Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mega-Man ve Pac-Man, SFxTekken'e (360) Gelmeyecek

 
    Daha önce Street Fighter X Tekken'in Playstation 3 sürümü için özel olarak yayınlanan Mega-Man ve Pac-Man'i hâlen Xbox 360 platformuna bekleyenlerdenseniz, üzgünüm ama size kötü haberi vermek zorundayım; Böyle bir şey asla gerçekleşmeyecek.
 
    Capcom ve Sony arasındaki bir anlaşma neticesinde belli bir süre boyunca Playstation 3'e özel olarak kalması üzerine anlaşılan bu karakterlerin daha sonra Xbox 360 diskinde de olduğu farkedilmiş, daha sonra DLC olarak satışa çıkacakları tahmin edilmişti. Tomonaya bu konu hakkında şu açıklamayı yaptı:
 
    "Her oyunda kullanılmayan bazı veriler vardır. Bu durumda, Street Fighter X Tekken'in Xbox 360 sürümünde Mega Man ve Pac-Man vardı. Fakat, bizim bu karakterleri Xbox 360 için yayınlama gibi bir niyetimiz hiçbir zaman olmadı."
 
    Bu karakterler PS3'e özel ve en başından beri niyetimiz bu yöndeydi. Bunlar zamanlık içerikler de olmayacak, tamamen PS3'e özel kalacaklar."
 
    Capcom ile Sony'nin arası bir süredir oldukça iyi. Oyunun ana yapımcısı Yoshinori Ono'nun Sony tarafından bizzat çağrılıp bu konu hakkında derinlemesine toplantı yaptıkları biliniyor. Ono, aynı ilgiyi Microsoft'tan göremediğinden yakınmıştı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Siliconera Street Fighter vs Tekken dlc indirilebilir içerik Capcom Namco Yoshinori Ono PS Vita PS3 Xbox 360 Dövüş pc
Machinarium, Vita'ya Geliyor! Limbo'nun, PSN'e 1 Yıl Sonra Çıkma Sebebi: Sony
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

emin-hawk

17.7.2012 10:05:12

0
Çok lazımdı megaman pakman önce şu adi dlc hareketlerinden vazgeçsinler

skulz

16.7.2012 18:28:45

0
Valle ben Street Fighter 4 Arcade Edition oynuyorum hala. ne yazıkki SF X TEKKEN beklediğim gibi çıkmadı...

BSC Misafiri

16.7.2012 15:18:24

-1
çok da tın.. street fighter x tekkeni hiç beğenmedim haraketler çok kısıtlı... tekken karakterilerini street fighterde combosuz bırakmışlar..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Street Fighter X Tekken ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
17 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız