Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mega64'ten Motion Kontrol Yorumu


     Yaptıkları parodiler ile oyun sektörnün eğlencesi haline gelen Mega64 ekibi, kafalarına bu kezde hareket algılayıcı oyun sistemlerini takmışlar.
 
     Nintendo Wii'nin başarısından sonra Sony ve Microsoft'ta bu sene itibari ile yelpazelerini genişletip, pastadan biraz daha büyük dilim almak üzere yeni ürünlerini piyasaya sürecekler. PS Move ve Project Natal ile bir aksilik olmaz ise bu sene sonunda oyun oynama imkanına kavuşabileceğiz.
 
     Kimi oyuncu bu yeni harekete duyarlı kontrol sistemini savunur iken kimi oyuncular ise oyun oynamanın keyfinin oturarak, uzanarak kısacası klasikleşmiş şekilde çıkacağı düşüncesinde. Peki videoları ile yüzümüzde tebessüm oluşturan Mega64 ekibinin bu kontrol sistemlerine bakış açıları nasıl?
 
     Sözü fazla uzatmadan bu eğlenceli video ile sizleri baş başa bırakıyoruz ;
 
 
Youtube videosudur.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PS3 Wii Xbox 360 Project Natal PS3 Move Mega64
Sony'den Greatest Hits'e 10 Oyun Daha Mafia 2'ye İlk Yapımcı Günlüğü Videosu Geldi

CodeMachine

2.4.2010 11:14:39

0
İngilizcem olmadığı için küfür harici kısımları anlamadım :P ama bencede bu motion controller olayını bende sevmedim. Normalde 3-5 saat aralıksız oyun oynayabilirken bunlar sayesinde 1 saat zor oynarız ve kan ter içinde kalırız heralde...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız