Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel vs Capcom 3'den İlk Ekran Görüntüleri

 
 
 
    Marvel ve Capcom evreni karakterlerini bir kez daha aynı arenada yüzleştirecek olan Marvel vs Capcom 3 : Fate of Two Worlds'den ilk ekran görüntüleri, daha önce Gears of War 3 ve Little Big Planet 2 gibi bomba oyunların içeriklerini de barındıracak olan GameInformer dergisinin son sayısından geldi.
 
    Yine pek çok farklı karakterin kendini gösterdiği ekran görüntülerinden grafiksel özellikler ve kamera açıları ise en dikkat çeken nokta. Bizim en çok sevindiğimiz ekran görüntüsü ise karakter listesinde yer alan birisi... Devil May Cry serisinin her zaman dövüş oyunlarında görülmesi arzu edilen karakteri Dante nihayet Marvel vs Capcom 3'de yumruklarını konuşturacak. Devil May Cry 3'de ki haliyle göreceğimiz Dante'nin yanı sıra Marvel evreninden Deadpool'un da karakterler arasında yer alacağını böylece öğreniyoruz. Dergiden sızan taze ekran görüntüleri için buraya!
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Capcom Marvel Marvel vs Capcom 3 PS3 Xbox 360 Dövüş Dante
"PS3 Bu Sene Satışlarda Xbox360'ı Geçecek" Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (10 - 15 Mayıs 2010)

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız