Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Metal Gear Solid: PW'nin Büyük Duyurusu Yapıldı


     Bir süre önce Hideo Kojima, Metal Gear Solid: Peace Walker için büyük bir duyuru yapacaklarını söylemişti. Gerçekten büyük bir duyuru yaptığını söyleyebiliriz.
 
    Metal Gear Solid: Peace Walker'da Capcom'un ünlü dinozor avlama oyunu Monster Hunter evrenini de ziyaret edeceğiz. Ekran görüntülerinde Tigrex ve Velocriprey gibi dinozorlarıve Snake ile takipçisi diğer Snake'leri dinozor avında görüyoruz.
 
    Famitsu'nun yayınladığı görüntülerde bir diğer dikkat çeken nokta ise Monster Hunter'ın maskotu Felyne'in de yeni MGS oyununda olacak olması.

    Daha önce Nintendo'nun Super Smash Bros. Brawl adlı dövüş oyununda Solid Snake'i, Sony'nin Ape Ascape karakterlerini Metal Gear Solid 3'te görme şansını yakalamıştık.

     Metal Gear Solid: Peace Walker'da Monster Hunter evreninde mücadele edecek olmak ise yukarıda saydığım diğer oyunlarla bağlantlardan çok daha fazlasını ifade ediyor. Özellikle Japonya'da MGS sevmeyen birisi bile sadece Monster Hunter nedeniyle bu oyunu alacaktır.

 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Metal Gear Solid: Peace Walker PSP Sony Kojima Production Konami Monster Hunter
Crysis 2'nin İlk Videosu Yayınlandı Xenoblade'in Yeni Videosu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid: Peace Walker
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız