Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel's Avengers'ta Gri Hulk Karakteriyle Oynayabileceğiz


Square Enix'in yapımcılığını yaptığı Marvel's Avengers'tan yeni haberler paylaşıldı. Oyunun ilk duyurusundan sonra, oyunun çıkışından sonra daha fazla oynanabilir karakter geleceği söylenmişti. Gamescom 2019'da da gördük ki kahramanları istediğimiz gibi tasarlayabilecektik. Bugün öğrendiğimiz bilgiye göre kahramanları kendimiz tasarlamanın dışında ikonik bazı kostümler de gelecek gibi duruyor. Şimdilik açıklanan tek karakter Hulk. Yeşil Dev Hulk'ı kendine ait çizgi roman serisi olan Gri Hulk olarak oynayabileceğiz.
 
Marvel's Avengers 15 Mayıs 2020 tarihinde; PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için piyasaya sürülecek. Oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.   
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Marvel's Avengers oyuncuları süper kahraman hayallerini yaşamaya davet ediyor. Mükemmel hikaye anlatımı ve sürekli genişleyen bir evren nihai Avengers oyunu deneyiminde buluşuyor. Olağanüstü yeteneklerde ustalaşın, büyümekte olan karakter listesini özelleştirin, dört oyuncuya kadar ekibinizi toplayın ve dünyayı kızışan tehditlere karşı savunun.

Marvel's Avengers Kaptan Amerika, Demir Adam, Hulk, Kara Dul ve Thor'un San Francisco'da kurulan yüksek teknolojili Avengers genel merkezini ve deneysel bir enerji kaynağı tarafından güçlendirilen Helicarrier uçak gemisini tanıttığı bir günde başlıyor. Büyük bir hasar ile sonuçlanan felaket kazanın gerçekleşmesiyle kutlama ölümcül bir hale dönüşüyor. Bu trajedi için suçlanan Avengers dağılıyor. Beş yıl sonra, dünya büyük bir tehlike ile karşı karşıya ve tek umut dünyanın en güçlü kahramanlarını yeniden birleştirmek.

Marvel's Avengers sinematik hikaye anlatımı ile Crystal Dynamics'in bilindiği enerjik
aksiyon deneyimi sunuyor. Düzenli içerik güncellemeleri alacak oyun oyuncuları birkaç yıl boyunca sürecek destansı bir yolculuğa götürüyor.  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer Marvel's Avengers Square Enix Crystal Dynamics Eidos Montreal
Red Dead Online'ın Yeni Güncellemesinden Fragman Paylaşıldı Digimon Story Cyber Sleuth: Complete Edition Hikaye Fragmanı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Geldimmigordun

8.9.2019 13:11:33

+1

addidas_85

8.9.2019 13:04:58

+2
Hocam az gerginim bugünlerde
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Geldimmigordun

8.9.2019 02:57:53

0
oyun daha çıkmadı hocam sakin

addidas_85

7.9.2019 17:35:59

0
Ortada resimler yoktur ??
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel's Avengers
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız