Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Metal Gear Solid: The Legacy Collection Duyuruldu

Serinin senaryosunu tamamlamak isteyenler bu pakete akın edecek gibi

    Metal Gear Solid V: Phantom Pain'i beklediğimiz bugünlerde Konami MGS serisinin bütün oyunlarını tek bir pakette sunduğu Metal Gear Solid: The Legacy Collection'ı duyurdu. Paketin içinde yer alan oyunlar şöyle:
 
     "Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2: HD Edition, Metal Gear Solid 3: HD Edition (Metal Gear ve Metal Gear 2'nin MSX versiyonları), Metal Gear Solid: Peace Walker HD Edition, Metal Gear Solid: VR Missions ve Metal Gear Solid 4: Trophy Edition"
 
    Bu pakette Metal Gear Rising Revengeance gibi serinin yan oyununun bulunmadığını belirtelim. Haziran ayında Kuzey Amerika'da çıkacak paketin Avrupa tarihi ise belli değil. Metal Gear Solid: The Legacy Collection'ın sadece Playstation 3 için hazırlandığını belirtelim.

Bu haberin bağlantısı
URL
Metal Gear MGS Konami Kojima Productions Casusluk Gizlilik Aksiyon
Dragon Quest Monsters 2'nin Yeniden Yapımı Geliyor Homeworld'un Haklarını Gearbox Aldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.4.2013 23:09:45

0
Sir Pinky, nedir bu Sony düşmanlığın lütfen söyle. Amerikanın sömürü sitemi Xbox'ı niye bu kadar seviyorsun?

BlackBeasT

23.4.2013 07:44:58

0
NGCde MGS olarak değilde MGS:Twin Snake olarak geçer. Gray Fox yeri başkadır, aynı şekilde RE:remake ve Zero oyunlarıda Nintendo lisansı altında , bu arada 10 numara MGS pack olmuş
quote:

@GamerHand PEMBE ama kişiliği belli olmayan insanlar her Sony başlığında bizlere sataşıyosunuz. Özgür ülke, özgür site küfür ve hakaret etmediğim sürece yorum yaparım
Küfür hakaret etmiyorsun madem tanımadığın hayatında görmediğin birine kişiliği belli olmayanlar yazıp çoğul kullanıyorsun ? cümle arasına sığdırmışsın çoğul yapıp hedef saptırmışsın gibi gardaş biz bu kelime oyunlarını biliriz yapanıda anlarız. 1 cümlede karakter analizi oda iyimiş, Hade senin dediğin gibi olsun...

GamerHand

23.4.2013 01:38:15

0
quote:

Orijinalden alıntı: KillerGhost MGS1 (Gamecube) Remake'i şeklinde mi yoksa PSX'deki gibimi olucak ?
Psone konsoluna çıkmış ilk oyunun aynısı olacak. NGC'e çıkmış olan versiyonu değil. Çünkü o oyunun yayın hakları Nintendo'ya ait bildiğim kadarı ile.

GamerHand

23.4.2013 01:36:36

0
quote:

Orijinalden alıntı: Fe4rless_tr Bu sirpink necidir microsoftun fedaisimi
Ben kendisi ile arkadaş olmayı denedim ama Sony fanlarından nefret ettiğini herhangi bir başlıkta Sony fanlığı yaparsam karşısında ilk kendisini bulacağımı söyledi :D Aslında beğendim çünkü en azından dürüst davrandı hoşuma gitti. Açıkca dile getirdi Sony sevenlere olan kin duygusunu. Bunu herkes yapamaz. Alttan alta fanatik değilim gibi takılırlar. Neyse bende dikkate elırım tabiki dedim :D Çocukluğuna inmek lazım ama hem zaman kaybı hemde para kaybı olur. :)

Fearless_tr

23.4.2013 01:29:52

+1
Bu sirpink necidir microsoftun fedaisimi

KillerGhost

23.4.2013 01:18:49

0
MGS1 (Gamecube) Remake'i şeklinde mi yoksa PSX'deki gibimi olucak ?

itachi237

22.4.2013 23:57:48

0
2. el metal gear solid 4 satılık bu seriyi alıyorum.

GamerHand

22.4.2013 23:56:30

+4
Sir Pinky@ Sende PC ve Microsoft köleliği yapıyorsun ben sana uyuz oluyorum ya da LAN diye cümle kuruyormuyum arkadaşım. Sizler böyle yapıyorsunuz diye bizlerde sevdiğimiz markayı ön planda tutuyoruz. Ben Nintendo'yuda çok severim mesela hiç sövdüğümü gördün mü? Ben Microsoft'u çok severdim hele Xbox 360 hastasıydım bir ara. Ama 2 kere Xbox'um bozulunca delirdim sonra Windows 8 faciasını gördüm üstüne dedim telefonda android kullanmayalım Microsoft yazılım devi yapmıştır şeklini dedim gittim telefonunuda aldım sonra iyice soğudum adamlardan :D He biz gene gidip Microsoft başlıklarına yorum yazıp huzursuzluk çıkartmıyoruz ama sen ve senin gibi rengi PEMBE ama kişiliği belli olmayan insanlar her Sony başlığında bizlere sataşıyosunuz. Özgür ülke, özgür site küfür ve hakaret etmediğim sürece yorum yaparım. Sende yap ben sana uyuz olmuyorum ama sen bana uyuz oluyorsan 2 sebebi vardır. 1- Söylediklerim sana içten içe doğru geliyordur ama kişiliğin bunu kabullenmediği için uyuz oluyorsundur. 2- Sende aslında Sony'i seviyorsundur ama "Sözünden dönmek lafını yemek" gibi algılanacağından korktuğun için pislik sürdürmüyorsundur kendine. Bırak arkadaşım bu işleri. Oyun oynamak platform farketmez. Al oyna tadını çıkart fanatikliğinide yap sana kimse bişey diyemez. Ama sadece saygı göster insanlara. Böyle ulan falan. Sen beni yolda görsen bırak bana ULAN dediğinden utanırsın emin ol ama işte klavye delikanlılığı diye birşey var bizim ülkemizde. Sağlık olsun canın sağolsun arkadaşım :)

Project Scorpio

22.4.2013 23:45:34

-6
quote:

Orijinalden alıntı: GamerHand BluRay sağolsun, Sony sağolsun. Efsaneyi tek BluRay alıp en başından bitirmek için yeni bir neden.
Ulan her yorumunda Sony fanlığı yapıyorsun ayar oluyorum sana ve senin gibilere Sony gitsin kumda kale yapsın.

GamerHand

22.4.2013 23:40:57

+1
Opricnik@ Evet tek blu-ray olduğunu kim söyledi nereden uyduruyorsun arkadaşım? Seni kırmaz Sony 2 Blu-Ray olsun sıkma canını :) 15 DVD olmasından 45GB install yapmasından iyidir. :))

Opricnik

22.4.2013 23:05:23

-1
quote:

Orijinalden alıntı: GamerHand BluRay sağolsun, Sony sağolsun. Efsaneyi tek BluRay alıp en başından bitirmek için yeni bir neden.
Tek bluray olduğunu kim söyledi? mgs 4 tek bluraye zar zor sığıyor mgs 4 ayrı blurayde mgshd collection yanına aynı oyun zaten hd ile al hd kutusu bide mgs4 yein kutu yap koy bu yani mgs 1 dijital kod ayrıca

LimeLight

22.4.2013 22:59:14

0
OOooo beni alın diye bağırıyor.

GamerHand

22.4.2013 22:47:26

0
BluRay sağolsun, Sony sağolsun. Efsaneyi tek BluRay alıp en başından bitirmek için yeni bir neden.

BSC Misafiri

22.4.2013 22:28:52

+1
ooooo bune ya Fail oldum resmen. daha önce MGS4 ve MGS HD collaction var nolcak simdi bunu bosunami aldi m? özellikle MGS HD 3 oyun var icinde :(

ankara

22.4.2013 22:03:30

0
Bomba gibi geliyor
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid: The Legacy Collection
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız