Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel's Avengers PC Sistem Gereksinimleri

 
Yayıncı Square Enix ve geliştiriciler Crystal Dynamics ile Eidos-Montreal, Marvel's Avengers oyununun resmi PC sistem gereksinimlerini açıkladı. 
 
Minimum:    

Windows 10 64-bit  
i3-4160 veya AMD eşdeğeri
8GB RAM  
NVIDIA GTX 950 / AMD 270 (minimum 2GB VRAM)  
DirectX 12  
75GB HDD alanı
 
Önerilen:

Windows 10 64-bit  
Intel Core i7 4770K, 3.4 Ghz veya AMD Ryzen 51600, 3.2 Ghz
16GB RAM  
NVIDIA GTX 1060 6GB veya AMD Radeon RX 480, 8GB.  
DirectX 12  
110GB SSD alanı
 
Oyun PC'de sınırı kaldırılmış kare sayısı, ultra geniş ekran desteği ve tamamen özelleştirilebilir klavye ve fare kontrolleri sunacak. Ayrıca opsiyonel 30GB yüksek çözünürlük doku paketi bulunacak.
 
Marvel's Avengers PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için 4 Eylül'de çıkacak. PlayStation 5 ve Xbox Series X versiyonları yeni nesil konsolların çıkış gününde ulaşılabilir olacak. Beta detaylarına buradaki haberden göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Marvel's Avengers PC Sistem Gereksinimleri
Haftalık Oyun Önerisi 19: Aragami Orijinal Avatar: The Last Airbender Yaratıcıları Netflix'in Avatar Projesinden Ayrıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

13.8.2020 08:26:20

+3
Hiçbir pc ya da xbox oyuncusu bu oyunu almamalı

Babblebabble

13.8.2020 01:16:54

+4
Almayı düşünürken Spider-man olayı yüzünden vazgeçtim, açıkça söyleyeyim. Bir müşteri olarak bu tarz şeyler bana gerçekten ters. Ben sonradan bazı oyunlarda ön-siparişini bile iptal eden biriyim. Bir kişi bile olsa tepki tepkidir. Öyle tencereye böyle kapak. Eşit olacaksın, adaletli olacaksın. Tamam ticaret ticarettir eyvallah, kimse bir şeyi babasının hayrına yapmıyor ama bu işin dozunu bilin artık. edit : Bak yazdıktan sonra sinirlendim yine. Ne demek para verdiğim oyunu bana eksik vermek? Başçavuşun eşşeği miyim ben a... Onun verdiği para da benim verdiğim tuvalet kağıdı mı?

Rcp272

13.8.2020 00:52:39

+1
Gerçekten Spiderman olayı muazzam saçma bir olay yarın bir gün Mc de altında kalmayıp aynı durumu yapacak başka oyunlarda yok o sende bu bende saçmalığın daniskası.Online oyunları kendilerine bağlayacaklar yok efendim şu dlc özel olacak falan filan.Çocuk gibi işler.

BSC Misafiri

13.8.2020 00:13:42

+7
Bu oyunu sırf Sony'nin saçmalığından dolayı almam yurtdışında da benzer hareketler var, üstelik içlerinde PS4 kullanıcısı olanların da bu işin sonu olmayacak şeklinde yorumlarıyla bu olaya destek verecekler misillemeye dönüşme ihtimali yüksek. Spider-man kimsenin tekelinde olamaz, oyun hakları sendeyse hakkın olan parayı alırsın ya da süreli olarak senin konsoluna özel olur sadece sonra çekilirsin kenara, yok orda kullanabilirsin yok burda kullanabilirsin sana düşmez sonuçta bu karakter senin yarattığın bir karakter değil, ah Marvel ah yaktın bu karakteri bundan sonra hiçbir oyunda Spider-man'i kullandırtmamaya çalışcaklar feshet şu sözleşmeyi bi yolunu bul ömür boyu Sony denen elinde bi tek konsolcuğu kalmış rezil firmaya bağlama şu karakterin kaderini, kaybeden oyuncular olacak, net.

BSC Misafiri

12.8.2020 23:55:47

+6
Valla çöp falan değil oyun şimdi haksızlık etmenin lüzumu yok Sony'nin Spider-man'i de Batman Arkham Knight'ın yanında çöp mü demeliyiz onun kadar iyi değil diye? Şuanda genel olarak herkes en iyi süperkahraman oyunu Batman Arkham Knight, hemen arkasından da Spider-man'i gösteriyor ama teknik anlamdaki kaliteye bakılmadığında ise Batman Arkham City herkes tarafından kabul edilmiş lider konumunda. Kısacası AAA kalitesinde oyuna çöp denmez, ama yapımcıların ve Sony'nin zihniyeti çöp mü evet çöp. Bu oyundaki Spider-man karakteri konusundaki saçma kararın haddi hesabı yok, herkes tepkisini bu oyunu almayarak gösterecek, aklın yolu bir. Spider-man Sony gibi mızıkçı ve artık iyicene iticileşen bir firmadan kurtulmadığı sürece ortaya herkesi mutlu edecek işlerin çıkması imkansız.

rambocuk

12.8.2020 23:50:44

+5
açık betayı oynadım keyifli anthem gibi olmaz hiç yoktan single modu oynanır bırakılır beklediğimden iyi geldi, oyunun videosuna bakarak karar verip yorum yapmanın bir kez daha ne kadar anlamsız olduğunu kendimde gördüm oyun gayet keyifli, içeriklerle dedikleri gibi sürekli yenilenirse yıllarca keyifle oynanacak bir oyun olabilir, son güncelleme beta oyuna doymak için yeterli cidden sürekli aynı şeyleri aynı şekilde tuşlara spamlayarak yapmak yorucu bir hal alıyor durdum ve fall guys açtım keyif almaya başladım keşke sadece single bir oyuna odaklansalardı

Xan'ela

12.8.2020 23:24:09

+1
Sony'nin yaptığı Spiderman oyunu şu çöpten 10 kat iyidir.

FU-Frank Underwood

12.8.2020 22:48:39

+4
spiderman yoksa yüzüne bile bakmam marvel da ilgimi çeken tek karakter. sony umarım batarsın.

Frobe

12.8.2020 22:26:42

+1
4K texture'ı isteyene indirtmelerini takdir ettim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel's Avengers
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız