Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel vs Capcom 3'ten Oynanış Videoları


 
     Capative Fuarında ilk duyurusu gelen ve yepyeni bir görünüm ile karşımıza çıkacak olan üçüncü Marvel vs Capcom oyunundan oynanış videoları da E3 fuarından geldi.
 
     İlk tanıtım videosu ve büyük bir değişim geçirecek açıklamaları ile merakımızı daha da arttıran oyunun bu oynanış videolarını gördükten sonra ise merakımızın katlanarak arttığını söyleyebilirim. Çünkü net konuşmak gerekirse Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds, her yönü ile dövüş oyunu severleri memnun edeceğe benziyor.
 
     Gelelim oynanış videolarına. Öncelikle grafiklerin rengarenk olduğu oyun, mekan olarakta oldukça doyurucu bir görselliği sunacağa benziyor. Zira her iki oynanış videosunda da mekan olarak New York'u görüyoruz. Büyük bir şölene ev sahipliği yapan New York kısmı oldukça hareketli bir görünüme de sahip. Grafikler ve animasyonlar ise tahmin edildiği gibi. Street Fighter 4 gibi olsa da kendi yapı ve renklerine fazlasıyla hakim.
 
 
     Oynanış kısmında ise klasik üç karakter seçerek başlıyoruz ve karakterler arası geçişler oyundaki kombo anlayışını tabi ki gene bir üst kademeye geçirmeyi başarıyor. Wolverine, Ryu, Iron Man, Dante, Deadpool, Hulk ve Chris'in de gözüktüğü bu oynanış videolarında karakterlerin kendine has özellikleri de ön plana çıkacak gibi gözüküyor. Özellikle Dante ve Deadpool karakterleri şimdiden favorilerim oldu diyebilirim. Dante'nin şeytan modu, kılıçları ön plana çıkarken, Chris ise Resident Evil 5'te olduğu gibi çeşit çeşit silahları ile dövüş alanına renk katıyor.
 
     Marvel vs Capcom 3: Fate of Two World'un bu oynanış videolarını aşağıdaki linklerden izleyebilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Capcom Marvel Marvel vs Capcom 3 PS3 Xbox 360 Dövüş
Kid Icarus'tan Ekran Görüntüleri Hakkinen: Alan Wake 2 Henüz Onaylanmadı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

sinemanyak

23.6.2010 16:22:21

0
Hulku deşiyolar :D

Lincourt

23.6.2010 15:56:22

0
Problem giderilmiştir, Teşekkürler :)

Momaq

23.6.2010 14:18:58

0
Video 2 1.27 saniyede takılıyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız