Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Medal of Honor: Above and Beyond İlk Planlandığında VR Değilmiş

 
Apex Legends, Titanfall ve Star Wars Jedi: Fallen Order gibi yapımlardan tanıdığımız Respawn Entertainment'ın geliştirdiği VR oyun Medal of Honor: Above and Beyond'un direktörü Peter Hirschmann oyun ile ilgili açıklamalarda bulundu.
 
Açıklamalara göre, oyun ilk tasarlanmaya başlandığında VR oyunu olarak tasarlanmamış, normal bir FPS Shooter olarak düşünülmüş ancak sonrasında bu fikri değiştirmişler. Oyun ilk duyurulduğunda oyuncuların ilk tepkisi oyunun VR olması yönündeydi.
 
Hatta bu haber büyük ihtimalle çoğu oyuncuyu üzecektir. Her ne kadar VR yeni bir teknoloji ve oyun dünyasında az da olsa değişikliklere sebep olsa da anlaşılan oyuncular VR teknolojisini o kadar da beğenmiyor. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DualShockers Medal of Honor: Above and Beyond Medal of Honor Savaş Oyunu VR İkinci Dünya Savaşı Respawn Entertaintment
Payday 3'ü 2022'den Önce Beklemeyin Zelda: Link’s Awakening’de Yapabileceğiniz 5 Farklı Şey
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

13.10.2019 14:18:45

0
quote:

Orjinalden alıntı: xenferious Hazır Modern Warfare de çıkıyorken EA bir Medal of Honor patlatırsa yine ortalık kızışır gibime geliyor. Eskiden COD un rakibi MOH olurdu sonrada BF ye çevirdiler. Moh unutuldu halbuki Airborne unreal engile ile çok hoş olmuştu. MOH frostbite ile harika olmuştu. Şöyle sağlam hikayeli bir moh bekliyoruz artık.
Hocam eskiden CoD un rakibi MoH olmazdı. MoH rakipsizdi.. CoD ilk oyunun bir lakabı da MoH killer bilenler bilir.. MoH Serisinin ağır çöküşünden sonra CoD şahlandı gitti. Verdiğin örnekteki Airbonre serinin çöküşüne kesin gözü ile bakılan yapımdır :) MoH serisini bitiren ilk oyunda Pacific Assault oluyor :) Çoğu kişi bu dediğime karşı çıkabilir ama çocukluk anılarını bir kenara bırakıp objektif yorumlayınca durum bu. PS1 MoH ve sonrası Allied Assault ve 2 eklentisi kalitesine yıllardır hiç bir oyunu yaklaşamadı..

BSC Misafiri

13.10.2019 13:04:47

0
Daha kötü haber. VR olsa en azından VR için yorumlar ve bir MoH değil sonuçta derdik. Şimdi VR devşirmesi çöp bir MoH olacak ve seri intiharını gerçekleştirecek.

Kreuger

13.10.2019 11:15:51

0
bu oyun VR tabanli gelirse tutulmaz yada az satilir ,heleki 2.dünya savasi olarak gelirse bedava verse oynamam artik 2.dünya savasi konulu oyunlari duydukca kusacim geliyor bence bu oyun bu sekilde gelirse ölü dogar buraya yaziyorum

RealArek

13.10.2019 09:36:07

+1
Güzel bi Moh yapın ön sipariş atalım özledik.

xenferious

13.10.2019 02:26:26

+2
Hazır Modern Warfare de çıkıyorken EA bir Medal of Honor patlatırsa yine ortalık kızışır gibime geliyor. Eskiden COD un rakibi MOH olurdu sonrada BF ye çevirdiler. Moh unutuldu halbuki Airborne unreal engile ile çok hoş olmuştu. MOH frostbite ile harika olmuştu. Şöyle sağlam hikayeli bir moh bekliyoruz artık.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Medal of Honor: Above and Beyond
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız