Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Melon Journey: Bittersweet Memories, 7 Mart 2023'te Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor

 
 
Yayıncı XSEED Games, geliştirici Froach Club ve Poppy WorksMelon, Journey: Bittersweet Memories'i 7 Mart 2023'te PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için Steam, GOG ve Humble Store üzerinden çıkış yapacağını duyurdu.
 
Oyun açıklaması ise şu şekilde:
 
Geliştirici Froach Club'dan yepyeni bir hikaye keşif oyunu olan Melon Journey: Bittersweet Memories, sizi eksantrik kişiliklere sahip sevimli hayvanlarla dolu bir kasabada arkadaşlarını arayan Honeydew'in yerine koyuyor. Ancak bu tatlı yüzeyin altında bir suç ve yolsuzluğun hikayesi yatıyor... Cantaloupe nereye kayboldu? Cavity Crew, Kaptan Hamley'in düşündüğü kadar tehlikeli mi? Kitten King, Hog Town'ın mücadelelerine nasıl uyuyor?
 
Zeki karakterler, sevecen karşılaşmalar ve tehlikeli suçlularla dolu bu büyüleyici, pikselli anlatı macerasını keşfedin. Bu tek renkli gizemde arkadaşınızı bulup günü kurtarabilecek misiniz?

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Melon Journey: Bittersweet Memories PlayStation 5 Xbox Series PlayStation 4 Xbox One Switch PC
GRIS, 13 Aralık'ta PS5, Xbox Series ve Xbox One'a Geliyor Çiftçilik Simülasyon oyunu Across the Valley, PS VR2 ve PC VR için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız