Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Michael Ancel, Beyond:Good&Evil 2 Hakkında Konuştu

     

Image and video hosting by TinyPic


     Bir önceki nesilin en başarılı ve en özgün yapımlarından birisi olan Beyond:Good&Evil'ın merakla beklenen devam oyunu hakkında Ubisoft'tan yapımcı Michael Ancel nihayet konuştu.

      Dünyanın en iyi 100 oyun yapımcısı arasında gösterilen ve Rayman serisi , Beyond:Good&Evil , King Kong Video Game gibi bir çok önemli projenin altında imzası bulunan Ancel , ( Fransa'nın Montpellier şehrinde düzenlenenen ) katıldığı Montpellier In Game Konferansında Beyond:Good&Evil 2 ile açıklamalarda bulundu.

      Açıkça Beyond:Good&Evil 2'nin birbiriyle etkileşimli olaylardan farklı sonuçların çıktığı bir yapım olması için uğraştıklarını belirten Ancel , ellerinde tasarlanmış farklı şehirlerin yer aldığı çalışan bir prototipin olduğunu da sözlerine ekledi.

      Kısa süre önce duyurulan Rayman Origins'dekine benzer bir yöntemle ( Rayman Origins'in yapımında kullanılan araç/kalıp sisteminin oyun çıktıktan sonra herkes faydalansın mantığıyla bedava olarak dağıtılması planlanıyor) B:G&E 2'yi hazırlamak istediklerini söyleyen Ancel , bu nedenle oyunun yapımının uzun bir zaman aldığının da altını çizdi.

      B:G&E2'nin mükemmel bir oyun olmasını planladıklarını söyleyen Ancel , çalışma ortamlarında oluşturdukları aile kavramını korumak ve daha özgün işler ortaya çıkarmak adına küçük bir ekip olarak kalmak istediklerini belirterek sözlerini tamamladı.

      Uzun bir süre sonra resmi ağızdan yapımının yavaş ta olsa devam ettiğini öğrendiğimiz Beyond:Good&Evil 2'nin çıkışını 4 gözle bekliyoruz.

kaynak

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Beyond Good & Evil ubisoft
World of Tanks'tan Yeni Video ve Görseller Blanka'yı Hiç Böyle Görmediniz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

emrahcey

25.6.2010 22:37:19

0
Oyun içi görüntü diye bir ara video yayınlanmıştı. İlk izlediğimde imkansız gelen görüntülerdi. Fakat şimdi birebir aynısı yapabilecek durumdalar. Umarım izlediğimiz video kalitesinde güzel bir oyun piyasaya çıkar.

nForcer

25.6.2010 18:32:44

0
Anlaşılan Beyond Good & Evil 2 de Alan Wake gibi çok bekletecek. Umarız sonunda bu kadar uzun bir bekleyişin karşılığı olarak tam bir sanat eseri ile karşılaşırız.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Beyond Good & Evil 2
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız