Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel's Spider-Man için New Game+ Modu Yolda

 
Marvel's Spider-Man için yakında New Game+ modu güncellemesi yayınlanacak.
 
Twitter üzerinden bir kullanıcının sorduğu soruya cevap veren Insomniac Games Marvel's Spider-Man için New Game+ modu üzerinde çalıştıklarını ve şu anda cilalama aşamasında olduklarını doğruladı.
 
New Game+ modunda oyunu ilk bitirişinizde elde ettiğiniz yetenekler, kostümler ve diğer özellikler yeni oyuna aktarılacaktır ve oyuna daha zorlu düşmanlar ve muhtemelen yeni ekipmanlar ile özellikler de ekleyecektir. Insomniac Games henüz detaylarını açıklamadı. 
 
Marvel's Spider-Man PlayStation 4 üzerinde ulaşılabilir durumda.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gearnuke Spider-Man PlayStation 4 Exclusive Sony Insomniac
PS Vita Sistem Yazılımı Güncellemesi 3.69 Yayınlandı The Last Remnant Remastered PS4 için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Stanley-Ipkiss

12.9.2018 14:33:47

0
dün gece bitirdim efsane bir deneyimdi, bu sene God of War dan sonraki en iyi oyun şu ana kadar. şimdi şehiri %100 platinleyip, 3 tane hikaye dlc si ni beklemeye başlayacaz.

BSC Misafiri

12.9.2018 14:14:22

0
quote:

Orjinalden alıntı: dark dragon aynen sayın misafir insomniac ne yapacağını bilemediği için yoldan topladığı 4-5 kişiye oyunu yaptırmış, sony herkese para yedirdiği için bu halktan gizleniyor kaç tane oyunda bu oyundaki şehir dizaynı, görsellik, animasyonları, akıcılığı gördün acaba
Akıcılık, şehir dizaynı mı ? 10 metre karede 3 tane aynı arabadan var rengi bile aynı. Bulmaca diye koydukları şeylere girmeyeceğim rezaletler. Hele Spiderman ölünce bacağı yamuluyor. Aynı dövüş hareketini milyon defa yapıyorsun. Bu mu sizin mükemmellikten bahsettiğiniz ? Orada burada abilerinin yazdıklarını okuyup gaza geliyorsunuz. Ne güzel satıyorlar size şu oyunları. Birde birşey biliyormuş gibi gelip yazmıyormuşsunuz en komiği de o.

darktimes7

12.9.2018 13:49:56

0
xboxcı arkadaşlar haklı ps4 çöp konsol xbox çok daha avantajlı ve güçlü bir konsol bu tartışmayı bitirecek kanıtı da bu videodur konu kilit

dark dragon

12.9.2018 10:04:19

+1
aynen sayın misafir insomniac ne yapacağını bilemediği için yoldan topladığı 4-5 kişiye oyunu yaptırmış, sony herkese para yedirdiği için bu halktan gizleniyor kaç tane oyunda bu oyundaki şehir dizaynı, görsellik, animasyonları, akıcılığı gördün acaba

Metal-Gear

12.9.2018 09:13:08

+2
Oyun basını yalancı, oyuncular suçlu, digital foundry yalancı, bir tek xbox fanları ve misafirler doğruyu konuşan madur kesim zaten. Çay için çay, iyi gelir oynarken.

BSC Misafiri

12.9.2018 05:42:19

0
Oyunun heyecanı derken, abartmayın kardeşler maaş mı alıyorsunuz nedir ? Oyunu oynamasak inanacağız. Adam akıllı hazırlanmış sayılacak bir oyunu o denli abartıyorsunuz ki insan doğal olarak iğreniyor sizin şu muhabbetinizden. Nerede duracağınız bilemiyorsunuz objektif yorum yapamaz oldunuz. Oyun nasıl diye sorana aklımı aldı yok böylesi falan feşman yazıyorsunuz. O kadar komik ki 50 defa gördüğümüz mekanikleri, insanların içinin bayıldığı klişeleri, konuları pofpofluyorsunuz. Oyun basını bu konuda çok suçlu o denli bol keseden puan dağıtıyorlar sonra alıyorsun ve diyorsun o videolarını izlediğimiz oyun bumuydu. Klasik zaman zaman sıkan bir açık dünyası var. İnsomniac tam ne yapacağına emin olamamış biraz o biraz ortaya karışık çakmış.

Metal-Gear

12.9.2018 03:10:24

+2
Arkadaşlar misafir'e bir çay ikram edin, o esnada eline tutuşturun DualShock 4'ü, spider man'i de açın ve oyunun heyecanından çay'ın boğazına kaçtığına şahit olun. Önüne bi tepsi falan koyun öksürürken yerlere saçılmasın. Ardından'da bir kahve yapar yolcu edersiniz. Biraz misafirperver olun sana yahu? Adam cağız belli ki oynayamıyor ondan böyle sinirleniyor, oturtun baş köşeye memnun edin adamı biraz oynatın şu oyunu, ayıp be.

Stanley-Ipkiss

11.9.2018 21:30:41

+1
Aynen öyle kendi yazıp duruyor birisi aynı cümlelerden belli, konsol aleminde şu an Sony ve Nintendo var artık, xbox intihar etti gitti. Nintendo ve Sony olmasa adam gibi oyun oynayamayacaz.[:'(]

BSC Misafiri

11.9.2018 21:25:25

+3
Onu bunu bilmem bir Xbone’cu gelip gidip Nintendo ve Sony oyunlarına laf atıyor gibi görünüyor. Yazık napsın adamların oyunu yok. ?? Nintendo ile Sony’e sallayıp rahatlıyor işte kendince. Biz az Zelda ve Mario oyunu çıkarıyor diye sövüyoruz gencin biri gelmiş sağıyor diyor. Nintendonun Japon stüdyolarından çıkan her oyunu ekmeksiz yerim. Yapıyo adamlar kıskançlığın lüzumu yok. İmkan varsa alıcan oynuycan.

Stanley-Ipkiss

11.9.2018 21:07:35

+1
Düşünün daha bunlar 87 ortalamalı spider konusunda ağlıyorlar, the last of us 2 çıktığında ne olacak merak ediyorum en az 95 ortalamayı görücekler o oyunda

Stanley-Ipkiss

11.9.2018 21:02:27

+1
Sakin olun misafirler tamam en buyuk xbox başka büyük yok. Şurayı mesajla dolduracağınıza gidin xbox bolümü sinek avlıyor oraya yazın yazılarınızı, ha yazacak oyunumuz yok diyorsanız siz de haklısınız. Nintendo ya laf eden ben değilim ben alıcam diyorum switch i, kendi yazıyor kendi oynuyor birisi burda anlamadım, konu ağlama duvarına döndü

BSC Misafiri

11.9.2018 20:51:30

+1
Nintendo konusu nereden açıldı derken ps fanı açmış muhabbeti.. oğlum Xbox tarafına giydirme bitti şimdi Nintendo oyunlarına gömer oldunuz. Zor ama o Nintendo kadar çok ve özgün exc. yapan yok.

MDugur

11.9.2018 20:42:39

0
Sony özel oyunları diğer oyunların kopyaları değil, yalnızca iyi olan dinamiklerini alıp harmanlamayı iyi biliyor. Horizon bunun iyi bir örneği. Spiderman de iyi kotarmış işi ki böyle puanlar almış. Hem açık dünya oyunlardan orijinal diye nasıl bir dinamik bekliyorsunuz ki? Birbirinin aynısı oyun deyince Activision ve Ubisoft'un ellerine kimse su dökemez.

BSC Misafiri

11.9.2018 20:33:39

+1
Neymiş kojima yapıyormuş, sanki Nintendo bütün oyunları kendi yapıyor. Sony her türlü eleştireceksin oyun yapmıyor diye ama biri Nintendo’ya laf edince çarpılırmışız, kutsal kitap mı bu Nintendo. Evet hiç bana göre değil ve 30 senedir hep aynı markaların ekmeğini yiyen bir firma bunu da söylemeye hakkın var.

BSC Misafiri

11.9.2018 20:24:00

+1
Oyun dünyası çarpar lan. Mario, Zelda’ya kurban olun. Konu nereye gelmiş ağır işsiz bir sony hastası hızını alamamış nintendo’ya giydirmeye çalışmış. Hemde oyunlar hakkında.

BSC Misafiri

11.9.2018 20:19:34

+1
Neymiş Sony çok orjinal oyun yapıyormuş Nintendo Zelda, Mario sağıyormuş. Assassin Creed, frycry, Batman kopyası Horizon, Spiderman oyun yapmak mı orijinallik :D İnsan dediğini tartarda yazar. Zelda, Mario oyunları komple oynanış falan biribirinden farklıdır. Nintendo Mario Evreni altında farklı oyun türleri yapar. Sony birası içip sarhoş olup yazıyoruz. Death Stranding kojima oyunu, bloodborne bildiğimiz from software oyunu yeni ip dediğin piyasada ki varolanların Sony kopyalarıyla haklısın. Sony 5 tane UC oyunu yapmış o sağmak değilde nedir ? iki yıla kadar yenisini duyarız zaten. Diğer firmaların Sony tarafını örnek aldığını görmedim ancak sony herşeyin büyük bütçeli kopyasını yapmakta başarılı.

BSC Misafiri

11.9.2018 20:19:28

+1
Stanley-ipkiss kardeşim senin yazmadığın ne malum hepsini ??? Nintendo oyunlarına giydiren ağır bilgisizdir. Hala kafasına göre farklı oyun denemeleri yapan Nintendo dışındaki pek kimse kalmadı.

Stanley-Ipkiss

11.9.2018 20:04:26

+1
niye bsc misafiri altında yazıyorsunuz arkadaşlar? üyeliklerinizle niye yazmıyorsunuz? belki de tek kişisin kendi kendine yazıp çiziyorsun. oyunları abartan yok, aç metacritic ortalamalarına bak God of War 94, Spider Man 87, diğerlerine değinmeye gerek bile yok. Nintendo nun da çok çok iyi oyunları var, en yakın zamanda switch alıp zelda ve mario da oynamak istiyorum. ben özel oyunu olan platformları seviyorum.

BSC Misafiri

11.9.2018 19:57:35

+1
Sony’den başka yeni ip yapan yok maalesef asıl üzücü olan bu. Xbox zaten bıraktı, her sene Forza çıkarıyor, artık tükenmiş halo gears of war gibi oyunlarda diretiyor. Nintendo 30 senedir zelda, mario, pokemon gibi serileri sağıyor. Oyunların kaliteli olması durumu değiştirmiyor, her Nintendo konsolu alanlar zelda, mario için alıyor. Sony yeni ip’ler deniyor; uncharted yaparken gidip last of us yaptılar. Death stranding, bloodborne, persona 5 gibi oyunlar gayet orijinaldir. Bitmiş god of war’ı bile alıp efsane şekilde hayata döndürdüler. Diğer firmalar ders almalı sony’den.

BSC Misafiri

11.9.2018 19:57:30

+1
Tadını ala ala oynuyorum spidey i , new game plus harika olacak. Sony muhteşem bir yıl sundu bize, önce God of War ile epik bir serüven yaşadık, sonra Detroit ile gelecekte Androidlerin insanlaşmasıyla etkilendik, şimdi Spider Man ile New York gökdelenleri arasında ağ atıp özgürce müthiş bir hikaye ye yelken açtık. İyi ki Playstation 4 üm var dedirtti bu sene de. Seneye Days Gone, the Last of us 2, Ghost of thsussima, death stranding ile yine coşturacak oyun dünyasını.

BSC Misafiri

11.9.2018 19:57:08

0
İyiki bahsettin kardeşşim bende Nintendo fanları oyunlarını abartıyor derdim ama sony’cilerin eline kimse su dökemez. Hatırlattığın için teşekkürler ederim.

BSC Misafiri

11.9.2018 19:57:04

+1
Oynadığım oyunun nesini kıskanayım valla komik şu sony aşıkları.

Stanley-Ipkiss

11.9.2018 19:40:59

0
aşırı saçma ve kıskançlık içeren bir yorum daha. Xbox fanı olmana gerek yok sadece, pc, nintendo fanı da olabilirsin. ki bana göre Xbox fanı bir insan Türkiye de zor bulunur ancak pc fanı boldur.

BSC Misafiri

11.9.2018 19:28:25

+1
Abi doğruya doğru ben sony tarafından orijinal bir oyun geldiğini görmedim ne zamandır. Multiplatform ip’lerin konsol tarafına özel kopyalarını yapıyorlar. Can sıkıcı gidişat. Digital foundry masal okuduğuna kayılıyorum. Oyuncuların teknik detay sevgisini oyun satmak için sömüren bir oluşum. Ne var ki Sony severlere göre herkes Xbox fanı :))

Stanley-Ipkiss

11.9.2018 19:20:38

0
Size ne insanların verdiği paradan? Sen oynayamıyorsun diye ben de mi oynamayayım, napacam kur 2 tl ye düşsün diye mi bekliyecez. Bence sizin derdiniz oyunların fiyatı değil Sony exclusive olması oyunun. Her platforma çıksa tek laf etmezsiniz. Kendinize dürüst olun.

dark dragon

11.9.2018 19:19:39

+5
Nefretten kıskançlıktan gözü dönmüş bir fanboy tabi ya digital foundry masal okuyor

Stanley-Ipkiss

11.9.2018 19:15:37

0
New game plus her oyunda var mı? Adamlar insanlar istedi diye ekledi. Eksik falan değil taş gibi bu senenin şu ana kadar ki en iyi oyunu God of War.

Thanossss

11.9.2018 19:13:49

+1
evet misafir adı altında oyunu kötüleyen xbox fanlarıda konuya yorum yapmış tam olmuş siz olmazsanız olmaz eğlenemez insanlar

BSC Misafiri

11.9.2018 19:03:07

+1
Oyunun adı Spider-Creed olmalıymış aman abi burada şişirenlere bakmayın sakın, GOW’un eksikleri olsa dahi ortada onun gibi iyi bir oyun yok. Ağ ile sallanacaksın diye ilk gün almana gerek yok. Tipik açık dünya oyunlarda ve Batman’de ne varsa buda öyle. Sıfır riskli örümcek oyunu yapmışlar. Yorum yapanlara bakıyorum % 90’ı her ps konusundan tanıdığımız fanatikler. Npc’ler gerizekalı. Üstünüze gelen düşmanın gözleri size bakmıyor ama sizi dövmeye geliyor. En azından yıl sonunu indirimlerimlerini bekleyin. Güzel ama oynanış orjinalitesi ya da akıl almaz dövüşler beklemeyin. Ayrıca bariz üstü bariz oyun o ilk gösterilen zamanlarından sonra belli noktalardan biraz downgrade yemiş o kadar belli ki. Digital Foundry falan masal okuyor.

choyrn

11.9.2018 17:57:27

0
3 ay sonra geliyorsa oyunu yarım çıkarmışlar demektir.Çıkış tarihinde eklesinler taksit taksit eklemenin manası yok.

mehmetalpertr

11.9.2018 16:06:23

0
Oyun çok güzel. Fiyat arkadaşların dediği gibi 69 Avro ve 69 US $ yurt dışında onlarda hep sabit. TR de artıyor. Bunun sebebi döviz kuru ve maalesef ekonomimiz. Adamların bir suçu yok.

BSC Misafiri

11.9.2018 15:59:07

+1
Dolar 2 tl euro.2.5 tl.iken de oyunlar pahaliydi.Kafaniza sokun bunu.500 tl lik oyuna new game plus gelse ne yazar.Pahaliligi bile savunan beyinlere new game plus kere plus az.800 saat oynayin oyunu parasini anca cikarir

Metal-Gear

11.9.2018 15:51:02

+1
Oyun harika olmuş, ben samimiyetle söylüyorum. İlk oynarken new game+ aranmaz zaten, yağ gibi akıyorsun NY gökdelenlerinin arasından, çok farklı bir oyun deneyimi sunuyor. Tansiyonun çıkıp geri iniyor gök yüzüne savruldukça. Çok başarılı bir oyun yapmışlar bu nesil en keyif aldıklarımdan biri oldu.

rambocuk

11.9.2018 15:02:49

+3
Oyun eksik olsaydı dlc ye kızardım tam tersi fazlası var eksisi yok bu yüzden tüm dlcleri aldım helal olsun

parker ali

11.9.2018 15:01:29

0
Hocam geçen sene aldım oynadım sattım ama Spider Man içime çok oturdu. Pcde witcherdan başka adam gibi oyun yok. Metro ve resident evilı bekliyorum işte. Battlefield 5ide beğenmedim.

Stanley-Ipkiss

11.9.2018 14:57:33

0
bütçeniz müsaitse, 4k tv niz yoksa bir standart ps4 almanızı tavsiye ederim. God of War, Uncharted, Last of us, Spider Man, Horizon gibi oyunları şiddetle öneririm hocam.

parker ali

11.9.2018 14:43:51

+1
Pc sahibiyim oynayamıyorum

Rachsuchtig

11.9.2018 14:22:51

+5
Kedi ve ciğer ilişkisi

BSC Misafiri

11.9.2018 13:53:02

+6
quote:

Orjinalden alıntı: HIGHER Oyun tamsa neden new game+ modu yok?
New Game+ zorunluluk değil seçenektir. Ya kurban olam az ötede oynayın ya konuda da hep bi aşağılama çalışması yok parası çok yok şu çok kötüler falan.. Bu ne düşmanlık.

Stanley-Ipkiss

11.9.2018 13:34:39

+5
God of war a da 3 ay sonra geldi, God of War a yarım oyun diyebilir misin?

-OdATA-

11.9.2018 13:32:53

+1
Fiyatlar neden yüksek? Bütün dünyada 60 dolar yada 60 euroya satılıyor. Oyunun eksik olmasıyla bir ilgisi yok. Fiyat artışıda yok zaten,sabit fiyat. Türkiyedemi yüksek demekki burda bir bokluk var. Fiyat sabit kardeş 60 dolar/euro

HIGHER

11.9.2018 13:13:53

0
Sonra oyunlar neden konsolda pahalı, siz bu kafayla devam ederseniz daha da yüksek olur.

HIGHER

11.9.2018 13:11:49

0
Oyun tamsa neden new game+ modu yok?

SnavS

11.9.2018 13:04:26

+5
Oyunu oynamadığın ne kadar belli arkadaş ya, ağzı olan konusuyor oyunda neredeyse bug bile yok sen neyin tribine girdin şimdi :D

BSC Misafiri

11.9.2018 12:35:35

+8
quote:

Orjinalden alıntı: HIGHER Saçmalığa bak, dlc yapacağınıza oyunu tam yapın ondan sonra dlc yapın, yarım yamalak iş yapuyorlar..
Oyun tam tam. Ama havadan sallamadan önce oynaman gerek..

BSC Misafiri

11.9.2018 12:26:29

+5
quote:

Orjinalden alıntı: HIGHER Saçmalığa bak, dlc yapacağınıza oyunu tam yapın ondan sonra dlc yapın, yarım yamalak iş yapuyorlar..
noldu ya oynayamıyormusun oyunu yoksa sen ne bu celal

Drima

11.9.2018 12:26:06

+2
Ooo aranan kan bulundu

HIGHER

11.9.2018 12:21:28

+1
Saçmalığa bak, dlc yapacağınıza oyunu tam yapın ondan sonra dlc yapın, yarım yamalak iş yapuyorlar..
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Spider-Man
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız