Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Metroidvania Oyunu Souldiers, 2 Haziran'a Ertelendi

 
 
Yayıncı Dear Villagers ve geliştirici Retro Forge Games, 2D piksel sanatına sahip Metroidvania oyunu Souldiers'ı önceden planladığı 19 Mayıs çıkış tarihinden 2 Haziran'a erteledi. Oyun, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Retro Forge yaratıcı yönetmeni Alberto Hernández bir basın açıklamasında erteleme hakkında şunları belirtti: “Souldiers'ın genel olarak gidişatından çok memnunuz. Ancak hala çözmemiz gereken birkaç hata var. Oyunu piyasaya bu şekilde süremeyiz ve oyuncuların bizlere kazandırdığı bu paraları sonuna kadar hak etmek istiyoruz. Amacımız, hatasız bir eğlence deneyimini sizlere sunmak. Bir oyunu uzun süre beklemenin ne kadar berbat olduğunu biliyoruz. Ancak bunu beklemenize kesinlikle değecek. Sabrınız için gerçekten teşekkür ederiz.” 
 
Krallığınızın ihtişamı için savaşırken siz ve asker arkadaşlarınız, öbür dünyanın kıyısındaki mistik bir ülke olan Terragaya'ya götürülürsünüz. Göreviniz Guardian'ı bulmak ve bir sonraki dünyaya geçmek.

Yaşayanlar ve ölenler arasında yer alan, genişleyen bir fantezi dünyasında özgürlüğünüz için savaşın. Etrafınızı keşfedin ve destansı bir yolculukta becerilerinizi geliştirin.
 
Steam sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera Souldiers
Aksiyon Rol Yapma Oyunu Wolfstride, 10 Mayıs'ta Switch'e Geliyor Deliver Us Mars için Yeni Geliştirici Günlüğü Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız