Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel vs. Capcom: Infinite Oynanış Videosu - Nemesis, Haggar, Frank West, Spider-Man ve Gamora

 
   Capcom ve IGN, San Diego Comic-Con esnasında  Marvel vs. Capcom: Infinite için yeni görüntüler paylaştı. Bu görüntülerde Marvel vs. Capcom: Infinite'te oynanabilir olacak karakterlerden Nemesis, Haggar, Frank West, Spider-Man ve Gamora yer alıyor.
 
   Marvel vs. Capcom Infinite 19 Eylül'de PS4, Xbox One ve PC için çıkacak. Hikaye demosu şu anda konsollar üzerinde ulaşılabilir durumda.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Marvel vs. Capcom Infinite Capcom
FIFA 14 Sunucuları Ekim'de Kapatılıyor Middle-earth: Shadow of War ‘Shelob’ Fragmanı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

redoracle

22.7.2017 22:26:13

0
Oyun gayet iyi olmuş,zaten daha önceden kendini kanıtlamış seriye sahip olan bir oyun bazı değişiklikler ve iyileştirmeler yapılmış 2 ye 2 dövüş sistemine geçiş yapılmış. Beğenmeyenler daha doğmadan Capcom 2d tarzı oyunlar çıkarıyordu piyasaya,o yüzden beğenmemeleri normal,ama amatör demeleri komik olmuş street fighter 30. senesini kutlarken ki daha pekçok iyi işe sahip bir firmadan sözediliyor. Daha çok karakterle daha eğlenceli olacağı kesin,Frank west çok enteresan olmuş pocket fighterdaki mekaniklerle dövüşmesi güzel gitmiş oyuna. 2D Mekaniklere,takım halinde dövüş sistemine sahip oyunu tekken ile karşılaştırmak dahada komik olmuş,tamamen farklı yapıda,stilde oyunlar ikisini karşılaştıran oyundan anlamıyordur zaten. Tekken güzel oyun ve dead or alive ,virtua fighter gibi serilerle karşılaşırılması gerekir çünkü gereçekçi dövüş oyun mekaniği vardır,street fighter tarzı oyunlar ise kof,fatal fury vs oyunlarla kıyaslanabilir çünkü aynı tarzdırlar.Elma ile armutu karşılaştırmak olur diğer türlüsü.

BSC Misafiri

22.7.2017 18:55:31

0
Birde bu oyuna 180 liradan sayıyorlar gercekten su oyuna para verilmez bir tekken 7ye bakın birde buna bakın anlarsınız demek istediğimi

BSC Misafiri

22.7.2017 14:35:28

0
bundada downgrade olur

ProjectMan

22.7.2017 10:58:55

0
keşke ilerlemeli bir oyun yapsalar mış !

BSC Misafiri

22.7.2017 01:19:54

0
Bunun gözü büyümüş niye? Bu kadar değildi diye hatırlıyorum

BSC Misafiri

22.7.2017 01:19:40

0
Çook amatör gözüküyo oyun
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel vs. Capcom: Infinite
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız