Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order Bu Yaz Switch için Çıkacak

 
Yayıncı Nintendo, Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order'ın bu yaz Switch için çıkış yapacağını duyurdu.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Marvel Ultimate Alliance serisi 10 yıl sonra yeni bir aksiyon rol yapma oyunu olarak geri dönüyor—Nintendo Switch sistemine özel olarak.
 
Avengers, Guardians of the Galaxy, X-Men ve daha fazlasını içeren devasa karakter kadrosundan en güçlü Marvel süper kahramanları ekibinizi oluşturun. Thanos ve onun acımasız savaşçıları The Black Order'ın galaktik yıkımı önlemek için arkadaşlarınızla birlikte çalışın.
 
Bu yeni hikayede kahramanlar ve kötü adamlar sonsuzluk taşlarını Thanos ve The Black Order'ın kozmik kaosu başlatmasından önce bulmak için Marvel evrenindeki bir yarışta birleşiyor. Avengers Tower'dan X-Mansion'a kadar her bir durak Thanos'un tehlikeli görevini önlemek için hayranların favori karakterlerinin ve ikonik mekanlarda beklenmedik savaşlarına neden oluyor. Görüş açısının omuz üstü “Kahraman Kamerası” bakış açısına geçtiği serinin yeni oyununda aksiyona daha da yaklaşın. Çevrimiçi, yerel kablosuz ağ üzerinden çevrimdışı veya ek bir Joy-Con kontrolsü ile arkadaşlarınızla birlikte oynayın. Çift Joy-Con kontrolsü seti ile dört oyuncu bir sistemde takım kurabilir.  

 
Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order Nintendo Switch
Super Mario Maker 2 Switch için Duyuruldu Square Enix ve Tokyo RPG Factory Aksiyon RPG Oninaki'yi PS4, Switch ve PC için Duyurdu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız