Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel’s Guardians of the Galaxy'nin PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı

 
 
Square Enix, Steam sayfası aracılığıyla Marvel's Guardians of the Galaxy için resmi PC sistem gereksinimlerini açıkladı. Teknik özelliklere göre PC oyuncuları, oyunu yüklemek için 150 GB boş disk alanına ihtiyacı olacak.
 
Marvel'in Galaksinin Koruyucuları'yla evrende vahşi bir yolculuğa çıkın. Üçüncü şahıs aksiyon-macera oyununda evrende vahşi bir yolculuk için Star-Lord'un jet botlarını çalıştırın. 
 
Marvel's Guardians of the Galaxy, Denuvo koruma teknolojisini kullanacak ve hem Ray Tracing hem de DLSS'yi destekleyecek.
 
Marvel's Guardians of the Galaxy 26 Ekim'de çıkış yapacak.
 
Steam sayfası
 
 
Marvel’s Guardians of the Galaxy PC Sistem Gereksinimleri
 
Minimum
 
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi:  Windows 10 64 bit Build 1803
- İşlemci:  AMD Ryzen 5 1400 / Intel Core i5-4460
- Bellek:  8 GB RAM
- Grafik:  NVIDIA GeForce GTX 1060 / AMD Radeon RX 570
- DirectX:  Sürüm 12
- Depolama:  150 GB boş alan
 
Önerilen 
 
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi:  Windows 10 64 bit Build 1803
- İşlemci:  AMD Ryzen 5 1600 / Intel Core i7-4790
- Bellek: 16 GB RAM
- Grafikler:  NVIDIA GeForce GTX 1660 Super / AMD Radeon RX 590
- DirectX:  Sürüm 12
- Depolama:  150 GB boş alan
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming keşif aksiyon nişancı macera uzay tek oyunculu PlayStation 4 Nintendo Switch PC PlayStation 5 Xbox One Marvel's Guardians of the Galaxy
Knives Out: EXTREME için ilk Fragman Yayınlandı Suicide Squad: Kill the Justice League - Hikaye Fragmanı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

chris92

17.10.2021 14:25:56

0
bu oyunu beklemiyorum ama dcnin suicide suquad ile gotham oyunlarını bekliyorum normalde marvelciyim oyunlarda biraz daha dcye kayıyorum tabi marvel olarak spiderman oyunları gayet iyi keşke ps özel olmasaydı.

RealArek

17.10.2021 12:26:03

0
İnsan oyunu biraz sıkıştırır 150 gb nedir oha ya şu oyun en fazla 30 gb eder oyunu alan 5 kişi de geri versin istiyorlar her halde :D

SIE Santa Monica

17.10.2021 12:12:03

+1
Hocam öncelikle müteveccih öneriniz için çok teşekkür ederim. Açıkçası SONY sevgim var, doğru diyorsunuz ama benim Xbox, Nintendo vb. konsollara da garezim yok. Gerektiği zaman Gears of War, Zelda, Ori gibi oyunları da oynarım. Bu kullanıcı ismini de SONY'i daha sevdiğim için. Yoksa diğer oyun kurucularına da pestenkerani, saçma sapan-mış gözüyle bakmamaya çalışıyorum elimden geldiğince. Forumda üyeliğiniz gözükmediği için buradan yazma gereksiniminde bulundum. Yine de öneriniz için çok teşekkür ederim hocam Haberi daha fazla işgal etmek istemem elbette. Avengers oyunundan sonra biraz korku var elbette ama yine de iyi olmasını diliyorum.. Diğer hocam, sizin yorumunuz için de teşekkür ederim bu arada. Çok gereksiz yerlere abanılmış texture'lar görmeyiz umarım

BSC Misafiri

17.10.2021 10:38:02

0
quote:

Orjinalden alıntı: SIE Santa Monica Oyun single-player. Bu kadar tutacak ne koydular, merak ettim
Single ya da Multi olması farketmez ki . Açık dünya multiplayer oyun Valheim 500 mb ya da minecraft java sürümü. Boyutu belirleyen assetlerdir ve genelde Texture dosyaları, Ara sahneler in-game değil de video formatında ise ki kimi zaman oyunun yarı yarıya kapladığı alanı kaplar misal Vanquish, metal gear solid 4, metal gear rising ya da injustice 1 ve ses dosyaları oyunun genel manada boyutunun yüksek olmasını sağlar. Ha bir de mad max diye bir oyun var (çölde geçiyor genel ortam düz çöl alanı obje ya da çeşitli texture çok nadir ) sadece next gen diyebilmek için aynı asset'in kopyalarını oyunun data dosyalarına koya koya paketlenmiş şekilde.Bir bina modelini her kullanıldığı yer için tekrar tekrar data klasörüne yazmışlar ve 30 küsür gb idi. Optimize edilse 4 -8 gb arası bir oyun anca olurdu. Bunda da büyük ihtiamal 4k texture ara sahne yer kaplıyordur. Oyunun çıkacağı her dili de oyunun data dosyalarına gömdülerse watchdogs 1'de o yarı yarıyaydı . Oyun tek bir dil ile 16 gb civarı ancak bütün diller ile 32 gb civarıydı. Data management de bir optimizasyon bir sanat ama artık gb yüksek olunca next gen oluyor diyip gömüyorlar gb'ı.

BSC Misafiri

17.10.2021 10:37:45

0
quote:

Orjinalden alıntı: SIE Santa Monica Oyun single-player. Bu kadar tutacak ne koydular, merak ettim
Profil ismi tam bir ergen fanboyu olduğunu belli ediyor değiştir bence.

SIE Santa Monica

16.10.2021 23:53:25

+3
Oyun single-player. Bu kadar tutacak ne koydular, merak ettim

Kendine_Antagonist

16.10.2021 21:26:37

+4
150 gblik çöplük. marvel avengers kaderini paylaşacak gibi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel's Guardians of the Galaxy ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız