Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mass Effect 3 İçin Multiplayer Onaylandı

 
    Mass Effect 3 ile ilgili beklenen oldu ve multiplayer onaylandı. Bu onay ile Mass Effect hayranları ikiye bölündü diyebiliriz.
 
    Avustalya tabanlı  PC PowerPlay dergisi bunu söz verdiği gibi onayladı ve bir sonraki sayısında tüm detayları vereceği sözünü verdi. PowerPlay, BioWare'in stüdyosuna giderek multiplayer ile ilgili tüm bilgileri aldığını söyledi ve 19 Ekim'de çıkacak yeni sayısında oyunseverlerle her şeyin paylaşılacağı sözünü de verdi.
 
    Multiplayer ile ilgili ne düşünüyorsunuz? İyi mi yoksa kötü mü oldu?

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu multiplayer Mass Effect Mass Effect 2 Mass Effect 3 Action RPG Bioware EA Games Xbox360 PC
1$'ı Bu Oyuna Harcamak Mantıklı Duruyor "Modern Warfare 3'ün Rakibi Battlefield 3 Değil"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.10.2011 00:21:45

0
Cyberdejin ağzına sağlık ben de bu multi söylentileri başladığından beri aynen senin dediğin gibi düşünüyorum. Bir RPG nin multisi olacak demek ne single player kötü olacak demektir ne de multi si tutmaz demektir. Piyasada yaygın olarak multiplayer oynanan bir RPG var mı, yok; ama sonuçta Mass Effect serisi RPG olduğu kadar bir TPS de. Nasıl bir Gears of War multi oynanıyorsa Mass Effect te de aynı şekilde bir multiplayer yapmak mümkün. Korkunuzu anlıyorum, single player a yoğunlaşılmasını istiyorsunuz ama korkmayın, Mass Effect serisi (daha doğrusu Shepard ın hikayesi, yeni ME oyunları çıkabilir ve çıkacaktır da) en baştan beri bir üçleme olarak çıkacağı belli olan bir oyun, yani biz henüz hikayede neler olacağını bilemesek de bunlar üç aşağı beş yukarı birkaç yıldır belli, ayrıca unutmayın ki oyunun ilk çıkış tarihi 2011 sonbaharıydı, daha sonra Bioware oyunu mükemmelleştirmek için daha fazla vakte ihtiyaçları olduğunu söyleyerek oyunu Mart ayına erteledi. Kısacası korkmayın, Bioware bu oyunu her yönüyle mükemmel yapmak için elinden geleni yapıyor.

Wayward Son

10.10.2011 22:16:51

0
BSC Misafiri Co-op'a lafımız yok. İş deathmatch, team deathmatch falan onlar olmasın :) '' kilsitrik yabdım'' diye gezinmesin veletler :)

BSC Misafiri

10.10.2011 22:10:14

0
Dostlarım RPG oyunda multiplayer olmaz diyorsunuz lakin en kral RPG'lerden ikisi olan Baldur's Gate ve Neverwinter Nights'da multiplayer vardı. O zaman da MP oyunun RP yönünü etkilememişti şimdi de etkilemeyecektir. Bioware işini bilir. Tek oyunları kötü çıktı diye bu kadar önyargı yersiz. Ayrıca Bioware'ın bir tek stüdyosu yok arkadaşlar. Koskoca 4 tane stüdyoları ve içlerinde 500+ çalışanı var. Büyük bir tanesinde oyunun hikaye kısmını yaparlar, diğer ufak tefeğinde de multisini. Ayrı ayrı. Single'ı yapan takım multi ile uğraşmıyordur, birbirlerini tanımıyorlar bile belki. Oyun her zamanki gibi epik olacaktır kuşkunuz olmasın. Mass Effect'in belki de eleştirilemeyeceği tek konu epikliktir.

Wayward Son

10.10.2011 21:37:17

0
Orası öyle. Çıksın görelim hep beraber tartışırız, çıkmadan da eleştiri yağmuruna tutmayalım. Yanılırsam sevineceğim bir haber bu, umarım Bioware beni yanıltır :)

cyberdejin

10.10.2011 21:28:10

0
hocam başta dediğim gibi. mp oynamamız için kimse başımıza silah dayamıyor. istemediğimiz zaman oynamamak hakkı parmaklarımızın ucunda.

Wayward Son

10.10.2011 21:24:48

0
Oyun aceleye getiriliyor mu bilemem. Görmek, oynamak lazım. Şöyle bakın olaya; Mass Effect'i deathmatch olarak oynamak sizi ne derece heyecanlandırıyor ? :) Önümüzde bir Dead Space örneği mevcut, yine EA'in. Multi eklediler ama 2. oyun ilk oyun kadar etki yaratamadı. Bioshock gibi. Bioshock 1'de de multi yoktu ama ikinci oyundan çok daha iyiydi.

cyberdejin

10.10.2011 21:18:37

0
kesin eminiz diyorsunuz yani oyun aceleye gtiriliyor. emek israf ediliyor ve single player gerektiği kadar iyi çıkmayacak ... hocam eğer dediğiniz çıkarsa özel olarak gelip özür dileyeceğim be biyad edeceğim . senin için söylemiyorum ama, şu kafalama söven arkadaşların da bir boy ölçüsünü almak boynumun borcu olsun. bekleyelim görelim. bu arada, oyunu didik didik oynayıp senaryonun her detayına hakim olarak oynayan oyuncu sayısı gerçekten o kadar az ki, buna özen gösteren insanları buldummu tanışmak istiyorum. long live play ma bro ! :D

William.Fichtner

10.10.2011 21:18:18

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son Ya ben sövmedim zaten :) Fosil oyuncuların bazı oyunlara nasıl bağlandıklarını iyi bilirsin RPG'ler de böyledir bnm için. Exshadow evet dediğin gibi + bir özelliktir. Bir oyun için bakarsan güzel bir özelliktir MP de olması. Ama bana bir örnek; göster MP olarak deathmatch kullanıp başarılı olan bir RPG oyunu :) Bu oyunu zaten belli kalitenin üzerindeki kitle satın alıyor. Sen niye hedef kitleni şaşırtıyorsun? Yabancı dil bilen, oyunu didik didik eden, RPG nedir bilen adamlar alıyor. Şahsen hiç heyecanlanmıyorum geliştirilmiş melee özellikleri gelecek diye. Şöyle örnek vereyim. Fallout 3 ve sonrası cidden harika oyunlardı; ama RPG olarak bakarsan millet hala Fallout'u 3. oyundan öncesi olarak algılıyor. Bilmem anlatabildim mi :)
Anladım.Sende fosilleşmissin

Wayward Son

10.10.2011 21:12:51

0
Ya ben sövmedim zaten :) Fosil oyuncuların bazı oyunlara nasıl bağlandıklarını iyi bilirsin RPG'ler de böyledir bnm için. Exshadow evet dediğin gibi + bir özelliktir. Bir oyun için bakarsan güzel bir özelliktir MP de olması. Ama bana bir örnek; göster MP olarak deathmatch kullanıp başarılı olan bir RPG oyunu :) Bu oyunu zaten belli kalitenin üzerindeki kitle satın alıyor. Sen niye hedef kitleni şaşırtıyorsun? Yabancı dil bilen, oyunu didik didik eden, RPG nedir bilen adamlar alıyor. Şahsen hiç heyecanlanmıyorum geliştirilmiş melee özellikleri gelecek diye. Şöyle örnek vereyim. Fallout 3 ve sonrası cidden harika oyunlardı; ama RPG olarak bakarsan millet hala Fallout'u 3. oyundan öncesi olarak algılıyor. Bilmem anlatabildim mi :)

BSC Misafiri

10.10.2011 21:05:45

0
Co-op olsa iyi olur ama yinede single kalsa daha iyiydi. İnşallah single player modunu kısaltmazlar.

cyberdejin

10.10.2011 21:04:10

0
@wayward son hocam ben de mp sever bir adam değilim bakma :) ben de mgs4'Ün mp moduna bir kere bile gerçekten girmedim. o yüzden diyorum ki, adamlar kafamıza silah dayamıyorlar mp oynamamız için. oynamayız olur biter. sövmek neden ? adamlar isteyene sunmuşlar ek bir özellik. bu sövülecek birşey değil. edilecek teşekkürün sayısını arttırmaya yönelik bir girişim sadece. bu arada sen de benim gibi fosil oyunculardansın sanırım. çok memnun oldum . ben de atari800 xl ile başladım bu yola 80'lerin başında :D

William.Fichtner

10.10.2011 21:03:28

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son Cyberdejin ben az önce de belirttim senaryo olarak harika olacaktır diye. Ama ben bu oyunda multiplayer görmek istemiyorum. MGS multi oldu da noldu kaç kişi oynadı? RPG oyununda işi yok yani multi'nin. Yapacaksan masaüstü kıvamına getir full co-op oynayalım. Ama yüzde yüz eminim deathmatch falan gelecek. Amiga zamanından beri RPG oynarım hatta buna Armstrad'ı da kat. O yüzden bu konuda feci bağnazımdır:)
Ya iyide madem senaryo modu süper olur zaten diyosun.. İstediğinde buysa gerisini napacan ki sen. Senaryoyu bitir multi oynama o zaman.Gelince noluyor yani onu anlamadım.Hem senaryo süper olacak diyosun.Hem multiyi kötülüyorsun.Oynayan oynar.Oynamak istemeyen senaryoyu bitirir kaldırır cd yi :S.Co-op olayını bilmem ama . Demek istediğim şey şu .Niye herşeye kötü tarafından bakıyonuz.Mass effect her haliyle süper olurrrrr ( tam bi mass effect hastasıyım . )

Wayward Son

10.10.2011 20:59:16

0
Cyberdejin ben az önce de belirttim senaryo olarak harika olacaktır diye. Ama ben bu oyunda multiplayer görmek istemiyorum. MGS multi oldu da noldu kaç kişi oynadı? RPG oyununda işi yok yani multi'nin. Yapacaksan masaüstü kıvamına getir full co-op oynayalım. Ama yüzde yüz eminim deathmatch falan gelecek. Amiga zamanından beri RPG oynarım hatta buna Armstrad'ı da kat. O yüzden bu konuda feci bağnazımdır:)

cyberdejin

10.10.2011 20:54:05

0
@ _revo_ hocam size katılamıyorum çünkü şuanda sövüyorsunuz ve tamamen varsayım ve olumsuz beklentilerle yapıyorsunuz bunu. bir oyunu güzel yapmak için illa multisiz ve tamamen single moda abanmak diye bir kural yoktur . ( bkz. metal gear solid) bu sövmeler bana pek orjinal gelmiyor. 1-2 yabancı sitenin yarattığı bir trende ayak uydurmak zorunda değiliz forum üyeleri olarak. biraz sabırlı olmalı ve peşin hükümlü olmamalıyız. oyuna sırf mp geliyor diye, "KESİN OYUNUN İÇİNE S.ÇACAKLAR ULAN !" demek, biraz Hardcore bir tepki oluyor... komik oluyor yani...

William.Fichtner

10.10.2011 20:51:25

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son _RevO_ Ayrıca sırf multiplayer'ı var diye bu oyunu alacak bebe kitleyi de eklersen bu karar neresinden bakarsan bak çöp :) RPG diye değil '' AHA MALTİPİLEYIR TEPESE'' diye atlayacak bir sürü gereksiz adam var. Yoksa adamın umrunda deil Reaper istilası başlamış, eski karakterler geri dönmüş falan.
Çok abartıyosunuz ya.

Wayward Son

10.10.2011 20:49:45

0
_RevO_ Ayrıca sırf multiplayer'ı var diye bu oyunu alacak bebe kitleyi de eklersen bu karar neresinden bakarsan bak çöp :) RPG diye değil '' AHA MALTİPİLEYIR TEPESE'' diye atlayacak bir sürü gereksiz adam var. Yoksa adamın umrunda deil Reaper istilası başlamış, eski karakterler geri dönmüş falan.

William.Fichtner

10.10.2011 20:47:23

0
Oyunun senaryo modu her haliyle kaliteli olur bence.Multiplayer le uğraşmları etkilemez ..... Çok iyi bir multi olmayabilir ama 1-2 ay oyalar en azından :) 100 lira üstü para veriyok sadece senaryo modu :) Olmuyodu öyle multi gelmesi çok güzel . edit : tabi bu dediklerim korsan oynayanlar için geçerli değil.Nasılsa 5-10 tl verip senaryoyu bitiriyor.Ama 100 liranın üstünde para verip sadece senaryo modu olması koyuyor biraz.. :)

cyberdejin

10.10.2011 20:45:38

0
hocam bi görseydik önce oyunu. sonra sövseydik. ma2 kadar iyi bir devam oyununa multi eklemelerinin kime zararı olabilir ki ? bir görelim hele sövmeden önce yahu :D

Wayward Son

10.10.2011 20:43:53

0
cyberdejin BF'de senaryo modu benim için ne kadar gereksizse aynı şekilde ME'de de multiplayer o kadar gereksiz geliyor. RPG manyağı biri olarak böyle şeylere mana veremiyorum. Tonla multiplayer oyun varken hangi pazardan pay kapacaklar meraj ediyorum. Bu oyun yine single kısmıyla ön planda olacak. O yüzden multi'ye vakit ayıracaklarına zaten harika olan single deneyimini daha da iyi hale getirsinler.

cyberdejin

10.10.2011 20:36:03

0
inşallah oyunu oynadıktan sonra da bukadar sövmenizin arkasında durabilirsiniz... bana sövmüş olmak için sövüyorsunuz gibi geliyor.

.:SyLaR:.

10.10.2011 20:30:13

0
Kesin oyunu kısa zamanda yapmak için senaryodan kısıp multiplayer koydular Allah belanı versin ea :@

cyberdejin

10.10.2011 20:18:21

0
bu ara moda oldu mass effect 3'ün multiplayer kararına... arkadaş hoşunuza gitmiyorsa oynamayın multiplayer olsun bitsin. adamlar sunuyorlar. istemeyen oynamaz. ayrıca neden bu tepkinin sebebi anlamıyorum. koyun psikozundan çıkın bir . ne oluyor oyuna multi modu eklenince. hikaye mi bozuluyor ? nedir ? tepkinize bir açıklık getirin de haklıysanız beraber sövelim bari :D

Ayrton Senna da Silva

10.10.2011 18:36:46

+1
Yenilik herzaman iyidir ama Mass Effect olduğu gibi kalmalıydı !!!!
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mass Effect 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
76 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız