Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel's Spider-Man: Miles Morales Çıkış Fragmanı

 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Insomniac Games, Marvel's Spider-Man: Miles Morales'in çıkış fragmanını yayınladı.
 
Marvel's Spider-Man: Miles Morales 12 Kasım'da PlayStation 5'in çıkış oyunlarından biri olarak geliyor ve PlayStation 4 kullanıcılarına da sunulacak. Türkçe dublaj ve altyazı seçenekleri destekleyecek oyun PlayStation Store'da 459,00 TL. PlayStation 5'te ayrıca 619,00 TL olan ultimate sürüm Marvel's Spider-Man Remastered'ı da içerecek. 
 
Marvel's Spider-Man: Miles Morales İnceleme Puanları
Marvel's Spider-Man: Miles Morales Kaç Saat Sürüyor
 
Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
 
Mükemmel ol. Kendin ol.

Spider-Man olma yolunda olağanüstü ve patlayıcı güçlere kavuşan kahramanımız Miles Morales'in yükselişini deneyimleyin.

Marvel’in Spider-Man evrenindeki son macerasında genç Miles Morales, bir yandan yeni evine ayak uydurmaya, bir yandan da yeni Spider-Man olmak için ustası Peter Parker’ın izinden gitmeye çalışır.

Ancak şiddetli bir güç onun yeni evini yok etmekle tehdit ettiğinde, hevesli kahramanımız, büyük gücün büyük sorumluluk gerektirdiğini fark eder. Marvel’in tüm New York şehrini kurtarmak için Miles, Spider-Man rolünü sahiplenmelidir.

Miles Morales’in yükselişi
Miles Morales, onu ustası Peter Parker’dan ayıran patlayıcı güçleri keşfeder. Eşsiz biyo-elektrikli ve zehirli patlama saldırılarının ve gizli kamuflaj gücünün yanı sıra muhteşem akrobatik hareketlerde, aletlerde ve becerilerde ustalaşın.

Bir güç savaşı
Marvel’in New York şehrini kontrol etmek için dolandırıcı bir enerji şirketi ile yüksek teknolojili bir suç ordusu arasında bir savaş çıktı. Savaşın kalbindeki yeni evinde Miles, bir kahraman olmanın bedelini öğrenmeli ve daha büyük bir iyilik için neyi feda etmesi gerektiğine karar vermelidir.

Yeni ve hayat dolu bir ev
Miles ile bir aidiyet duygusu ararken yeni, hayat dolu ve hareketli mahallesinin karlı sokaklarında gezinin. Kişisel hayatı ve suçla mücadelesi arasındaki çizgi inceldikçe Miles, kime güvenebileceğini ve gerçekten evde olmanın nasıl bir his olduğunu keşfeder.

Çarpıcı görseller: Marvel’in karlı New York şehrinde gezinirken  Marvel’s Spider-Man: Miles Morales ile 4K ve HDR görsellerin keyfini çıkarın.2 Işın izleme, geliştirilmiş aydınlatma, gölge ve karakter ayrıntılarıyla binaların üzerindeki yansımaları deneyimleyin. Ayrıca isteğe bağlı 60 fps performans modu Spider-Man evrenine hayat verir.

Hızlı yükleme: Marvel’s Spider-Man: Miles Morales ultra yüksek hızlı SSD ile hızlı yükleme avantajına sahiptir. Marvel’ın New York şehrini çok kısa sürede kat edin ve neredeyse anında yeniden yükleyin.

Uyarlanabilir tetikler: Spider-Man’in ağlarını DualSense kontrolörünün uyarlanabilir tetikleri ile parmak uçlarınızda hissedin ve Marvel’s Spider-Man: Miles Morales oyununun keyfini çıkarın.

Dokunsal geri bildirim: Miles Morales’in attığı her yumruğu, ağı ve zehir patlamalarını DualSense kontrolörünün sürükleyici dokunsal geri bildirimi ile ellerinizde hissedin. Uyumlu kulaklıklarla

Tempest 3D AudioTech: Etrafınızdaki şehrin canlandığını duyun ve Marvel’s Spider-Man: Miles Morales  oyununu çatılardan şehrin sokaklarına kadar çevrenizde olan biteni duymanızı sağlayan 3D ses teknolojisinin keyfini çıkarın. Şehirdeki sesler sizi Marvel’ın New York'una çeker ve PS5 konsolunun Tempest 3D AudioTech ile satış rekorları kuran Spider-Man oyunundaki anlara hayat verir.

Bu haberin bağlantısı
URL
Marvel's Spider-Man: Miles Morales PlayStation 5 PS5 Sony Interactive Entertainment Insomniac Games
Halo 4 PC için 17 Kasım'da Çıkıyor Call of Duty: Modern Warfare için Dev Bir Güncelleme Daha Yolda

Firoles

9.11.2020 21:03:25

0
Elbetteki iyidir ama bu parayı vermeye değmez, indirim daha mantıklı. Misal CP2077 için ise 999 TL yine verilir. :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel's Spider-Man: Miles Morales
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız