Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mass Effect 3 ve NFS: The Run, EG Expo'da Olacak

Eurogamer Expo, TGS, E3 ve Gamescom gibi bir çok oyuncuyu kendisine çeken fuarlardan biri.
 
    Eurogamer Expo için liste kabarıyor. 23-26 Eylül tarihleri arasında Londra'da düzenlenecek olan EG Expo'da bulunacak yeni oyunlarını onayladı.
 
    Daha önce fuarda FIFA 12, Battlefield 3 ve Star Wars: The Old Republic'in bulunacağını söyleyen EA, listesine Mass Effect 3 ve Need for Speed: The Run'ı da ekledi. EA şimdiden fuarda bulunacak oyunlarını duyurmasına rağmen henüz diğer firmalar EG Expo için sessizliklerini korumaya devam ediyorlar.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 eurogamer expo eg expo need for speed: the run Mass Effect Mass Effect 2 Mass Effect 3 Action RPG Bioware EA Games Xbox360 PC
EA Perşembe Günü Büyük Duyurular Yapacak LBP 2 İçin Final Fantasy VII Kostüm Paketi Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

synan_synan

5.7.2011 02:04:44

0
kahretsin ea yine 1 numara :)

Last_Gamer

5.7.2011 00:37:19

0
thr run nfs serisi ile neredeyse alakasız . ogz e3 fuarında oynadıklarında bunu görmüşler. polisten kaçma üzerine kurulmul arabadan çıkıp koşup kaçarak yine arabaya binip kaçmak vs :D Hemen iki cümleyle oyunu özetlemişsin kendine göre,polislerden kaçma üzerine kurulmuş diyorsun ama Most Wanted'da polislerden kaçma üzerine kurulmuştu.Kara Liste üyeleriyle yarışmak için tamamlamamız gereken polis mücadeleleri vardı.

RISC64

4.7.2011 23:23:56

0
thr run nfs serisi ile neredeyse alakasız . ogz e3 fuarında oynadıklarında bunu görmüşler. polisten kaçma üzerine kurulmul arabadan çıkıp koşup kaçarak yine arabaya binip kaçmak vs :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mass Effect 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
76 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız