Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microids ve Pastagames, Arkanoid: Eternal Battle'ı Duyurdu

 
 
Yayıncı Microids ve geliştirici Pastagames, Taito ortaklığındaki Arkanoid: Eternal Battle oyununu duyurdu. Oyun, 2022 yılında çıkış yapacak. Hangi platformlara çıkış yapacağı açıklanmadı.
 
Arkanoid, 1986'da TAITO Corporation tarafından geliştirilen ikonik bir arcade oyunudur. Ana gemi Arkanoid saldırıya uğradığında, küçük uzay aracı Vaus kaçmayı başarır. Ancak başka bir boyuta doğru yol alır. Boyutlar arası bir labirentte dolaşan Vaus, labirentin yaratıcısı “DOH”u yenmek için “uzay duvarları” adı verilen blokları yok etmelidir. 
 
Arkanoid: Eternal Battle'da oyuncular, klasik blok kırma oyununun tamamen modernize edilmiş bir versiyonunu deneyimleyecek ve keşfedecek. Arkanoid: Eternal Battle, daha sonraki bir tarihte detaylandırılacak olan tek ve çok oyunculu modlara sahip olacak. Klasik unsurların yanı sıra yeni efektler, bonuslar ve tecrübeli oyuncuları şaşırtmayı garantileyen özellikler yer alacak.
 
Duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu arcade
Babylon’s Fall Kapalı Betasından Oynanış Videosu Yayınlandı The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition - İnceleme: "4527. kez Skyrim'i keşfedin"

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız