Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel vs Capcom 3'ün Yeni Sinematik Videosu


 
     Marvel vs Capcom serisinin üçüncü oyunu Fate of Two World yenilenmiş yüzü, grafikleri ve oynanışı ile oyunculara oldukça keyifli saatler geçirtmeyi hedefliyor. Oyun için yayınlanan yeni sinematik video, nefesleri kestiği gibi bazı yeni karakterleri de dövüş alanına davet ediyor.
 
     Oyun için yayınlanan videonun öncelikle mükemmel kurgulandığını itiraf etmem gerek. Karakterlerin ağırlıkları, yapılarına göre yaptıkları hareketler oldukça iyi kurgulanmış. Bu videoda özellikle Dr.Doom ve Captain America'nın başı çektiğini söyleyebilirim.
 
     Videoda ayrıca daha önce karakter listesinde yer almasına karşın oyun içi hiç bir meteryalde görmediğimiz Tron Bonne karakterini görüyoruz. Kendi oyunları dışında daha çok Mega Man evreninden tanıdığımız bu karakteri oyunda görebileceğiz.
 
     Önümüzdeki sene PS3 ve Xbox 360 için çıkışını yapacak olan oyunun bu mükemmel tanıtım videosunu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Capcom Marvel Marvel vs Capcom 3 PS3 Xbox 360 Dövüş
Yakuza 5 Duyuruldu Matt Parkman, Locust Savaşçısı Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.9.2010 11:54:12

0
Tanıtım olarak güzel ama capcom firmasının böyle saçmalıklarla uğraşması canımı sıkıyor. Resident evil serisi dururken... Veya ille de dövüş oyunu yapılacaksa street fighter in gerçek üç boyutlu serisi olan EX serisine hayat versinler.Bunlar nedir böle yaa.

ALX@S

10.9.2010 21:28:47

0
çok güzel bir tanıtım olmuş ;)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız