Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft E3 2018 Basın Konferansındaki Diğer Duyurular ve Fragmanlar

1. Sea of Thieves E3 2018 Fragmanı
 
 
2. Microsoft, yeni birinci parti stüdyosu The Initiative'i kurduğunu duyurdu. Santa Monica, Kaliforniya'da kurulan The Initiative'e eski Crystal Dynamics şefi Darrell Gallagher liderlik edecek.

   Ayrıca Microsoft; Undead Labs, Playground Games, Ninja Theory ve Compulsion Games'i satın aldığını duyurdu. Bu da demek oluyor ki bu geliştiriciler artık resmi olarak Microsoft'un birinci parti stüdyoları.
 
3. Tom Clancy's The Division, The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited ve Fallout 4 Xbox Game Pass'e eklendi ve Halo Master Chief Collection bu yılın sonlarında eklenecek.
 
   Ayrıca Crackdown 3 ve Forza Horizon 4 gibi birinci parti oyunlar ile birlikte Ashen, Warhammer: Vermintide 2, Phoenix Point ve Afterparty gibi üçüncü parti oyunlar da çıktığı gün Xbox Game Pass'e eklenecek.
 
4. We Happy Few 10 Ağustos'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.
 
 
 
5. Tales of Vesperia: Definitive Edition PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için duyuruldu. Bu kış çıkacak.
 
 
 
6. Kaykay oyunu Session 2019'da Xbox One ve PC için çıkacak.
  
 
 
7. Cuphead DLC'si ‘The Delicious Last Course’ duyuruldu. 2019'da çıkacak.
 
 
 
8. İzometrik macera oyunu PC platformunun yanı sıra Xbox One'a da gelecek.

 
9. Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici Spike Chunsoft yeni aksiyon dövüş oyunu Jump Force'u PlayStation 4, Xbox One ve PC için duyurdu. 2019'da çıkacak.
 
 
 
10. Battletoads Xbox One ve Windows 10 için duyuruldu.
 
 
 
11. Gears of War ve Funko Pop! yeni Gears oyununu ilk kez mobil cihazlara getirmek için güçlerini birleştiriyor. 2019'da geliyor.
 
 
 
12. Gears of War hızlı ve vahşi aksiyonu, sıra tabanlı taktik oynanışa taşıyor. Ekibinizi özelleştirin, silahlarınızı ve yeteneklerinizi yükseltin ve devasa düşmanlarla savaşın. PC'ye geliyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
Cyberpunk 2077 E3 2018 Fragmanı Bethesda Softworks E3 2018 Basın Konferansı | 11 Haziran TSİ 04:30
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.6.2018 13:47:04

0
Gears Of War, Forza Horizon, Halo ulan koca 2 nesilde başka tutan bir ıp olmayacak mı? (Quantum Break, Sunset Overdrive, Rise Son of Rome gibi oyunları tutmadığı için yazmıyorum.)

İdrak İstimlak

11.6.2018 09:12:56

+1
Show'un başında 18 exclusive oyun ibaresini görünce hafiften bir heyecan yaptık ama şahsen ben bir tane bile exclusive oyun göremedim. Duyurdukları her oyun PC'ye de geliyor. Şunu anlamakta zorluk çekiyorum, bilen bir arkadaş varsa açıklasın; exclusive oyun ne demektir, MS exclusive oyundan ne anlıyor? Bana kalırsa kendileri bizlerden daha iyi biliyorlar ama işlerine gelmiyor, exclusive diye duyurdukları oyunların PC platformuna çıktığı yetmiyor, üstüne console launch exclusive diye bir tabir uyduruyorlar. İnanın bunun ne anlama dahi geldiğini bilmiyorum, bildiğim şey bu oyunların PS4'e ve PC'ye de gelecek oldukları. Bu kelime oyunlarını MS çok fazla yapıyor, aynı XBox One X'te native 4K yerine True 4K ibaresini kullandıkları gibi... Diğer taraftan aslında program fena değildi, adamlar önceki yıllara göre daha iyi bir program yapmış ama bu bir konsol firmasına yakışacak düzeyde değildi kanımca. Aylar öncesinden gelmiş geçmiş en iyi programımız, en iyi konferansımız olacak dediler ama duyurdukları yine Forza, Halo, GeoW oldu, tabii yine PC'ye gelecek bu oyunlar. Ninja Theory'yi almalarına şaşırdım, güzel bir yatırım ama sonuçlarını en erken önümüzdeki nesilde görürüz herhalde. Forza Horizon serisinin yapımcısı Playground'u da kendi bünyelerine katmışlar ve bu adamlara açık dünya aksiyon oyun yaptırıyorlar. Diğerlerinden ne çıkar bilemem... Gamepass falan derken, VR ile ilgili en ufak bir planlarının olmadığı da ortaya çıktı. Streaming gaming'e yatırım yapacaklarını söylediler, sızan bilgilerden yeni Xbox konsolunun adının da Project Scarlet olacağı ortaya çıktı. Bethesda'nın Starfield ve Elders Scroll 6 duyurusunda oyunları bir sonraki nesile hazırlanıyor olduğunu duyurmalarından ben şahsen yeni konsolların 2020'de duyurulup, çıkartılacağı kanaatine vardım, bakalım ne olacak? Son olarak tüm bu hamlelerden anladığım Xbox markasının artık bir konsol markası olmaktan çıktığı, adamların tüm hamleleri Xbox'ı oyun markası haline dönüştürmek. Bu sayede Steam gibi bir marka, değer haline gelmek istiyorlar. Oyuncular için tartışabilir ama MS adına gayette karlı bir açılım... Sonuç olarak çokta beğendiğimi söyleyemem, eğer bu sabaha karşı Sony'de adam gibi yeni oyunlar duyurmaz ve eski duyurduğu oyunların üzerinden yürürse, aklımda vasat bir E3 olarak kalacak bu yıl.

DiyarDilimPırasa

11.6.2018 07:15:05

0
Battletoads'in yeri ayrı. Bilen bilir.

Queen Hentai

11.6.2018 03:31:24

+1
Benim için; Cyberpunk 2077 Gears Of War 5 Forza Horizon 4 Devil May Cry 5 Metro: Taksim-Levent Başka yok, yeterli.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız