Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Metal Gear'a İlham Veren Film Escape from New York Yeniden Çekiliyor

 
    John Carpenter'ın 1981 yılında gösterime giren ve beğeni toplayan (bizim büyüük beğenimizi toplamıştı) filmi Escape From New York yeniden beyazperde'ye uyarlanacak. Fox bu konuda The Picture Company ile anlaşma yapmak üzereymiş.
 
    Şu an yeni projenin senaryosu veya oyuncu seçimi konusunda herhangi bir çalışma yapılmadığı da belirtiliyor. Escape From New York'un bizim için önemiyse Metal Gear serisine ilham kaynağı olması ve Snake karakterinin Escape From New York'ta Kurt Russell tarafından canlandırılan Snake Plissken karakterinden esinlenmesi.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak polygon Metal Gear Solid HD Collection Konami Hideo Kojima Peace Walker Sons of Liberty Snake Eater
Dark Souls II: Scholar of the First Sin Güncellemesi 5 Şubat'ta Yayınlanıyor DriveClub'ın Nakasendo Pistinden Uzun Bir Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Vendrick

15.1.2015 14:12:24

0
Escape from N.Y ve L.A çok güzel filmlerdir ve haberde olduğu gibi Metal Gear'a ilham vermiştir.Yeniden çekilmesi ne kadar doğru olur bilmiyorum birde oyuncuların önemi var tabi tekrar Kurt Russell olacak mı mesela ama yinede heyecanlandıran bir haber

gamer-x

15.1.2015 14:06:11

0
birde devam filmi vardı Escape From L.A 1996 yılında lisdeyken okuldan kaçıp gitmiştim hiç unutmam sevindim bu habere geröekten kült bir filmdir izlemeyenler kesinlikle bir göz atsın birde oyunu gelse mad max gibi dehşet olurdu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız