Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mass Effect 2'nin Yazarı, Eski Kıdemli BioWare Çalışanlarının Yeni Stüdyosuna Katıldı

 
 
Geçtiğimiz haftalarda eski kıdemli BioWare çalışanları Chad Robertson ve James Ohlen'in Wizards of the Coast şirketi altındaki oyun geliştirme stüdyosu Archetype Entertainment'ın başına geçtiklerini ve Archetype Entertainment stüdyosunun ilk projesinin de hikaye odaklı bir bilim kurgu oyunu olacağını sizlere aktarmıştık.
 
Şimdi ise stüdyoya yeni bir isim katıldı ve yine BioWare'e oldukça yakın bir isim. Mass Effect 1, Mass Effect 2 ve Star Wars: Knights of the Old Republic gibi oyunların senaristi olan Drew Karpyshyn de Archetype Entertainment'a katıldı. Haberi şahsi LinkedIn hesabı üzerinden duyurdu.
 
Drew Karpyshyn'in söylediğine göre Archetype Entertainment, BioWare'in ilk günlerini hatırlatıyormuş. İlk başta sizlere aktardığımız haberden sonra böyle bir transfer de olunca gerçekten heyecanlamamak imkansız. 
 
Umuyoruz ki çok da vakit geçmeden yeni oyunları hakkında ilk bilgiler ediniriz. Stüdyonun şu anki hali gerçekten Mass Effect hayranlarını oldukça heyecanlandırmıştır diye düşünüyoruz. En üstte görebileceğiniz fotoğraf, bahsi geçen projelerinin ilk konsept tasarımı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Polygon Oyun bioware çalışanları rpg hikaye odaklı bilim kurgu Baldur's Gate Dragon Age: Origins Neverwinter Nights Chad Robertson James Ohlen BioWare'in Eski Çalışanları Kendi Stüdyolarında "H mass effect yazarı Drew Karpyshyn
Call of Duty: Modern Warfare'in Geliştiricisi, Güncellemelerin İndirme Boyutları İçin Özür Diledi NBA All-Star Hafta Sonu Sebebiyle, Xbox One Sahipleri NBA 2K20'yi Bu Hafta Sonu Ücretsiz Oynayabilir

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Endüstrisi ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız