Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MicroVolts, Bugün Piyasaya Çıkıyor

Savaş başlasın!

     Rock Hippo Productions Ltd hızlı ve öfkeli MMO-TPS (Büyük Multiplayer Online Üçüncü Kişi Nişancı) MicroVolts’un bugün resmi olarak piyasaya çıktığını duyurmaktan memnuniyet duyar.
 
     Oyunun ticari piyasaya çıkışı için, başlama vuruşu yeni klan özellikleri tarafından atılıyor: Oyuncular kendi klanlarını yaratabilecekleri gibi, en iyi üyelerini özel takımlara da seçebilecekler. Bu takımlar her klanın çekirdeğini oluştururken, kalan üyeler bu mevkiler için savaşacak. Bu yeni klan yönetimi seviyesi, özellikle de turnuva oyuncuları için, oyuna yeni strateji seçenekleri katacak. Oyuncular klanlarının istatistiklerini karşılaştırarak hangi klanın en iyi olduğunu görebilecek ve çok yakında sıralama panoları da mevcut olacak.
 
     Yeni bir harita; Stüdyo da yenilikler arasında. Bu devasa harita inanılmayacak kadar çok seviye ve Zombi modunu favori haline getirecek saklanma yerleri sunacak. Oyuncular, oyuncak kutusundan sarkan devasa palyaçodan da çok korkmamalı. Yeni bir karakter seti de mevcut olacak: Artık oyuncular, C.H.I.P. karakterini de açan Albay Crac kostüm setini edinebilirler. Bu kostüm seti, efsanevi Albay kılığına girmelerini sağlayacak.
 
     Oyuna yapılan ilaveler Çelik Çekiç arbede silahı, DareDev mitralyöz silahı ve Mimic roketatar silahı gibi yeni silahları da içerecek. Farklı silah türlerinin yeni ileri versiyonları da bulunacak. Ayrıca tüm karakterler, hem Micro Puan hem de tüm yeni Roket Jetonları için mevcut yeni parçalar ve aksesuarlar da alacak. Bu yeni para birimi MicroVolts Web Mağazası’ndan alınabilecek ve özel kişiselleştirme eşyalarını satın almak ve oyun seçeneklerini genişletmek için kullanılacak.
 
     Oyunun web sitesini ziyaret edin ve siz de eğlenceye katılın: http://www.MicroVolts.com/. Web sitesi düzenli olarak güncelleniyor ve oyunculara oyuna dair açıklamalar ve gerçekleşecek oyun içi etkinliklere dair bilgiler sunuyor. Turnuvalar ve diğer sürpriz etkinlikler açıklanacak, yani siteyi her gün kontrol etmeyi unutmamanız gerekli.
 
                                                                                                                 Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
MicroVolts Rock Hippo MMO-TPS PC
F2P Oyunlara Yeni Bir Tane Daha Ekleniyor Nintendo Wii U ile Devrime Hazır Olun
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.8.2011 13:32:19

0
biraz oynayınca sıkıo

Guest-D6EE0A332

11.6.2011 11:02:03

0
Betası çok kötüydü çok az oynadım hemen bıraktım

wictoRy

10.6.2011 20:34:01

0
Betasını oynadım 5Lvl kadar olduktan sonra sıkmaya başladı.Bu arada en sevdiğim tur Chess :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
MicroVolts
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız