Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Metal Black S-Tribute, 2 Şubat'ta Konsollar ve PC için Piyasaya Çıkıyor

 
 
Yayıncı City Connection, Metal Black S-Tribute'ün 2 Şubat'ta PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için dijital olarak piyasaya sürüleceğini duyurdu.
 
Metal l Black is a 2D, ilk olarak 1991'de TAITO tarafından yandan kaydırmalı nişancı atari oyunu olarak piyasaya sürüldü. Metal Black S-Tribute, Ving tarafından 1996'da piyasaya sürülen ev konsolu versiyonunun bir kopyası.
 
- NEWALONE (kırmızı, mavi ve sarı renkli yuvarlak moleküller) adlı ekranda yüzen güçlendirmeleri kaparak ışınınızın seviyesini yükseltin. Atışlarınızı güçlendirmek için beş seviye vardır (en yüksek seviye MAX'tır). 
 
- Işın göstergesi dolduğunda, ışın enerjisi saldırıları gerçekleştirebilirsiniz. Ancak, ışın göstergesi bu saldırıların her birinde azalacaktır ve boşaldığında ışın enerjisi saldırısı kullanılamaz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Metal Black S-Tribute PlayStation 4 Xbox One Switch PC
AMD, CES 2023 Sunumunda Yeni İşlemci ve Grafik Kartı Modellerini Tanıttı The Last of Us Serisinin Satış Rakamı Açıklandı: 37 Milyon

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız