Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Metal Gear Rising E3'te Oynanabilir Olacak

Metal Gear Rising Platinum Games'in ellerinde çok farklı bir oyun olacak

      Konami'nin çatısı altında Kojima Productions'ta uzun süre geliştirilen, fakat proje bekleneni veremeyince aksiyon oyunları konusunda uzman bir isim olan Platinum Games'in ellerinde yepyeni bir tasarımla şekillenen Metal Gear Rising: Revengeance'ın denenebileceği tarih açıklandı.
 
      Famitsu dergisinde yer alan bilgilere göre Metal Gear Rising: Revengeance E3 2012'de oynanabilir olacak. Yani bu yaz oyunu deneme şansını yakalayacağız. Kim bilir belki de yıl sonunda oyun piyasaya çıkar.
 
      Bu arada Platinum Games projenin başına ilk olarak Ocak 2011'de geçmiş. Daha sonra ise Hideo Kojima ile görüşmelerde bulunup gizlilik ve aksiyonun aynı anda verimli olmadığı, bu nedenle aksiyonun önplana çıkarılacağı konusunda anlaşmışlar.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gematsu Metal Gear Solid: Rising Xbox 360 PS3 Konami Hideo Kojima Kojima Productions Platinum Games
Amy Yapımcısı Oyunu Savundu Final Fantasy X HD Deneyimli İsimlerin Ellerinde
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sulu Çor Kağan

18.1.2012 18:53:14

0
Yahu arkadaş şu oyuna çamur atanlar hayatların da hiç mi MGS 1 oynamadılar? Hiç mi Gray Fox izlemediler? Hiç mi VR Missions'da Gray Fox'la oynayıp bunun da ayrı bir oyunu olsa keşke demediler? Adam size alın MGS 5 demiyor ki. MG adında, ninja temalı bir aksiyon oyunu. Ben şahsen yıllardır bekliyorum böyle bir MG oyununu. MGS oyunlarında ayrı bir yeri vardır ninjaların, unutmayın. Araştırın MGS evreninde Snake'e nasıl yardım etmiş bu ninja arkadaşlarmız. Kollarını, bacaklarını, hayatlarını nasıl feda etmişler Snake için bir araştırın. Bunca şeyin hatrına oynanır bu oyun.

aykut291

18.1.2012 11:56:02

0
Aman üstüne para verelim göstermesinler. Son yayınladıları video unutmak mümükün değil.Bu oyundan beklentilerim geçen sene ço yüseksekti ama bu son yayınladıkları video görünce beklentim yerlere düştü.:(

mamy12

18.1.2012 10:37:11

+1
[link]http://e1201.hizliresim.com/t/l/1wghf.jpg[/link] Ben de windows 7 internet explorer 9 kullanıyorum fakat herhangi bir sorun yok kardeş üstteki linkten de bakabilirsin resim çektim :)

BSC Misafiri

18.1.2012 10:10:36

0
yaa siteden bişey analamadım üstte diyor :Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir. ve zaten ben en son güncel windows 7 explorer 9 tarayıcı kullanıyorum site karışık flash reklamlar iç içe girmiş doğru düzgün siteyi göremiyorum...:(
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Rising: Revengeance
+ TAKİBE
AL
33 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız