Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft Flight Simulator'a VR Desteği Aralık'ta, Birleşik Krallık Güncellemesi Ocak'ta Geliyor

 
Yayıncı Microsoft ve geliştirici Asobo Studio, Microsoft Flight Simulator'a yakın zamanda gelecek güncellemelerden bahsetti.
 
22 Aralık'ta yayınlanacak güncelleme oyuna sanal gerçeklik desteğini getirecek. Oculus Vive, Valve Index ve HTC olmak üzere tüm büyük sanal gerçeklik cihazlarında desteklenecek.
 
Japonya ve Amerika Birleşik Devletleri'nden sonra dünya güncellemelerinden üçüncüsü Birleşik Krallık'a odaklanıyor. 26 Ocak'ta yayınlanacak güncelleme İngiltere, İskoçya ve Galler için yeni veriler ve havadan alınan görüntüler kullanarak Birleşik Krallık'ın daha doğru bir görünümünü sunacak. Ayrıca 50-60 civarında ünlü yer, Land's End, Liverpool EGGP ve Manchester Baron gibi havaalanlarında iyileştirmeler, yeni aktiviteler, yeni uçuş ve daha fazlasını içerecek.
 
Kuzey İrlanda için de iyileştirmeler planlanıyor fakat 26 Ocak'taki güncellemeye yetişmeyebilir.

Helikopterlerin oyuna eklenmesi 2022'yi bulacak.
 
Microsoft Flight Simulator PC (Microsoft Store ve Steam) üzerinde ulaşılabilir durumda ve Xbox Game Pass'e de dahil. Xbox versiyonu daha sonraki bir tarihte çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak IGN US Microsoft Flight Simulator Microsoft 2020 Xbox One PC
Valorant First Strike Avrupa Finalleri’nde Karşılaşmalar Belirlendi! Valorant First Strike Türkiye Finalleri’nde Karşılaşmalar Belirlendi!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Microsoft Flight Simulator
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız