Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft Activision Blizzard anlaşmasına bir onay daha geldi

 
 
Bir süredir devam eden ve rekabet konusunda çeşitli endişeleri ortaya çıkaran Microsoft'un Activision Blizzard satın alımı bir onay daha aldı. Güney Afrika Rekabet Komisyonu (CCSA) tarafından onay alan bu satın alımla beraber Microsoft böylece bir engeli daha aştı.
 
Satın alım yavaş yavaş onay almaya devam ediyor
 
 
 
Güney Afrika Rekabet Komisyonu bu satın alımı gerekçe gösterilen endişeler kapsamında araştırmaya koyuldu. Bu doğrultuda Call of Duty'nin yalnızca Xbox ile sınırlı olabileceği endişeleri de araştırıldı. Gelecekteki Activision Blizzard oyunlarıyla ilgili olarak da birçok araştırmaya tabi tutulan bu satın alım nihayetinde CCSA tarafından onay aldı.
 
Bu onayın ardından Activision Blizzard CEO'su Bobby Kotick çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi: "Güney Afrika Rekabet Komisyonu, oyun endüstrisindeki rekabetle ilgili gerçeklerin kapsamlı bir incelemesine dayanarak Microsoft ile birleşmemizi onayladı. Önemli bir küresel komisyondan gelen bu ek onayı takdir ediyoruz." 
 
Güney Afrika'nın onayıyla beraber Microsoft'un Activision Blizzard'ı satın alım işlemi altı farklı kurum tarafından onaylanmış oldu. Bununla beraber Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Krallık ve Avrupa Birliği'nin onayı bekleniyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming yazılım microsoft uygulama
Forza Motorsport'un oynanış ekran görüntüsü sızdırıldı Harry Potter hayranlarına müjde! Harry Potter: Quidditch Champions duyuruldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Burhankrall

20.4.2023 05:02:12

0
Alamadı malesef sony her kapıda ağladığı için

Antikaruh

19.4.2023 15:27:56

+2
@JaReD22 Haberi burada da yapılır, Avrupa'da Sony %369 satış arttırmış geçen yıla oranla. Xbox -%10, Switch -%18. Xbox yine duraklama dönemine girdi. Bence 1-2 yıla geçen nesilde olduğu gibi, arayı kapatamayacakları şekilde yine fark yiyecekler. Sonra yine satış haberlerini kapatacaklar. Gamepass'e çıkan tüm oyunlar neredeyse tırt. Miki cephesi bir kaç yıl içinde iyi bir karne ile oyuncuların karşısına çıkmazsa, sekötürün içindne isimlerinde tahminlerinde dedikleri gibi, önümüzdeki nesil bir Xbox göremeyebiliriz.

BSC Misafiri

19.4.2023 11:28:41

0
Bu muhabbet ne ya hala konuşuluyor almadı mı bu microsoft bunu.

arnavut_efe

19.4.2023 10:04:04

0
sabırsızlıkla bekliyoruz :))

Jer Aders

18.4.2023 21:40:37

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Jer Aders Micro, satın alımdan sonra senden Activision oyunlarını Steam'e getirmeni istiyoruz. En iyi yapacağın iş bu olur.
Activision demişim, Blizzard demek istemiştim. İnatçı Blizzard hiçbir oyununu Steam'e getirmedi. Yıllardır bekliyorum sabırla.

Jer Aders

18.4.2023 21:38:24

+1
Micro, satın alımdan sonra senden Activision oyunlarını Steam'e getirmeni istiyoruz. En iyi yapacağın iş bu olur.

JaReD22

18.4.2023 20:41:16

+1
Sony bayıldı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Microsoft
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız