Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel’s Guardians of the Galaxy - Cosmo the Space Dog Fragmanı

 
 
Yayıncı Square Enix ve geliştirici Eidos Montreal, Marvel’s Guardians of the Galaxy için uzay köpeği Cosmo'yu tanıtan yeni bir sinematik yayınladı.
 
Marvel's Guardians of the Galaxy'ye yeni bir soluk getiren bu üçüncü şahıs aksiyon-macera oyununda Star-Lord'un jet botlarını ateşleyerek kozmos boyunca vahşi bir yolculuğa çık. Ne yapacakları kestirilemez Guardian'lar senin yanındayken bir patlayıcı istasyondan diğerine patlamalar eşliğinde yol al. Orijinal ve ikonik Marvel karakterleri de kendilerini evrenin kaderi için verilen mücadelenin içinde bulmuşlar. Sen bunu halledersin. Yani muhtemelen. 
 
Marvel's Guardians of the Galaxy 26 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkacak. Switch sürümü yalnızca bulutta mevcut olacak. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu keşif aksiyon nişancı macera uzay tek oyunculu PlayStation 4 Nintendo Switch PC PlayStation 5 Xbox One Marvel's Guardians of the Galaxy
Bulmaca Macera Oyunu Monomals 21 Ekim'de Switch'e Geliyor The Dark Pictures Anthology: House of Ashes - Karakter Tanıtım Fragmanı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel's Guardians of the Galaxy ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız