Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel's Spider-Man DLC ‘Silver Lining’ Çıkış Fragmanı, Oynanış Videosu

 
Marvel's Spider-Man “City That Never Sleeps” indirilebilir içerik paketinin üçüncü ve son bölümü ‘Silver Lining’ bugün itibarıyla çıktı ve yayıncı Sony Interactive Entertainment ile geliştirici Insomniac Games çıkış fragmanı yayınladı. IGN ayrıca ilk sekiz dakikasını yayınladı.
 
İndirilebilir içeriğin PlayStation Store üzerindeki tanıtım yazısı:
 

Silver Sable, Marvel’s Spider-Man: The City That Never Sleeps'in aksiyon dolu sonuna ekleniyor. Ölümcül paralı asker, çalınan Sable International teknolojisini ve teçhizatını şehrin haydutlarından geri almaya geliyor. Ancak Polis Teşkilatı Başkomiseri Yuri Watanabe'nin suç patronu Hammerhead'e karşı tartışmalı çalışmalarından sonra idari izne ayrılmasıyla daha büyük tehditler ortaya çıkar ve giderek artan kargaşaya karşı şehri korumak için Spider-Man beklenmedik müttefikler edinmek zorundadır.
 
Yeni Suçlar ve Mücadeleler

Silver Sable ve jetinin öne çıktığı heyecan verici görevlerle çıkış sonrası indirilebilir içerikleri edinin ve şakacı Süper Kötünün bir dizi mücadelesinde Screwball ile kapışın. Eşsiz düşman tiplerine karşı vatandaşları koruyun ve yeni ve güçlenmiş farklı tipte suçluların icabına bakın.

Yeni Kostümler ve Toplanabilirler

Columbia Pictures ve Sony Pictures Animation filmi Spider-Man: Into the Spider-Verse'ten Peter Parker’ın kostümü dahil olmak üzere üç yeni kostümü Spidey'nin koleksiyonuna ekleyin. Spider-Man’in Süper Kahraman yeteneklerini sınayacak yeni görevlerden daha fazla kupa toplayın. 

 
“City That Never Sleeps” indirilebilir içerik paketi şu anda PlayStation Store'da Ocak indirimleri kapsamında 58,00 TL'den satışta ve içerisinde 23 Ekim'de çıkan ‘The Heist’, 20 Kasım'da çıkan ‘Turf Wars’ ve bugün çıkan “Silver Lining” bulunuyor. Her bir bölümün fiyatı ise 36,00 TL. Oynamak için ana oyun gerekli, ayrıca “City That Never Sleeps” oyunun Deluxe sürümüne dahil. Standart sürüm ve Deluxe sürüm de yine Ocak indirimleri kapsamında sırasıyla 179,00 TL ve 219,00 TL.

Çıkış fragmanını ve ilk sekiz dakikasını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Spider-Man PlayStation 4 Exclusive Sony Insomniac
Hitman 2'ye Elusive Target #2 Vicente Murillo Eklendi Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri Sahiplerini Buldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.12.2018 21:57:32

+1
Marvel oyunun Türkçe yapılmasını engellediği için, oyunu almak için belli bir süre bekleme kararı aldım.Arkadaşın dediği gibi oyunun tam sürümü goty edition adı altında çıkacaktır, o vakit almak daha mantıklı olacaktır....

Watton1

22.12.2018 17:04:16

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Beklentiyi aşırı yükseltmeden oynayın ve bitirin. Evet kısa ama hayır, 2. dlc kadar kötü değil, 1 kadar da iyi değil. Ööööyle.. Hani Rami kostümü ile aktık on numara da öyle aman aman bir şey değil. Bu ayarda olduğunu bilsem standart sürümü pre order yapardım açıkçası. Neyse Stan Lee baboş sağ olsun..
hocam buralarda o kostüme laf felan etme başına istemeyen kazalar gelebilir ben uyarayımda

Fearless_tr

21.12.2018 22:37:58

0
Ya aslinda bu tür oyunlari sabredip goty cikinca alicaksin hepsi icinde hemde ucuz

BSC Misafiri

21.12.2018 21:52:53

0
Beklentiyi aşırı yükseltmeden oynayın ve bitirin. Evet kısa ama hayır, 2. dlc kadar kötü değil, 1 kadar da iyi değil. Ööööyle.. Hani Rami kostümü ile aktık on numara da öyle aman aman bir şey değil. Bu ayarda olduğunu bilsem standart sürümü pre order yapardım açıkçası. Neyse Stan Lee baboş sağ olsun..

mehmetalpertr

21.12.2018 19:38:58

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri DLC gözükmüyorsa da hesabınızdan girin mağazaya ve dlc yi bulup satın al deyip indirin. Aksi halde nerede la bu der durursunuz :)
Evet DLC oyun içinden ( TR Hesabı ) görünmüyor. Dışardan PSN'e girdim. DLC'ler içine baktım orada da yok. Ana Expansion Pack'ı koymuşlar. Yeni veya çok indirilenler içerisinden buldum. Saklamışlar resmen TR PSN'de. :P

BSC Misafiri

21.12.2018 19:11:36

0
DLC gözükmüyorsa da hesabınızdan girin mağazaya ve dlc yi bulup satın al deyip indirin. Aksi halde nerede la bu der durursunuz :)

BSC Misafiri

21.12.2018 18:48:10

0
İlk eklenti iyi sayılırdı çeşit bakımından. 2 ise kötüydü. 3 de büyük ihtimal dandik ama oynayacağız Rami kostüm hatırına..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Spider-Man
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız