Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft Clippy'yi Geri Getiriyor

 
 
Yazılım devi Microsoft , resmi Twitter hesabındaki gönderinin 20.000 beğeni alması durumunda Microsoft Office'teki ataş emojisi Clippy'i geri getireceğini duyurdu.
 
Office 97'de ortaya çıkan Clippy, başlangıçta Microsoft Office'i kullanmak için yardım ve ipuçları sunan bir asistan olarak kullanılıyordu. Rahatsız edici olduğu düşünüldüğü için beğenen ve nefret eden kullanıcılar bir hayli artış gösterdi ve en sonunda Microsoft 2001 yılında Office XP'de Clippy emojisini kaldırdı.
 
Birkaç Microsoft çalışanı, Clippy'yi Microsoft Teams'de animasyonlu bir çıkartma olarak tekrardan canlandırdı. Microsoft yaptığı araştırmalar üzerine, insanların elektronik tablolara veri girerken veya PowerPoint sunumları oluştururken eğlenmekten hoşlandığını fark etti. Bunun üzerine Clippy'yi tekrardan gündeme getirdi.
 
Tweet, 20.000 beğeniyi aştı. 100.000 gibi büyük rakamlara ulaştı. Konuyla ilgili paylaşılan gönderiye ulaşmak için tıklayın.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamerant Microsoft Clippy Microsoft Office Office XP
Bleak Faith: Forsaken için 9 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı Half Life, Return to Castle Wolfenstein ve Resident Evil'ın UE4 Videoları Yayınlandı

deliliktir

15.7.2021 18:11:44

+3
O zaman Windows Xp'de arama yaparken çıkan köpek ve merlin falan da gelsin. Bence gayet güzel olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız