bir saldırıya hazırlanıyor gibi görünüyor. Bu yılın sonlarına doğru Fable 3 ve Halo: Reach, Natal ile beraber piyasaya çıkacak.
 
2010 yılında rakipleri de önemli oyunlar hazırlamasına rağmen Microsoft, Halo: Reach'in 2010 yılın en büyük oyunu olacağını bugünkü açıklamasında yine vurguladı.
 
Ayrıca firma Splinter Cell Conviction, Crackdown 2, Mass Effect 2 ve Alan Wake gibi (bazıları konsollar arasında sadece Xbox 360'ta bulunuyor) gibi özel oyunları 2010 yılının ilk yarısında arka arkaya piyasaya çıkaracağını da açıkladı.
 
Microsoft'un açıklamalarında en önemli noktalardan birisi ise Call of Duty: Modern Warfare 2'nin ilk olarak Xbox 360'ta görüneceği oldu.
 
Satış rekorları kıran ModernWarfare 2'nin ilk ek paketinin Xbox 360'a rakiplerinden önce çıkacak olması firma için büyük avantaj sağlayabilir.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak
Bu Seferde Devasa Lego Yoshi GoW 3 ve SoC'un Japonya Çıkış Tarihi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

kkratoss

10.1.2010 23:23:53

0
gow 3 yılın en iyi oyunu olacaktır ama ona rağmen halo daha çok satacak adım gibi eminim

In Isaac We Trust

10.1.2010 22:41:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:. iyi hosda olaylara gene yanli yaklasanlar var... gran turismo, prolouge sacmaligi yapip demo oyunu 50-60 tlye sattigi zaman polyphony cok zeki gt5 icin kaynak topluyor. full surum gt5 i daha kaliteli yapicaj ve oyuncularin merakini bi arada gidericek. zeka fiskirtiyor sirket vs gibi sozler soylendi. ornek olarak verdim bunu... is demo bile olmayan odst ye gelince ms s.cti deniyor. odst aslinda ek paket olarak dusunuldu halo recon mu neydi adi sonra hikayeyi tamamen bastan ele alip genisletip guzellestirip ayri oyun olarak piyasaya surduler. hem her halo oyunundan oteye giden yeniligi masterchief in olmamasiydi. farkli bi senaryo var fakat ana halo konusunufa bagliydi. ek olarak geow 2 horde mode kadar zevkli firefigt modu var. halo 3 2007de cikti reach 2010 sonuna dogru cikicak. bu kadar talep goren bi oyunun 4 sene icinde tabiki bi ara versionu olucak. ara version bi oyuna halo odst bi boy buyuk gelir. bungie s.cmis falan degil. ciktigi gun exreme bi satis yapti ve oynandida. eksi yonleri ise tam bitirmedim oyunu sonlardayim fakat genel olarak ayni mekanda geciyor. firefightda matchmaking yok ve ayri bi deathmach i yok. onun icin icinden halo 3 multiplayer dvdsi cikiyor. eksikleri bunlar benim farkettigim. odst neden alinir? 1. senaryosu icin 2. firefight icin 3. reach beta kaydi icin 4. halo 3 mappackleriniz yok ise mappackler icin. 5. halo 3 den sonra farkli bi halo macerasina tam gaz devam etmek icin 6. 4 kisilik coop modu icin odst neden alinmaz? 1. pahali oldugu icin (daha ucuz olabilirdi) 2. reachin cikmasina az kaldigi icin 3. senaryoyu cok sıkı takip etmeyenler icin 4. hardcore halo multiplayer oyuncularina sıkıcı gelecegi icin...
+1 babür abi.

spike3001

10.1.2010 16:01:03

0
2010 yılının en çok satan oyunlarından biri olacaktır. belki cod7 ile çekişir. devir online oyun devri. single ağırlıklı oyunların bu piyasada online modu güçlü oyunlara kafa tutması çok zor artık

V

10.1.2010 14:53:21

0
Bu MS hep konusur zaten adamlarin isi bu cunku yaptiklari ile degil soyledikleri ile satar hep, he diyip gecicen , gormeden inanmam.

Sfred

10.1.2010 12:11:53

0
Milyonlar satacağı çok belli hatta ps3 exc lerden bile fazla satabilir. Çünkü oyunun fanatik boyutuna ulaşan alıcıları milyonlarca yani. Ayrıca Microsoft oyunu muhteşem pazarlıyor. Burger King'lerde bile özel menü yapıyorlar yahu oyun için daha ne olsun. Oyun da iyi zaten. Ama Halo 3'deki başarıyı yakalayabilir mi bilemiyorum. Belki God of War III satış konusunda yarışabilir. Ama genel anlamda en iyi oyunu olmaz sıralamalarda. Gow3 götürür gibi.

Leingrad

10.1.2010 05:37:01

0
iyi hosda olaylara gene yanli yaklasanlar var... gran turismo, prolouge sacmaligi yapip demo oyunu 50-60 tlye sattigi zaman polyphony cok zeki gt5 icin kaynak topluyor. full surum gt5 i daha kaliteli yapicaj ve oyuncularin merakini bi arada gidericek. zeka fiskirtiyor sirket vs gibi sozler soylendi. ornek olarak verdim bunu... is demo bile olmayan odst ye gelince ms s.cti deniyor. odst aslinda ek paket olarak dusunuldu halo recon mu neydi adi sonra hikayeyi tamamen bastan ele alip genisletip guzellestirip ayri oyun olarak piyasaya surduler. hem her halo oyunundan oteye giden yeniligi masterchief in olmamasiydi. farkli bi senaryo var fakat ana halo konusunufa bagliydi. ek olarak geow 2 horde mode kadar zevkli firefigt modu var. halo 3 2007de cikti reach 2010 sonuna dogru cikicak. bu kadar talep goren bi oyunun 4 sene icinde tabiki bi ara versionu olucak. ara version bi oyuna halo odst bi boy buyuk gelir. bungie s.cmis falan degil. ciktigi gun exreme bi satis yapti ve oynandida. eksi yonleri ise tam bitirmedim oyunu sonlardayim fakat genel olarak ayni mekanda geciyor. firefightda matchmaking yok ve ayri bi deathmach i yok. onun icin icinden halo 3 multiplayer dvdsi cikiyor. eksikleri bunlar benim farkettigim. odst neden alinir? 1. senaryosu icin 2. firefight icin 3. reach beta kaydi icin 4. halo 3 mappackleriniz yok ise mappackler icin. 5. halo 3 den sonra farkli bi halo macerasina tam gaz devam etmek icin 6. 4 kisilik coop modu icin odst neden alinmaz? 1. pahali oldugu icin (daha ucuz olabilirdi) 2. reachin cikmasina az kaldigi icin 3. senaryoyu cok sıkı takip etmeyenler icin 4. hardcore halo multiplayer oyuncularina sıkıcı gelecegi icin...

In Isaac We Trust

10.1.2010 00:44:17

0
quote:

Orijinalden alıntı: paypay88 MrStark Ben o Live videosunu (odst) için izledimde. Gidip koşup xbox almak ıstedim . Gerçekten etkileyici bir video idi.Oyun ise? vasati geçemedi. ODSTyi çok sevdim muthişti efsane oldu diyen varmi??? Microsoft eminimki oyun çikmasina 1-2 ay kala tüm sokaklari halo posteri asar ve oyun satar. oyunu alan ise bu ne der? Sony şöyle ms gibi reklam yapsa . Efsane oyun çikariyor. Birtane afiş ilan yok . Tabi halo en büyük olur. Heavy rain. Çoğunlukla oyun oynayanlar küçük Yaşta. bu oyunu alan okadar çok olmaz. GOD OF war 3 işte burda duralim... Taşlar değişiyor . Bu oyun +18 olsa bile herkes alicak ps3 sahibi.eminim olmayan bile bu oyunu ps3 cafede arkadaşinda biryerde oynuyacak. Halo reachi herkes oynacakmi??? olay burda biter.. Ben haloyu kötülemiyorum Güzel oyun ama yenilik gelmeli. hadi halo 1 süperdi bir sürü yenilik. araç falan. Halo 2 devam oyunu hadi tamam. Halo 3 xbox 360a çikan oyun xboxta oynanacak multi güzeldi. Halo odst (ms s*çti ) Halo reach bekliyeceğim. oynayamasamda. videolarini izleriz. ben ps3 fanı değilim.bir kaç gün önceye kadar ps3ümü satip xbox alicaktim. Hala xbox alabilirim nedeni fw tabiki. xboxa özel exc değil...
Hocam terbiyesizleşmeden yazdığın için sağol düşüncelerin olsun filan.Ben bir Halo fanı değilim kesinlikle xbox veya ps3 fanboyuda değilim ikiside vardır ikisinide çok severim ama xbox ı biraz ayrı tutuyorum çünkü oyunlarının çoğu bana hitap ediyo exclusive olarak demiyorum oynanış olarak filan halo,gears,mw2,guitar hero,mass effect,splinter cell bu oyunlar yüzünden daha çok seviyorum xbox ı ve onda oynamıyı ps3 de efsanevi bir konsol teknolojisiyle exclusive oyunlarının detaylarıyla emeğiyle inanılmaz saygı duyulası bir başka konsol.ama oyun konusunda tanıtım vs filan bunlarda microsoft gibi olamıyo olay odst ve halo konusunda haklısın bi yenilik gelmeli ki o Reach de gelicektir olay çok büyük Reach de konuyu yazdım zaten oynanış işte birlikler devasa savaşlar online co-op olayı filan campaing i fps türünde çok az var bu olay aslında bunlar güzel şeyler halo nun konusu ve bu güzel sürprizleri de olunca millet seviyo alıyo oynuyo. ODST bana göre vasat değil çoğu siteden puanı 8.5 üstü filan yada 8.0 ign 9.0 filan verdi herneyse bu puanların hepsini haketmedi bencede ama oyun insana süper bir zevk veriyo millet seviyo o yüzden ODST yi sevme sebebim master chief yok işte gerçekten zorluyo oyun sizi odst askerlerinin yaşadığı dramı filan aktarıyo bana süper bir savaş oyunu gibi geldi bir çok insan oynuyo bende halo 3 halo 2 halo 1 filan olmadığından direkt bunu aldığımdan sevmiş olabilirim malum halo 3 ü olupta işte yeni mapleri filan indiren amcalar çok kızgın çünkü odst de bu bütün çıkmış mapler özellikler beleş geliyo ben direkt böyle aldığım içinde aşırı sevmiş olabilirim ama online co-op campaing olayı ve firefight(matchmaking olsaydı işte vasat yorumuda gelmezdi o zaman bence) modu varken çok hoşuma gitti bu yüzden ODST yi seviyorum bana Halo yu sevdiren oyundur ODST çoğu kişiye ters gelsede ki bir çok insan seviyo ama parasını fazla görüyolar haklılar burda 6 saat bir campaing ama büyük bir multi 50 dolara satılmamalı 39 35 olsa herşey çok daha iyi ve güzel olurdu ama işte microsoft aldırıyo hayvanlar yine yapıcak bişey yok .

Opricnik

9.1.2010 19:28:33

0
MrStark Ben o Live videosunu (odst) için izledimde. Gidip koşup xbox almak ıstedim . Gerçekten etkileyici bir video idi.Oyun ise? vasati geçemedi. ODSTyi çok sevdim muthişti efsane oldu diyen varmi??? Microsoft eminimki oyun çikmasina 1-2 ay kala tüm sokaklari halo posteri asar ve oyun satar. oyunu alan ise bu ne der? Sony şöyle ms gibi reklam yapsa . Efsane oyun çikariyor. Birtane afiş ilan yok . Tabi halo en büyük olur. Heavy rain. Çoğunlukla oyun oynayanlar küçük Yaşta. bu oyunu alan okadar çok olmaz. GOD OF war 3 işte burda duralim... Taşlar değişiyor . Bu oyun +18 olsa bile herkes alicak ps3 sahibi.eminim olmayan bile bu oyunu ps3 cafede arkadaşinda biryerde oynuyacak. Halo reachi herkes oynacakmi??? olay burda biter.. Ben haloyu kötülemiyorum Güzel oyun ama yenilik gelmeli. hadi halo 1 süperdi bir sürü yenilik. araç falan. Halo 2 devam oyunu hadi tamam. Halo 3 xbox 360a çikan oyun xboxta oynanacak multi güzeldi. Halo odst (ms s*çti ) Halo reach bekliyeceğim. oynayamasamda. videolarini izleriz. ben ps3 fanı değilim.bir kaç gün önceye kadar ps3ümü satip xbox alicaktim. Hala xbox alabilirim nedeni fw tabiki. xboxa özel exc değil...

Arsenic

9.1.2010 19:23:11

0
Oha Fable 3 bu sene mi çıkıyor!!! Ben seneye çıkacak diye biliyordum. Halo falan pek umurumda değil de Fable 3'ün bu yıl çıkması beni çok heyecanlandırdı.

soulfly1

9.1.2010 19:07:30

0
Gamepad konusunda kesinlikle katılıyorum.. Rahmetli Xbox 360'ımla 6 saat oynayabildiydim gamepad ile kesinlikle PS2-3'ün gamepadinden daha iyi.. Hem şekliyle hem de ele oturmasıyla gerçekten çok sağlam bir gamepad. Hatta PS3'e çalışır diye kablolu Xbox 360 gamepad'i alacaktım arkadaş kanıma girdi Sixaxis almıştım zamanında.. Çalışıyor mu bilmiyordum aslında ama çalışmasa bile PC'de oynarım diyerekten almak istemiştim.. Ama şahsi fikrim Controller S daha iyi bir gamepad idi.. Alışınca Sixaxis/DS3 ile de FPS gayet rahat oynanıyor aslında ama bir Xbox 360 gamepadi kadar rahat olamaz

bluelabel

9.1.2010 18:50:22

0
quote:

Orijinalden alıntı: soulfly1

Piyasa olarak bakarsak evet bir Halo'nun yaptığı etkiyi kesinlikle yapmadı katılıyorum. Ama yapması gereken etkiyi yapamayan oyunlar da var. Killzone 2'de bunlardan biri. Satış rakamına bakıyorum üstelik korsanı olmayan bir konsolda tatmin edici bir sayıda satamamış bile. Ama satması gerekirdi, bizlere vermiş olduğu kalite bence daha çok satılmasını gösteriyordu ama olmadı. Killzone 3'de de çok bir şey değişmez diye düşünüyorum.. Düzeltme : Yazım hatası.. Yine...
Bana göre bu durumun tek bir açıklaması var.PS3 fiyat performans olarak hala en iyi Blu-Ray Player.Bu amaçla alan benim bile 3-4 tanıdığım var.Asıl amacı bu olanlar da genelde spor oyunları alıyorlar.Arada sırada arkadaşlarıyla oynamak için.Bir de PS3 gamepad iyle FPS oynamanın zorluğu var.Bunlar biraraya gelince Killzone 2 nin neden bu kadar az sattığı da ortaya çıkıyor.Yoksa,kopya oynanmayan,exc.sıkıntısı çeken bir konsolda satış rekoru kırması gerekirdi bu oyunun. Ama 360da böyle bir durum yok,alanların hepsi oyun oynamak için alıyor.Ve kim ne derse desin 360 gamepad iyle FPS ler çok daha rahat oynanıyor.Hayran kitlesi hazır olan HALO da ne kadar dalga geçilirse geçilsin,satış rekorları kırıyor. İşte fanboylar da burada devreye giriyor ve bu durumu bir türlü hazmedemiyor.Dedim ya keşke herkes senin kadar objektif bakabilse olaya.Sana Killzone 2 daha güzel geldiği için kimsenin bunu yargılamaya hakkı yok burada.Ama HALO sevenler "HALO bana daha çok zevk veriyor deyince",GT5 fotoları bile devreye giriyor Saygılar..

soulfly1

9.1.2010 17:58:10

0
quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Keşke herkes senin gibi hakaret etmeden dalga geçmeden fikrini söyleyebilse Ben PS3 de HALO gibi FPS yok derken Killzone2 yi unutmadım tabiiki.Ama bu oyun muhteşem grafikleri olmasına rağmen HALO nun yaptığı etkiyi yapamadı piyasada dostum.Sana HALO dan daha güzel gelir,buna da sonuna kadar saygı duyarım
Piyasa olarak bakarsak evet bir Halo'nun yaptığı etkiyi kesinlikle yapmadı katılıyorum. Ama yapması gereken etkiyi yapamayan oyunlar da var. Killzone 2'de bunlardan biri. Satış rakamına bakıyorum üstelik korsanı olmayan bir konsolda tatmin edici bir sayıda satamamış bile. Ama satması gerekirdi, bizlere vermiş olduğu kalite bence daha çok satılmasını gösteriyordu ama olmadı. Killzone 3'de de çok bir şey değişmez diye düşünüyorum.. Düzeltme : Yazım hatası.. Yine...

Daxteroy

9.1.2010 17:02:27

0
Ne olursa olsun rakiplerini alt edemeyeceğini düşünüyorum. Diğer oyunlara nazaran fazla farkta olacağını sanmıyorum.

Xolaks

9.1.2010 16:48:19

0
@daxteroy oyunun daha gameplay videoları yayınlanmamış ,oyuniçi screenshotları yok, oynanış hakkında,multisi hakkında hiçbir bilgi yok neye göre 2010un en iyilerinden olamaz diyosun elinse hiç bir bilgi yokken insan merak ediyor

The_Rahip

9.1.2010 16:47:40

0
Halo: Reach mükemmel bir oyun olacak ve %99 yılın en fazla satan oyunuda olacaktır. Single ve online olarak yine mutheşem bir deneyim yaşatacak oyunculara ama 2010 yılının en iyisi olamaz gibime geliyor. NOT: Aklı olan oyun firmaları Halo Reach'in çıkış tarihinde oyun çıkarmaz valla Halo fırtınasından aralarda kaynar gider.

wNchstR

9.1.2010 16:13:26

0
Halo:Reach, Gow3 ve Heavy Rain'nin toplamından fazla satar ve 2010 un en büyüğü olma konusunda iddiasını sonuna kadar sürdürür..

KAKÁ

9.1.2010 15:34:46

0
2010 Goty GOW 3 ya da Heavy Rain

Daxteroy

9.1.2010 15:27:10

0
Halo Reach 2010'un en çok satan oyunlarından biri olur; ama en iyilerinde biri olamaz.

bluelabel

9.1.2010 15:17:50

0
quote:

Orijinalden alıntı: soulfly1 Microsoft'un yapmış olduğu iddiayı PS oyunu yapan firmalar da yapıyor. Onlar yapınca doğru MS deyince yanlış demek asıl yanlış olan. Ha bana sorarsanız Halo mu Killzone mu Killzone 2 derim. Xbox'ta arkadaşla neredeyse son bölüme kadar Co Op oynadık Halo 2'yi kötü oyun değil ama tarz olarak Killzone 2'ye daha yakınım. Ama sırf bu yüzden Halo çöp, dandik demek oyuna, aldığı puanlara hakaret olur. Düzeltme : Yazım hatası..
Keşke herkes senin gibi hakaret etmeden dalga geçmeden fikrini söyleyebilse Ben PS3 de HALO gibi FPS yok derken Killzone2 yi unutmadım tabiiki.Ama bu oyun muhteşem grafikleri olmasına rağmen HALO nun yaptığı etkiyi yapamadı piyasada dostum.Sana HALO dan daha güzel gelir,buna da sonuna kadar saygı duyarım Buarada ben de HALO 3 ü beğenmedim mesela,hep de söylemişimdir bunu.HALO ve HALO 2 den sonra single ı yakışmadı seriye.Ama bu kadar hayranı ve satışı olan oyunla dalga geçmek cahillik ve terbiyesizlik oluyor biraz.Hele hele daha çıkmamış Reach ile dalga geçmek tamamen fanboyluk. Fanboylara; Benim PS3 üm yok ama param olsa,Blu-Ray Player ve 2-3 exc. için alırdım.Şimdi ben PS3üm yokken niye PS forumuna girip oyunlarla dalga geçeyim???Madem Halo yu sevmiyorsun,girme sayfasına.Dalga geçince egonu mu tatmin ediyorsun?PS aşığı çok enterasan arkadaşlar da var,mesela 360 ın aksiyon oyunu sayfasına GT5 fotoları falan koyuyor.Kimisi de HALO nun araç sayısından bahsediyor.Komik duruma düşmekten zevk alan insanlar da var işte. Saygılar...

Deathcallsdeath

9.1.2010 14:10:50

0
quote:

Orijinalden alıntı: soulfly1 Microsoft'un yapmış olduğu iddiayı PS oyunu yapan firmalar da yapıyor. Onlar yapınca doğru MS deyince yanlış demek asıl yanlış olan. Ha bana sorarsanız Halo mu Killzone mu Killzone 2 derim. Xbox'ta arkadaşla neredeyse son bölüme kadar Co Op oynadık Halo 2'yi kötü oyun değil ama tarz olarak Killzone 2'ye daha yakınım. Ama sırf bu yüzden Halo çöp, dandik demek oyuna, aldığı puanlara hakaret olur. Düzeltme : Yazım hatası..
Valla gözlerim yaşardı. Allah razı olsun, senin gibi insanlar gelsin yazsın istediğini. Halo için MrStark'ın söylediklerine katılıyorum. Hani bakalım bu oyunda ne olacak nasıl gelişicek grafikler ne olacak gibi bir düşünce yok haloseverlerde. Hikayeyi öğrenerek oynamışsanız ve fantazi dünyasına da yakınsanız zaten merak ediyorsunuz, hikayenin devamının gelmesini bekliyorsunuz.

soulfly1

9.1.2010 13:15:17

0
Microsoft'un yapmış olduğu iddiayı PS oyunu yapan firmalar da yapıyor. Onlar yapınca doğru MS deyince yanlış demek asıl yanlış olan. Ha bana sorarsanız Halo mu Killzone mu Killzone 2 derim. Xbox'ta arkadaşla neredeyse son bölüme kadar Co Op oynadık Halo 2'yi kötü oyun değil ama tarz olarak Killzone 2'ye daha yakınım. Ama sırf bu yüzden Halo çöp, dandik demek oyuna, aldığı puanlara hakaret olur. Düzeltme : Yazım hatası..

In Isaac We Trust

9.1.2010 13:14:19

0
quote:

Orijinalden alıntı: ProtezBacak satış rakamında en büyük olurlar.
Demek istediğimde buydu.

In Isaac We Trust

9.1.2010 13:08:41

0
quote:

Orijinalden alıntı: soulfly1

Hocam yapmayın etmeyin Killzone 2 gibi sağlam bir FPS var. Ha aslında tarz olarak ben pek benzetmiyorum ikisini ama FPS olarak bakacaksak PS3'te de Killzone 2 gibi sağlam bir FPS var. PS3'cülerin Halo'ya laf etme nedeni olsa olsa PS3'te halo tarzında bir FPS'nin olmamasıdır. Ki bence sırf Xbox 360'a laf olsun diye Halo'ya laf ediliyordur. Muhtemelen sen de bunu demek istedin ama belirteyim dedim.
Çok doğru diyosun çok tarafsız konuşuyosun aynı şekilde saygıyla onaylıyorum keşke herkes bu tarz cümleler kullansa kavgaya argoya geçmeden tartışsak.. PS3 fanboylarının en kıl olduğu olay Halo gibi destanımsı bir şeyin PS3 de olmamasıdır Halo büyüklük konusunda star wars a yakın(büyüklük anlamında evrenler,silahlar,ırklar vs..)bir oyundur konu olarak bir okusanız ne kaçırdım dersiniz ben diyorum ama ilk 3 oyundan ilk oyunu oynadım sarmamıştı fakat şimdi Halo 3:ODST ile beraber baya baya oynuyorum aşırıda seviyorum yani multisi zaten efsane modern warfare ı geçen tek multi dir fps konusunda(rakamsal konuşuyorum) ve gerçektende bu kadar ilgiyi hakediyo oyun bir çok insanın hayalinde canlandırdığı bir epic savaşı anlatıyo resmen korku değil türü mantıklı olaylar askerlerin aşmış ölümsüz olmamaları(master chief haricinde oda ana karakter o kadar da olucak zaten bende bu yüzden kılım ona ) mermiyi yiyince yatıyo herkes çok gerçekci bi savaş ortamı ama işte uzay zamanı büyük gezegenler ırklar çatışmaların hayvani büyüklüğü her köşeden bir ses tam savaş ortamını veriyo halo zaten millet bu yüzden sevdi aksiyon iyi ana karakter sevimli spartan olması faktör konusu büyük kafa karıştırmıyo basit ama uzun bi konu baymıyoda multisi de dehşet olunca buna eklendiğinde millet coşuyo almak için en iyi oyun demiyorum her açıdan kusursuz demiyorum ama ortalamanın çok çok çok çok çok üstünde bir oyun konusu yüzünden herşeyi kenara bırakırsak. Reach gezegeni Halo evrenindeki gelmiş geçmiş en büyük savaşın geçtiği yerdir. Kurtulan yoktur filan yani o biçim piskopat bi çatışma alanı ana karakterimiz arkadaşlarımız filan hepsi mort olucak zaten oyunda biz bunu sadece biliyoduk kulaktan duyma haberle diğer halo oyunlarında ama olayın nasıl olduğu o gezegendeki o destansı savaşın büyüklüğünü sadece hayal edebiliyoduk şimdi bütün olayları görücez nasıl olduğunu filan neden bu kadar kanlı bi katliam olduğunu niye Reach gezegeninin bütün evrende bulunan insan ırkının en güçlü en elite askerlerinin orada savaştığı taktirde Reach gezegeninin yine düştüğünü istila edildiğini filan öğrenicez bu oyunda(master chief yani bildiğimiz yeşil olan master chief olmiycak Reach de) . Şimdi sorarım size millet niye hücum etmesin bu oyuna daha önceden halo hastaları filan,sonra niye kızmasın PS3 Fanboyları Halo ya böyle bir geniş oyun yokta ondan FPS türünde Exclusive olarak gamepad le oynanan. Açıklamayı yapan herifte büyüklük anlamında en çok ses getirip satan olucak diyo microsoft kusursuz bişey yapmadık ama öyle bir satıcazki görüceksiniz gibi bişey demek istiyo amcalar.

Cortland Andrus

9.1.2010 12:56:30

0
satış rakamında en büyük olurlar.

soulfly1

9.1.2010 12:49:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

360 kopya oynatmasaydı PS3 mutlaka daha fazla satardı,buna katılıyorum.Ama PS3 satışları ile oyun satışları doğru orantıda gitmiyor.Bunun da sebebi PS3 ü Blu-Ray Player olarak alan insanların tahmin edildiğinden çok olması.Zaten Blu-Ray Player özelliği olmasa bu kadar bile satmazdı. Konuya dönersek,Halo ne kadar dalga geçilirse geçilsin efsanedir.Fanboyların tahammül edememesi de PS3 de Halo ya rakip olabilecek bir FPS olmadığındandır.Bazılarının nasıl kuyruk acısı varsa,araç sayısı falan diyerek saçmalama yarışına giriyorlar Saygılar..
Hocam yapmayın etmeyin Killzone 2 gibi sağlam bir FPS var. Ha aslında tarz olarak ben pek benzetmiyorum ikisini ama FPS olarak bakacaksak PS3'te de Killzone 2 gibi sağlam bir FPS var. PS3'cülerin Halo'ya laf etme nedeni olsa olsa PS3'te halo tarzında bir FPS'nin olmamasıdır. Ki bence sırf Xbox 360'a laf olsun diye Halo'ya laf ediliyordur. Muhtemelen sen de bunu demek istedin ama belirteyim dedim.

In Isaac We Trust

9.1.2010 11:54:08

0
quote:

Orijinalden alıntı: paypay88 xbox fanlari siz hep demezmiydiniz ? ps3te sadece grafik var. eğlence yok diye sorarım xboxta eğlence var derdiniz. grafik ps3 kadar olmasada. god of war 3 geliyor eğlencesi son dozda. Grafikleri ise ps3ün sonuna kadar kullanilmiş . Halo vız gelir tiriz gider. Nokta.
Yalnız anladınızmı bilmem en büyük derken bu adamlar ne hakkında demiş olabilir onu bi düşünün Halo:Reach in konusu inanılmaz güzeldir Halo yu bende hiç sevmem ama konusu harikadır bence sadece master chief e kıl birisiyim ben adamlar büyük diyo çünkü yapıcaklar microsoft reklam konusunda sony den iyidir bunuda herkes bilir yani tanıtım satışları arttırmak için yaptığı reklamlar efsanedir zaten halo odst real commercial yazarsan youtube a öyle birşey izlersinki gaza gelirsin xbox alıcam diye budur heriflerin taktiği. En çok satan en iyi tanıtılan bu olucaktır konusu ve eğlencesi diğer Halo oyunlarına göre aşırı sağlam olucağından bende alıcam reach zaten reach in tanıtımını izlersen yine gaza gelip alasın gelir adamlar büyük derken satış ve reklam olarak demiş olabilir. Benim sözüm grafiğe değil herşey grafik değildir çünkü atmosfer 1 grafik 2 dir benim gözümde normal oyuncuların gözündede böyle olmalıdır bu olay bence.. Sonuç olarak:God Of War III zaten bir efsane Halo başka bir efsane arada çıkıcak oyunlar efsane adayı GT5 Splinter Cell ve Mass Effect 2 bunlarda ayrı efsane oyunlarç exclusive olarak konuşuyorum ben.Acayip eğlenicez zaten. Ama bence satışlarda ve ses getirme popülerlikte filan en büyük Halo:Reach olucaktır GOTY ı filan demiyorum herkesin gözünde dilinde olucaktır bu oyun uzun bi süre sebebi seviyo dünyadaki milyon tane insan Halo ya aşık inanılmaz büyük bir fan kitlesi var.

wNchstR

9.1.2010 11:14:53

0
2010'un en iyisi olmak için en büyük aday Halo:Reach'dir.

Opricnik

9.1.2010 08:32:54

0
xbox fanlari siz hep demezmiydiniz ? ps3te sadece grafik var. eğlence yok diye sorarım xboxta eğlence var derdiniz. grafik ps3 kadar olmasada. god of war 3 geliyor eğlencesi son dozda. Grafikleri ise ps3ün sonuna kadar kullanilmiş . Halo vız gelir tiriz gider. Nokta.

sawgiray

9.1.2010 08:14:36

0
Halo 2010'un oyunu olur .

In Isaac We Trust

9.1.2010 03:41:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: Fallout 3 Xbox 360 Da Firmware Olduğu Halde Orjinal oyun olarakda Ps3 den fazla satıyor İlginç bir durum.
Hocam herkes fwli oynamıyoki çok az orjinal kullananlara göre fwli zaten live korkusu çoğu kişiyi caydırıyo benim gibi live ı kaybedemem her oyunu oyniycam diye vallahi alırım her sene en kral oyunları oynarım misler gibi live dan .

Outlaw-E

8.1.2010 23:35:08

0
Xbox 360 Da Firmware Olduğu Halde Orjinal oyun olarakda Ps3 den fazla satıyor İlginç bir durum.

bluelabel

8.1.2010 22:16:08

0
quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_

ben fanboy değilim ama sana şöyle cevap vereyim xboxda kopya olmasaydı kopya için xbox alanlar ps3 alırlardı ve böylece ps3 ün hem satışları hemde oyun satışları artardı
360 kopya oynatmasaydı PS3 mutlaka daha fazla satardı,buna katılıyorum.Ama PS3 satışları ile oyun satışları doğru orantıda gitmiyor.Bunun da sebebi PS3 ü Blu-Ray Player olarak alan insanların tahmin edildiğinden çok olması.Zaten Blu-Ray Player özelliği olmasa bu kadar bile satmazdı. Konuya dönersek,Halo ne kadar dalga geçilirse geçilsin efsanedir.Fanboyların tahammül edememesi de PS3 de Halo ya rakip olabilecek bir FPS olmadığındandır.Bazılarının nasıl kuyruk acısı varsa,araç sayısı falan diyerek saçmalama yarışına giriyorlar Saygılar..

maydo72

8.1.2010 22:05:44

0
Halo ODST gibi ek paket kalitesindeki bir ürünü oyun diye kakaladılar artık reach iyi olsa MS içinde iyi olur yoksa ellerinde patlar... Grafik yönünden çok çalışmaları lazım çok.

clexitt

8.1.2010 22:05:09

0
grafiksel anlamda üst düzey birşey sunmazsa pek de bir etkisi olmayacaktır, tabi bunun yannında sp da da artık kendini aşması gerekiyor böyle oyunların. örnek olarak mirrors edge, devrimsel bir oyun ama insanlar niyeyse hala mw2, halo vs vs mirrors edge i geliştirip sunsalar önümüze, tadından yenmez :D değiştirin artık şu fps oyunlarını yaw

bluelabel

8.1.2010 22:04:25

0
quote:

Orijinalden alıntı: gamerasi Amerika'da çok popüler bu oyun... Yine satış rekorları kırar... Amerika'lı oyuncularının çoğunun çocuk olduğu düşünürsek normaldir...
Oyun piyasasını çocuklar belirliyor desene İngiltere ile beraber oyun piyasasını oluşturan ülkeden bahsediyorsun.Bu konuları iyice araştır da,rezil olma başka yerlerde

gamerasi

8.1.2010 21:22:03

0
Amerika'da çok popüler bu oyun... Yine satış rekorları kırar... Amerika'lı oyuncularının çoğunun çocuk olduğu düşünürsek normaldir...

Leingrad

8.1.2010 17:03:33

0
tahminimce satış rakamlarında en büyük olur. multiplayer online oynanma oranlarında en büyük olur. bu rakamlarla kanıtlanır. bana görede senaryo işlenişi, atmosfer, oynanış ve kontrollerin rahatlığı konusunda da en büyük olur. fakat grafik konusunda bişey diyemeceğim.farklı bi açıdan bakarsal onda da tüm halo oyunları içinde doğal olarak en büyük olur. komple en iyi oyunu olucak vs bunlar boş iş. sitelerin kafasına göre seçtiği şeyler. herkesin en iyi oyunu kendini bağlar kişiden kişiye değişir. 4 gözle reach, heavy rain ve castlevania yı bekliyorum bu arada

evo_4

8.1.2010 16:01:29

0
Halo Reach' e kalmadı 2010'un en büyüğü olmak. Ama en çok satacak oyun olacağı aşikar. İlk günü için benim düşündüğüm rakam, 3 milyon kopya Bu rakam her Halo oyunuyla artıyor çünkü

Deathcallsdeath

8.1.2010 14:32:10

0
Microsoftun en büyükten anladığı en çok satandır tabi ki. Kar amaçlı bir şirket sonuçta. En iyi grafik yapıcaz, en iyi senaro vs vs dememiş ki. En çok Halo reach satıcak, herkes multide bunu oynayacak demek istemiş.

Veggier

8.1.2010 09:31:44

0
Halo 3 güzeldi ama ODST beni büyük hayalkırıklığına uğrattı, yarıda bıraktım.

swordmaster33

7.1.2010 22:10:51

0
Mass Effect 2 ve Alan Wake ve FABLE 3 ama özellikle de fable 3 hem natal ile uyumulu olacağı da söylendi çok merak ediyorum ortaya nasıl birşey cıkıcak acaba :)

Kasatka

7.1.2010 21:28:42

0
Gorursem soylerim :)

MiQelangelo

7.1.2010 21:26:15

0
he he en büyük oyunu olacak 2010un kimi kandırıyorlar bunlar ya

gokhanext

7.1.2010 20:16:23

0
daha oncede microsoft halo3 cıkmadan once buna benzer bir acıklama yapmıstı. ve dediğide cıktı halo 3 satıs rekorları kırdı..halo serisinin apayrı bir fanatizimliği var.bencede 2010 yılı halo reach yılı olabilir..diğer ex oyunlarda cok sağlam geliyor splinter cell mass effect 2 alan wake crackdown 2 gibi oyunlarda xbox 360 satışlarınıda arttıracaktır.. tabi sony tarafında da sağlam exler var. god of war 3 gran turismo 5 heavy rain bunlarda harika... bu sene cok deli gececek anlaşılan. pamuk eller cebe.......... :)

In Isaac We Trust

7.1.2010 17:39:49

0
Haha güzelmiş Zaten şu yukardaki 4 muhteşem oyundan en çok Mass Effect 2 yi istiyorum gerisinide oynamasam olur diycem fakat diğerleride harika Sony de kusursuz exclusivelerini sahaya sürüyo herkes için süper bir yıl olucak. Halo serisini hiç sevmem ama Reach i çok merak ettim çok süper olucak diyo hiç sevmesemde içine çekti o videosuyla beni
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo: Reach
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız