Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Metacritic: 2017'nin En İyi Oyunları

   Film, oyun, dizi ve müzik incelemelerinin bir arada toplandığı Metacritic puan ortalamalarına göre 2017'nin en iyi oyunlarını listeledi.
 
   2017'nin En Yüksek İnceleme Puanı Ortalamasına Sahip Oyunları
 
 
   Yılın PS4 Oyunu - Persona 5 (93) 
 
 
 
   Yılın PS4 Exclusive Oyunu - Horizon: Zero Dawn (89) 
 
 
 
   2017'nin En Yüksek İnceleme Puanı Ortalamasına Sahip PS4 Oyunları
 
 
 
   Yılın Xbox One Oyunu - What Remains of Edith Finch (92) 
 
 
 
   Yılın Xbox One Exclusive Oyunu - Forza Horizon 3: Hot Wheels (87)
 
 
 
   2017'nin En Yüksek İnceleme Puanı Ortalamasına Sahip Xbox One Oyunları 
 
 
 
   Yılın Switch Oyunu - The Legend of Zelda: Breath of the Wild (97)
 
 
   Yılın Switch Exclusive Oyunu - Super Mario Odyssey (97) 
 
 
 
   2017'nin En Yüksek İnceleme Puanı Ortalamasına Sahip Switch Oyunları 
 
 
 
   Yılın PC Oyunu / Yılın PC Exclusive Oyunu - Divinity: Original Sin II (93) 
 
 
 
   2017'nin En Yüksek İnceleme Puanı Ortalamasına Sahip PC Oyunları
 
 
 
   2017'nin En Yüksek İnceleme Puanı Ortalamasına Sahip 3DS ve PS Vita Oyunları
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Metacritic
Açık Dünya Oyunu AQP City için Oynanış Fragmanı Paylaşıldı Monster Hunter: World PC için Bu Sonbaharda Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

İdrak İstimlak

7.1.2018 06:44:46

+1
Her ne kadar ortalama zevki yansıtsa da, Meta puanlarının artık bence bir anlamı kalmadı, özellikle Metacritic kullanıcı puanlarının. Büyük bir kısmının 10 ve 0'lardan oluştuğu bir puan skalasının ne gibi bir ciddiyeti olabilir ki? Büyük siteler ve editörlere gelince, eskiden 70 alan bir oyun cidden kaliteli ve oynanması gereken iyi bir yapım olurken, son 10 yıldır 80 alan oyunlara bile burun kıvırır hale geldik. Tabii burada büyük bütçeler ile hazırlanan oyunların yapım bütçeleri içindeki bayağı bir 10, kimi yapımlarda çok daha büyük milyon dolarlar ifade eden reklam, tanıtım bütçelerine dikkatli bakmak gerekiyor, nereye gidiyor bu paralar. Hangi siteler, hangi yapımcı veya konsol üretici firmalardan baş köşelerine reklamlar alıyor ona bakmak lazım. Hatta kendi yapımına iyi puan verdirmek bir yana rakip firmanın oyunlarını da düşük puanlar verdirmeler, küçük inceleme sitelerine tetikçilik yaptırmalar falan derken artık bu tip incelemelerin cılkının çıktığını hepimiz biliyoruz. Tüm bunların hangi zihniyet tarafından oyun dünyasına sokulduğunu merak eden varsa, küçük bir araştırma ile rahatlıkla bulabilir. Bu tip siteler yerine artık Youtube gibi mecralarda küçük ama değerli incelemeler yapan kullanıcıların incelemeleri daha önemli benim için, gerçi bu mecraya da el attılar ama dediğim gibi sadece çok izlenen ve bilenen kişilere. Artık cidden bir şeylere güvenmek çok zor...

Return to Monke

5.1.2018 16:34:32

0
Kesinlikle öyle bir şey yapmıyorum. Hala Nintendo'ya karşı sevgim var. Ne kadar yaptıkları ürünler pahalı da olsa benim için şuan Sony'den önce Nintendo gelir. Yılların firmasına birkaç fanboy uğruna hater olacak değilim. Elimden gelse Nintendo Switch'i de alıp Zeldayı oynamak istiyorum. Fakat gücüm yetmiyor.

Venomstr

5.1.2018 16:11:46

0
Nefrete dönüşmeye mi başlıyor? Bu da senin kasıtlı şekilde “Hater”lık yaparak trollediğini gösterir.

Return to Monke

5.1.2018 10:15:50

+2
Olayin grafiklerle veya aldigimiz fps lerle bir alakasi yok. Ben ayni oyunun İGNde PC cikisinda neden 7.1 iken switchte 8.5 e gore ciktigi hakkindaki sacmalik hakkinda konustum. Hepsi sacma incelemeler gibi herhangi bir kelime de kullanmadım. İGN Breath of the Wilda 10 puan veren sitelerden birisi. Bu siteler CoDlara da yuksek puan vermiyor mu surekli? -İyi olan sitelerin hakkina da girmek istemiyorum. - Bu olay sadece Nintendonun oyunlarinda olmuyor. PS4e exc. oyun ciktiginda bazi siteler 10ları basmıyor mu? Metacritic user scorelarda elbette arada kaynayan abuk sabuk 0 yorumları oluyor. Gereksiz yere 10 veren fanboylarda oluyor. Ayni metacriticin inceleme ortalamalarında bazi oyunlarin gereksiz yere sisirilmesi veya hakkinin yenmesi gibi. Ve bence gercekten olması gereken puanda oluyorlar. -Tabi bir oyuna puan verilecekse- Ayrica Nintendo oyunlarına herhangi bir laf etmedim. Ben de zamaninda Gamecube Gameboy NDS sahibi oldum fakat hic bir zaman bu sekilde abartmadım. Beni surekli Nintendoya tas atan bir salak olarak gormenizi istemiyorum. Benim derdim "bazi" oyun sitelerinin kafa karistiracak seviyede oyunlara fazladan puan vermesi. Yüzsüz demenize de kirildim ayrica. Alti ustu bir sey tartisiyoruz. Siz kimsiniz de bu kadar sahip cikmaya calisiyorsunuz adamları. Nintendo gibi oyun dunyasina yon veren bir sirketin kanser bir kitlesinin olmasi cok igrenc. Cocukluktan Nintendo oynayan ve seven birisi olarak bu sevgim nefrete donusmeye basliyor.

darkdiva

5.1.2018 08:57:43

+1
Ekranın ortasında bir silah, sağı solu dolaşıp önünüze çıkan adamı vurduğunuzda oyun gerçekçi oluyor işte bu arkadaşlara göre :) Üzülüyorum, bu arkadaşlar oyun dünyasının en kaliteli oyunlarını sırf ön yargılı oldukları için göremiyorlar.

BSC Misafiri

4.1.2018 21:31:21

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Nedenini söylüyorum çünkü çok çocukca gözüküyor. Benim için sorun yok oynadığım en iyi oyunlar ama insanlarn görüşü bu oyunlar çocukca gözüküyor ve kendilerince haksız değil.
Ülkemizde oyun oynayanları 'çocukça' gören kesim ne ise Nintendo oyunlarına da 'çocukça' diyenler o kesimin lacivertidir. Gerçekçilik üzerine oyun geliştiren firmalar ile gerçekçi olmayan fantastik dünyalarda geçen oyunlar yapan firmalar sonuçta aynı emeği veriyorlar. Amaç eğlendirmek değil mi? Gerçekçi oyun yapanların başka ve saygı duyulası bir amaçları var da ben mi bilmiyorum yoksa? Benim aklıma tek farkları mikro ödeme, dlc ve season pass gibi söğüşleme yöntemleri geliyor, senin aklına bir şey geliyor mu?

BSC Misafiri

4.1.2018 21:31:16

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Centaurus A Oyunların güzelliğine laf yok fakat inceleme yapan siteler fazladan puan verdiği de bir gerçek. Bence dikkate alınması gereken oyuncuların verdiği puanlar. Aradaki puan farkı gerçeği yansıtıyor. Çok saçma incelemeler oluyor. Doom PCDe 7.1 puan alırken neden Switchte 8.5 alıyor. Bu da zaten incelemelerin gittikçe saçma olduğunu gösteriyor. Ben oyun alırken puan üstünden inceleyen sitelere bakmıyorum. Linkler http://www.metacritic.com/game/switch/the-legend-of-zelda-breath-of-the-wild http://m.ign.com/articles/2016/05/16/doom-review-2 http://m.ign.com/articles/2017/11/10/doom-for-switch-review
Akşam akşam epey güldürdün, seni tanımam ama demek istiyorsun ki PC'de grafik olarak bilmem kaç yüz fps ve 4K oynanabilen bir oyun Switch'in o güçsüz donanımıyla oyunun 4-5 puan alması gerekirdi değil mi? Senin zihniyetine göre o zaman PC'de bir oyunun 720p, 1080p, 2K ve 4K olarak ve üzerine fps değerlerine göre de defalarca ayrı ayrı puan verilmesi gerekiyor, yazdığının saçmalık olduğunu daha nasıl anlatabilirim bilmiyorum. İşine nasıl geliyorsa birkaç siteye bakıp IGN üzerinden puanlama örneğin var peki konsollarda geliştiricilerin konsol sahibi firmaya yama için yüzbinlerce dolara varan para ödediğinden haberin var mı? PC'de oyunların ne yaması ne de test için konsolların 10'da biri ücret de ödenmez, oyun çıktıktan sonra onlarca yama ile düzeltilen oyunlar var ve Switch versiyonu PC'den 1,5 sene sonra piyasaya çıkmış ve tüm hatalarından arınmış olamaz mı? Üstelik Switch'te motion kontrol dahi var. Hani dedim ya işine gelen puanı kullanıyorsun, neden Metacritic ortalamasını kullanmadın? Switch'teki Doom 79, PC'deki ise 85 almış, kullanıcılara bakacak olursak Switch'te 86, PC'de 85 peki derdin ne? Ayrıca Switch'in meta'daki kullanıcı yorumlarından biri yazmadan edemeyeceğim ''bu oyunu PS4'te daha iyi grafik ve fps ile daha ucuza alabilirim o yüzden puanım sıfır'' Kullanıcı yorumları diyorsun ya işte böyle sitelerde kullanmadan da her oyuna sıfır basanlar var. Mesela sen bile oynamadan Nintendo oyunlarına abartılı ve nasıl bir zihniyetin varsa kendi fikrine ''gerçek'' diyebiliyorsun. Meta'ya senin gibi binlercesi üye olup Zelda'ya sıfır puanları verip ortalamayı düşürüp sonradan ''işte kullanıcı puanları sitelerin puanlarını şişirdiğinin kanıtı'' diyebiliyorsunuz. İyi yüz var azizim.

darkdiva

4.1.2018 18:44:15

+1
Olay zaten puanlar değil. Puana göre oyunu değerlendirmeyin. Oynayın karar verin. Buradaki sorun, oynamadığı oyun hakkında milletin atıp tutması.

Return to Monke

4.1.2018 17:08:44

+2
Oyunların güzelliğine laf yok fakat inceleme yapan siteler fazladan puan verdiği de bir gerçek. Bence dikkate alınması gereken oyuncuların verdiği puanlar. Aradaki puan farkı gerçeği yansıtıyor. Çok saçma incelemeler oluyor. Doom PCDe 7.1 puan alırken neden Switchte 8.5 alıyor. Bu da zaten incelemelerin gittikçe saçma olduğunu gösteriyor. Ben oyun alırken puan üstünden inceleyen sitelere bakmıyorum. Linkler http://www.metacritic.com/game/switch/the-legend-of-zelda-breath-of-the-wild http://m.ign.com/articles/2016/05/16/doom-review-2 http://m.ign.com/articles/2017/11/10/doom-for-switch-review

Kennnn

4.1.2018 10:00:37

+4
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Nedenini söylüyorum çünkü çok çocukca gözüküyor. Benim için sorun yok oynadığım en iyi oyunlar ama insanlarn görüşü bu oyunlar çocukca gözüküyor ve kendilerince haksız değil.
Uyan bilader uyan altıüstü oyun oynuyorsun neyin çocukçasından bahsediyorsunuz. Belli bir kesim, yaş vs. oyun oynuyorsan sana zaten hoş bakmaz. Adam sözde gerçekçi ciddi oyun oynayınca kendini bir farklı sanıyor. Kendi kafanızda bir ilizyonla yaratmışsınız sektörde sizi yağlıyor olan şey tam olarak bu. Eğleniyorsunuz işte sen desene böyle şeyler bana uygun değil.

BSC Misafiri

4.1.2018 08:21:19

0
quote:

Orjinalden alıntı: 2K İnsanların uzak oldukları şeyleri, içine girmeden, oynamadan uzaktan bakarak yorum yapmaları çok ilginç geliyor. Herkesin zevki kendine kimse hiçbir oyunu beğenmek zorunda değil ama Nintendo oyunlarına laf atanlara bakıyorum hiçbir elle tutulur neden, gerekçe yok. Balon, çöp, abartılıyor deniyor ama nedeni yok. Oynadım bana göre değil, oynadım beğenmedim çünkü şurası şöyle, bu mekanik böyle dense anlayacağım ama nedeni yok. Puanlama konusunda, Zelda ve Mario zaten genelde en yüksek puanları alan oyun serilerden bir tanesi. İlk defa bu oyunları ile o puanları almadılar. Kısaca neden bu kadar yüksek puan aldıklarını merak ederseniz. Gerçekten oyun olması. Gerçekten oyun derken bugün oynadığımız oyunların çoğu ki ben de oynuyorum hepsini severek ama sizin elinizden tutan, hata yapmanıza çok imkan vermeyen ve sizi kısıtlayan oyunlar. Yapacağınız belli ve oyun size onu bir şekilde yaptırıyor, açık dünya bile olsa yapabilecekleriniz sınırlı ve belirli. GTA serisi de böyle olmadığı için çok yüksek puanlar alıyor. Teknik kısmını geçtim 600 saat oynayan oyuncular var ve hala yeni şeyler keşfedip, kendilerine aktivite yaratabiliyorlar. Aynı şekilde Mario ve Zelda oyunları da böyle. Puanları abartılıyor, şişiriyor derken forumda insanlar taraf olduğu konsolun oyunu iyi puan almazsa hep bu argümana başvuruyorlar. The Order düşük puanlar almıştı hemen Microsoft para vermiş, Sony’e bir komplo şeklinde yazan arkadaşlar oluyor. Ya Microsoft para veriyor diyorsunuz da kendi oyunlarına niye para vermiyor o zaman her oyunu 98, 95 alsın o zaman. Nintendo oyunlarını basının abartma nedeni ne olsun Sony ve Microsoft küçük firmalar mı da onları abartmıyorlar. Bu arada Hot Wheels DLC'si iyiymiş baya, zamanında az oyuncaklarını almadık.
Nedenini söylüyorum çünkü çok çocukca gözüküyor. Benim için sorun yok oynadığım en iyi oyunlar ama insanlarn görüşü bu oyunlar çocukca gözüküyor ve kendilerince haksız değil.

darkdiva

4.1.2018 07:44:08

+3
Oynamadığınız oyunlar hakkında neden yorum yaparsınız bir türlü anlamıyorum. Zelda ve Mario hak ettikleri yerdeler

Adol125

3.1.2018 22:50:56

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: Zarbo257 Zelda'yı PC'de emülatörle birkaç saat oynadıktan sonra gidip koşa koşa Switch aldım 1 tane 2 hafta soluksuz Zelda oynadım.Ps4 sahibi olarak söylüyorum Zelda'dan aldığım zevki hiçbir Ps4 exc oyunundan alamadım çok başka bir deneyim.
Ne mutlu sana kardeşim, sonuç olarak belkide daha önce hiç oynamadığın köklü bir oyun serisi hakkında deneyim ve bilgi sahibi olmuşsun. Bundan sonra duyurulacak Zelda oyunlarında kafanda ? olmadan nasıl bir kaliteyle karşılacağının heyecanını duyanların arasına katılmış oldun. Ben de uzun yıllar önce Zelda:Ocarina of Time'ın aldığı yüksek puanı abartı sanıp youtube'dan videolarına bakıp oyunu küçümserdim, bir ara uygun fiyata 3DS'in 25. yıl Zelda özel versiyonunu satın alınca oyunu deneme imkanı buldum ve youtube'dan gördüklerim ile deneyimlerim arasında dağlar kadar fark olduğunu anladım. Devam eden yıllarda serinin diğer oyunlarını da oynadım fakat dikkatimi çeken en önemli şey oyun adına değişen o kadar çok içeriğe rağmen serinin oyunlarını birbiriyle kıyaslayamayacağım kalitenin korunmasıydı. Zelda:Breath of The Wild oyununda dedektörde sinyalini aldığım veya yüksek bir yere çıkınca gördüğüm Shrine'ın verdiği heyecan bile çok keyif vericiydi. İşte lafa gelince grafikleri yüzünden hor görülen ve puanları şişirilmiş denilen veya defalarca yılın ödülünü alınca 'yok artık' denilen Zelda'nın bazılarına göre tek suçu kaplamalarının The Witcher 3 veya Horizon:Zero Dawn gibi göz alıcı olmaması. Oynamayınca haliyle grafik kıyaslanır, oynayan içeriğin farklılıklarını açıkça görür. Sana tavsiyem bir an önce Wii ve 3DS'teki Zelda oyunlarını oynaman yönündedir.
Twilight Princess i şiddetle öneririm. Skyward Sword ve Wind Waker da çok güzeldir.

BSC Misafiri

3.1.2018 21:36:13

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Zarbo257 Zelda'yı PC'de emülatörle birkaç saat oynadıktan sonra gidip koşa koşa Switch aldım 1 tane 2 hafta soluksuz Zelda oynadım.Ps4 sahibi olarak söylüyorum Zelda'dan aldığım zevki hiçbir Ps4 exc oyunundan alamadım çok başka bir deneyim.
Ne mutlu sana kardeşim, sonuç olarak belkide daha önce hiç oynamadığın köklü bir oyun serisi hakkında deneyim ve bilgi sahibi olmuşsun. Bundan sonra duyurulacak Zelda oyunlarında kafanda ? olmadan nasıl bir kaliteyle karşılacağının heyecanını duyanların arasına katılmış oldun. Ben de uzun yıllar önce Zelda:Ocarina of Time'ın aldığı yüksek puanı abartı sanıp youtube'dan videolarına bakıp oyunu küçümserdim, bir ara uygun fiyata 3DS'in 25. yıl Zelda özel versiyonunu satın alınca oyunu deneme imkanı buldum ve youtube'dan gördüklerim ile deneyimlerim arasında dağlar kadar fark olduğunu anladım. Devam eden yıllarda serinin diğer oyunlarını da oynadım fakat dikkatimi çeken en önemli şey oyun adına değişen o kadar çok içeriğe rağmen serinin oyunlarını birbiriyle kıyaslayamayacağım kalitenin korunmasıydı. Zelda:Breath of The Wild oyununda dedektörde sinyalini aldığım veya yüksek bir yere çıkınca gördüğüm Shrine'ın verdiği heyecan bile çok keyif vericiydi. İşte lafa gelince grafikleri yüzünden hor görülen ve puanları şişirilmiş denilen veya defalarca yılın ödülünü alınca 'yok artık' denilen Zelda'nın bazılarına göre tek suçu kaplamalarının The Witcher 3 veya Horizon:Zero Dawn gibi göz alıcı olmaması. Oynamayınca haliyle grafik kıyaslanır, oynayan içeriğin farklılıklarını açıkça görür. Sana tavsiyem bir an önce Wii ve 3DS'teki Zelda oyunlarını oynaman yönündedir.

BSC Misafiri

3.1.2018 21:13:02

0
PS4 Persona 5, Horizon Zero Dawn, Nioh, Nier Automata, Hellblade, Undertale, RE7 VR, Nex Machina gibi birçok oyunla 2017'i kazandı. En çok çeşitliliği PS4 sundu. Diğer konsollarda Yeni IP göremedik. En çok satan konsol PS4 oldu

Venomstr

3.1.2018 20:55:51

+1
Zelda efsanedir. Zelda'yı bilmeyen de oyun cahilidir.

Zarbo257

3.1.2018 19:57:17

+2
Zelda'yı PC'de emülatörle birkaç saat oynadıktan sonra gidip koşa koşa Switch aldım 1 tane 2 hafta soluksuz Zelda oynadım.Ps4 sahibi olarak söylüyorum Zelda'dan aldığım zevki hiçbir Ps4 exc oyunundan alamadım çok başka bir deneyim.

İdrak İstimlak

3.1.2018 18:51:21

+3
Nintendo ve Sony yine exc. oyunlarını konuşturmuş, Xbox'ta ek paket Hot Wheels var, o da PC'ye çıkmış zaten...

2K

3.1.2018 17:09:30

+6
İnsanların uzak oldukları şeyleri, içine girmeden, oynamadan uzaktan bakarak yorum yapmaları çok ilginç geliyor. Herkesin zevki kendine kimse hiçbir oyunu beğenmek zorunda değil ama Nintendo oyunlarına laf atanlara bakıyorum hiçbir elle tutulur neden, gerekçe yok. Balon, çöp, abartılıyor deniyor ama nedeni yok. Oynadım bana göre değil, oynadım beğenmedim çünkü şurası şöyle, bu mekanik böyle dense anlayacağım ama nedeni yok. Puanlama konusunda, Zelda ve Mario zaten genelde en yüksek puanları alan oyun serilerden bir tanesi. İlk defa bu oyunları ile o puanları almadılar. Kısaca neden bu kadar yüksek puan aldıklarını merak ederseniz. Gerçekten oyun olması. Gerçekten oyun derken bugün oynadığımız oyunların çoğu ki ben de oynuyorum hepsini severek ama sizin elinizden tutan, hata yapmanıza çok imkan vermeyen ve sizi kısıtlayan oyunlar. Yapacağınız belli ve oyun size onu bir şekilde yaptırıyor, açık dünya bile olsa yapabilecekleriniz sınırlı ve belirli. GTA serisi de böyle olmadığı için çok yüksek puanlar alıyor. Teknik kısmını geçtim 600 saat oynayan oyuncular var ve hala yeni şeyler keşfedip, kendilerine aktivite yaratabiliyorlar. Aynı şekilde Mario ve Zelda oyunları da böyle. Puanları abartılıyor, şişiriyor derken forumda insanlar taraf olduğu konsolun oyunu iyi puan almazsa hep bu argümana başvuruyorlar. The Order düşük puanlar almıştı hemen Microsoft para vermiş, Sony’e bir komplo şeklinde yazan arkadaşlar oluyor. Ya Microsoft para veriyor diyorsunuz da kendi oyunlarına niye para vermiyor o zaman her oyunu 98, 95 alsın o zaman. Nintendo oyunlarını basının abartma nedeni ne olsun Sony ve Microsoft küçük firmalar mı da onları abartmıyorlar. Bu arada Hot Wheels DLC'si iyiymiş baya, zamanında az oyuncaklarını almadık.

fazliboz

3.1.2018 15:39:10

+1
Xbox one'ın en iyi exclusive i hot wheels temalı yarış oyunu

Adol125

3.1.2018 15:24:19

+5
quote:

Orjinalden alıntı: Project Scorpio Her zaman ki gibi Nintendo ve çöpleri doldurmuş listeyi.
Bunu en iyi oyunu araba yarışı olan çöp box un savunucusu mu diyor? PS fanalrı dese analrım adamlarda hiçbir şey olmasa Persona 5 var. Senin neyin var da konuşuyon. Blldiğin kedi uzanamadığı ciğere murdar der durumu seninki.

Project Scorpio

3.1.2018 14:44:53

+2
Her zaman ki gibi Nintendo ve çöpleri doldurmuş listeyi.

Orange20

3.1.2018 14:39:51

0
Asyalı kardeşlerimiz parayı almış yürümüş gerçekten bu sene

Wayward Son

3.1.2018 14:38:09

+2
DOS 2, Zelda ve Persona 5'i al, tüm sene başka oyun almasan da olur. O derece.

BSC Misafiri

3.1.2018 13:53:02

+1
Nintendoya helal olsun:)

BSC Misafiri

3.1.2018 13:52:57

0
Paso capon abime neyin oyunu var ha :)

porsux

3.1.2018 13:24:05

0
Ne zamandır tek kişilik oyunculu moda sahip adam gibi bir askeri oyun görmedim. Şöyle gerçekçi oynanış öğeleri olan, atmosferi sağlam gerilim dolu bir savaş tecrübesi. Her sene bir umut bekliyorum ama (benim için) garip gurip oyunlar fırlıyor, övülüyor, yüceltiliyor. Eski oyunları oynamaktan sıkıldım. Şu listeye bakıyorum hepsi enteresan oyunlar. Benim gibi oyuncuları düşünen yok mu yahu.

Thejoker58906

3.1.2018 12:50:52

+4
Zelda ve Mario ya kötü bir oyun demiyorum ama bu puanların basın tarafından şişirildigini düşünüyorum Zelda ve Mario en fazla 85-90 lık oyunlar

rambocuk

3.1.2018 11:20:31

+2
Zeldanın tadı hala damağımda

gamer-x

3.1.2018 10:51:53

+11
en iyi ps 4 exc. oyunu ile xbox arasındaki fark nedir arkadaş şakamı bu oyu yok oyun adamlarda :)

Xan'ela

3.1.2018 10:50:12

0
Yav gene ilk 2 sırada çocuk oyunu var(!)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız