Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel’s Spider-Man 2'nin Yeni Oyun Plus Modu Ertelendi

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Insomniac Games, Marvel's Spider-Man 2 için "New Game+" güncellemesini daha önce planlanan 2023 çıkış aralığından 2024 başına erteledi.
 
Oyun için yeni özellikler 2024'ün başında geliyor 
 
 
 
Insomniac Games, bu özelliğin ertelenmesi hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları aktardı:“Marvel’s Spider-Man 2'nin bir sonraki güncellemesi hakkında sizlere çeşitli haberlerimiz var. Yeni Oyun Plus modunun yanı sıra sesli açıklamalar gibi pek çok özelliği sizlere sunmak için sabırsızlanıyoruz. Ancak bu özellikler için biraz daha fazla test sürecine ihtiyacımız var. Bu durumdan dolayı bu güncellemeyi bir süre ertelemek durumunda kalıyoruz.

Artık bir sonraki oyun güncellemesi 2024'ün başlarında sizlere sunulacak. Güncelleme tarihi yaklaştıkça sizlere yeniliklerin ve özelliklerin tamamını aktaracağız. Bu özellikler arasında şimdilik doğrulayabileceğimiz çeşitli seçenekler bulunuyor. Bunlara bir göz atacak olursak, günün saatini ayarlayabileceksiniz, görevleri yeniden oynama özelliğine sahip olabileceksiniz ve daha fazlasını gerçekleştirebileceksiniz.”

Marvel’s Spider-Man 2 şu anda PlayStation 5 konsolu için mevcut.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera hikaye spiderman 2 sony insomaniac ps5 açık dünya
PlayStation Plus'a Aralık Ayında Eklenecek Oyunlar Açıklandı Intel Monsters Reloaded 2023 PUBG Turnuvası Şampiyonu PCIFIC ESPORTS

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel's Spider-Man 2
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız