Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel’s Guardians of the Galaxy için RTX Oynanış Videosu Yayınlandı

 
 
EIDOS Montreal, Marvel's Guardians of the Galaxy için yeni RTX oynanış videosu yayınladı. Marvel's Guardians of the Galaxy, Denuvo koruma teknolojisini kullanacak ve hem Ray Tracing hem de DLSS'yi destekleyecek.
 
Marvel's Guardians of the Galaxy 26 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkacak. Switch sürümü yalnızca bulutta mevcut olacak.
 
Efsanevi uyumsuzlardan oluşan yeni ekibin Guardians of the Galaxy'nin bu yeni ancak sadık yorumunda evreni kurtarmak için yola çıkıyor. Bir şekilde felakete yol açan olaylar zincirini başlatıyorsun ve ikonik ve orijinal Marvel karakterlerinin yaşadığı akıllara durgunluk veren dünyalarda vahşi bir yolculuk başlıyor. 80'lerin en iyilerinin yer aldığı karışık kaseti koy ve maceraya başla.
 
Steam sayfası
 
 
Oynanış videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming keşif aksiyon nişancı macera uzay tek oyunculu PlayStation 4 Nintendo Switch PC PlayStation 5 Xbox One Marvel's Guardians of the Galaxy
Yeni Saints Row'dan 8 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

alsndnz

22.10.2021 05:27:40

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Şu rtx bana çok güzel bir para kapma tuzağı gibi geliyor. 2.28'e bakarsanız sözde real time olması gereken rtx yansımasında modelin saçı yok. Sanki rtx olmadan yansıma yapılamıyormuş gibi bir izlenim uyandırdılar ya da ışık eminimi. Unity cryengine ve biraz da unreal engine ile uğraşmış biri olarak. Yansıma yapmak için sahnede ana karakteri takip eden bir kamera vardır, sen nereye gidersen o kamera seni takip eder. Yansıma için sabit olarak yansıma olacak yüzeye bir kamera daha eklersin ve su ise su shader'ı oluşturursun misal ya da metal yüzeyse ona göre bir shader ya da materyal oluşturursun. Performansı etkiler çünkü 1 kere render alacağı şeyi yansıma için 2. defa render alır ama bütün bu rtx real time reflection olayı da aynısı değil mi ? Gta san andreas ps6-Xbox new- PC next real life next gen mod gibi geliyor bana . yere yağmur yağdır at yağmur efektine kamera eklenmiş shader'ı al sana rtx. Rtx demolarına her baktığımda gördüğüm sadece kamera eklenmiş su,metal vs. shaderları ayarlanmış materyal dosyalarını on off şeklinde açıp kapatma zaten var olan bir şey 2015'den kalma tutorialları var aynı etkiyi unity ile yapmak için internette, çıkıp yeni bir şey gibi anlatmaları tamamiyle pazarlama taktiği ve kart sahibi firmalarla ortaklaşa anlaşma.
buyuk resim kursu. ac minecraft rtx gece olunca evdeki isigin yansimasiyla camdan evin icini komple yansima olarak goruyosun bi texture pack atmana bakiyor.

BSC Misafiri

21.10.2021 22:12:25

+2
Şu rtx bana çok güzel bir para kapma tuzağı gibi geliyor. 2.28'e bakarsanız sözde real time olması gereken rtx yansımasında modelin saçı yok. Sanki rtx olmadan yansıma yapılamıyormuş gibi bir izlenim uyandırdılar ya da ışık eminimi. Unity cryengine ve biraz da unreal engine ile uğraşmış biri olarak. Yansıma yapmak için sahnede ana karakteri takip eden bir kamera vardır, sen nereye gidersen o kamera seni takip eder. Yansıma için sabit olarak yansıma olacak yüzeye bir kamera daha eklersin ve su ise su shader'ı oluşturursun misal ya da metal yüzeyse ona göre bir shader ya da materyal oluşturursun. Performansı etkiler çünkü 1 kere render alacağı şeyi yansıma için 2. defa render alır ama bütün bu rtx real time reflection olayı da aynısı değil mi ? Gta san andreas ps6-Xbox new- PC next real life next gen mod gibi geliyor bana . yere yağmur yağdır at yağmur efektine kamera eklenmiş shader'ı al sana rtx. Rtx demolarına her baktığımda gördüğüm sadece kamera eklenmiş su,metal vs. shaderları ayarlanmış materyal dosyalarını on off şeklinde açıp kapatma zaten var olan bir şey 2015'den kalma tutorialları var aynı etkiyi unity ile yapmak için internette, çıkıp yeni bir şey gibi anlatmaları tamamiyle pazarlama taktiği ve kart sahibi firmalarla ortaklaşa anlaşma.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel's Guardians of the Galaxy ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız