Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Metro 2033'ten Yeni Bir Video

 
Uzun süredir yapım aşamasında olan fakat geçtiğimiz aylarda dağıtım firması belli olarak resmi duyurusu yapılan Metro 2033 için yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı.
 
Gelecekte yaşanacak olan olası bir felaket senaryosu üzerine kurulu olan Metro 2033, Rus yazar Dmitry Glukhovsky'nin aynı isimli romanından esinlenerek yapılıyor.

İlk videosuyla da dikkat çeken ve kısa bir süre içerisinde resmi çıkış tarihinin duyurulacağı belirtilen oyunun bu yeni videosu da sunum ve grafiksel anlamda etkileyici gözüküyor. NVidia'nın PhysX özelliğini de destekleyecek olan oyundaki kaplamalar ve ışıklandırmalarında videoda oldukça iyi gözüktüğünü görebiliyoruz.

2013 yılında yaşanan bir felaket sonrası insanların Metro tünellerinde yaşamaya mahkum olduğu bir dünyada, Artyom adlı bir karakteri yöneteceğiz ve dış dünyadan avlanmak üzere çıkan bir Avcı'nın kampa geri dönüşü ile birlikte başlayan ilginç olaylara tanıklık edeceğiz.
 
Oyunun Fear the Future adlı ikinci tanıtım videosunu izlemek için tıklayınız.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak
Halo : Reach'ten Yeni Bir Görsel Yeni Red Dead Redemption Görüntüleri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metro 2033
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız