Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Metro Exodus: Sam's Story Genişlemesi Çıkış Fragmanı

 
Metro Exodus'un ikinci büyük genişleme paketi Sam's Story bugün itibarıyla PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkışını gerçekleştiriyor ve geliştirici 4A Games çıkış fragmanını yayınladı.

Sam's Story ve daha önce çıkan ilk genişleme paketi The Two Colonels Metro Exodus Expansion Pass'e dahil. Ana oyuna sahip kullanıcılar tek olarak da satın alabilir.

Sam's Story'nin tanıtım yazısı:
 

Bombalar patlamadan önce Moskova elçiliğinde bir ABD deniz piyadesi olan Sam, uzun zamandır ana vatanına dönmenin ve ailesini hayatta bulmanın hayalini kuruyordu. Bu ihtimal, Metro'nun karanlık tünellerinde imkansız görünüyordu ama Spartalılar savaştan sonra hayatta kalan tek şehrin Moskova olmadığını öğrenince ümit beslemek saçma hissettirmemeye başladı.

Sam, ABD'ye dönmenin bir yolunu bulmak ümidiyle Aurora'dan uzaklaşıyor ve tsunaminin parçaladığı limanlar, yıkılan endüstriyel binalar ve paramparça konut bölgeleriyle dolu Vladivostok'a varıyor. Yolculuğunu tamamlamak isteyen Sam, hayatta kalmak için şimdiye kadar öğrendiği her taktiğe ihtiyaç duyduğunu fark edecek, çünkü etrafı düşündüğünden daha yanıltıcı.

Kıyamet sonrası Rusya'sındaki arazilerde yepyeni bir yolculuğa çıkacak oyuncular, Vladivostok'un açık uçlu hayatta kalma deneyiminde Sam'in yolunu belirleyecek.

 
Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Metro Edoxus 4A Games Yeni Metro Oyunu Dmitry Glukhovsky
Operencia: The Stolen Sun 31 Mart'ta PS4, Switch, Steam ve GOG'a Geliyor Shadow Arena Kapalı Betası 27 Şubat'ta Başlıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Philipp_Plein

13.2.2020 09:21:30

0
6 saat oynadım hala bitmedi ne uzun DLC imiş ya

BSC Misafiri

13.2.2020 08:00:05

0
Bitti. Çok gideri yok idare eder. Two Colonels kadar iyi değil, ondan daha uzun.. Öööyle. Çok şey yapmadan oynayın derim :)

Persona_6

11.2.2020 21:17:52

0
8 trophy koymuşlar, diğeri gibi kısa sürmez umarım, 6gb boyutu var.

Philipp_Plein

11.2.2020 20:41:31

0
10/10

Sarohan

11.2.2020 20:35:40

0
Oldukça iyi duruyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metro Exodus
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız