Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Men of War %66 İndirimde

Bu paketi gören hangi strateji tutkununun iştahı kabarmaz ki?

    Steam'ın hafta sonu indirimi kapsamında tüm Men of War serisi oyunlarına %66 indirim geldi.

    2009'da piyasaya sürülen ilk Men of War oyunu 5,09 dolara satılırken, yine aynı yıl piyasaya sürülen Men of War: Red Tide'ın satış fiyatı 8,49 dolar.

    Geçtiğimiz Şubat ayında piyasaya sürülen ve şu an serinin son oyunu konumundaki Men of War: Assault Squad 11,89 dolardan satılmakta.

    Oyunların tümünü satın aldığınız takdirde 20,40 dolar ödüyorsunuz ve yaklaşık 5 dolarlık kazancınız oluyor. Gözden geçirilmesi gereken bir kampanya. Oyunları satın alabilmek için girmeniz gereken Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Steam Steam Man of War PC Strateji
Rapor: 2,500 PSN Kullanıcı Bilgisi Yayınlandı Tekken Tag Tournament 2'den Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-0924579C4

9.5.2011 13:13:38

0
Men of War: Red Tide serinin en güzeli öbürlerindeki grafik hataları takılmalar bunda yok. her birimi her askeri tek tek kontrol etmek hasarlı dost düşman araçları tamir etmek kullanmak çok detaylı bi oyundur son oyundada grafikler üst seviyededir. ki zorda oynayamazsınız bile :D

BSC Misafiri

8.5.2011 12:10:59

0
Hayır . Yukarıda ki yoruma katılmıyorum . Evet , oyun grafik ve ses açısından yeterli olmayabilir ancak oyunun amacı da bu değildir zaten . Oyunun , oyuncusuna vermek istediği amaç 2.Dünya Savaşı'nı oyuncuya yansıtmaktır ki , bunu çok başarılı bir şekilde yaptığına inanıyorum . Normal bir strateji oyunu değildir Men Of War , değişik ve güzel bir oyundur .
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız