Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Metro Redux Switch için Duyuruldu

 
Yayıncı Deep Silver ve geliştirici 4A Games, Metro Redux'un Switch versiyonunu duyurdu. 28 Şubat'ta çıkış yapacak.

İlk olarak Ağustos 2014'te PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkan Metro Redux Metro 2033 Redux ve Metro Last Light Redux oyunlarını içeriyor.

İki oyunun da tanıtım yazısı:


Metro 2033

Dünya, 2013 yılındaki bir kıyamet yüzünden yerle bir oldu; bu felaket sonucunda neredeyse tüm insanlık yeryüzünden silindi ve dünyanın yüzeyi zehirli bir çöl haline geldi. Hayatta kalmayı başaran bir avuç insan ise Moskova'nın derinlerinde yaşam mücadelesi verirken insanlık yeni bir Karanlık Çağa girdi.

Yıl 2033. Yepyeni bir nesil yeraltında doğdu ve büyüdü, kuşatılmış Metro İstasyonu Şehirleri birbirlerine ve onları dışarıda bekleyen yaratıklara karşı yaşam mücadelesi vermekte.

Sen, büyük yangından önce doğmuş, ancak yeraltında büyümüş Artyom'u canlandırıyorsun. Şehir sınırlarının dışına hiç çıkmadın ancak uğursuz bir olay, Metro sisteminin kalbine doğru umutsuz bir göreve çıkmanı ve insanoğlunun son üyelerini gelen tehlikeye karşı uyarmanı gerektiriyor.

Seni, yeraltının derinliklerindeki unutulmuş mezarlardan yeryüzündeki ıssızlığa doğru bir yolculuğa çıkarıyor ve bu yolculuk sırasında yapacaklarınla insanlığın kaderini sen belirleyeceksin.

Metro Last Light

Yıl 2034.

Kıyamet sonrası Moskova'sının kalıntıları altında kalan Metro tünellerinde yaşayan insanlığın son temsilcileri, hem dışarıdan hem de içeriden gelen ölümcül tehditlerle kuşaltılmış.

Yaratıklar, ıssız yeryüzünün altındaki mezarlıkları sinsice izlemekte ve yeryüzünün zehrinden kaçanları avlamaktadırlar.

Birlikte savaşmak yerine, Metro'nun içindeki istasyon şehirleri D6'nın askeri depolarında kalan kıyamet makinesi için birbirleriyle amansız bir mücadele veriyorlar. Tüm insanlığı dünyadan silebilecek bir iç savaş çıkmak üzere.

Suçluluk duygusu taşıyan, ancak umutla hareket eden Artyom olarak sen, kurtuluşumuzun anahtarını taşıyorsun – en karanlık anımızdaki son ışıksın...


Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Sniper: Ghost Warrior Contracts'in Satış Sayısı Açıklandı Super Smash Bros. Ultimate DLC Karakteri Byleth Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız