Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel, Thor'un Dördüncü Filmi İçin Taika Waititi'yle Anlaştı

 
Marvel Sinematik Evreni 4. aşaması tüm hızlıya devam ederken, ortaya bomba bir iddia atıldı. Thor: Ragnarok'tan sonra Thor 4'ü de Taika Waititi yazıp yönetecek. Hollywood Reporter'da ortaya çıkan habere göre, Marvel, Waititi'nin filmi yönetmesi için anlaşmış. Bununla birlikte Waititi'ye dair sinemaseverlere kötü bir haber daha var.
 
Bunun öncesinde 2018'in nisan ayında Waititi, Akira'nın canlı aksiyon filmini mangaya uygun bir şekilde yeniden düzenlemek istediğini söylemişti. Ancak bu proje ne yazık ki bazı sorunlar nedeniyle ertelenmek zorunda kaldı. 
 
Thor'un yeni filmine geri dönecek olursak hangi karakterleri bu yapımda göreceğimizi henüz bilmiyoruz. Ancak eğlenceli ve komik bir yapım olacağını tahmin edebiliyoruz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GameSpot Marvel Marvel Sinematik Evreni Thor 4 Taika Waititi
Artifact Adventure Gaiden DX PC İçin Duyuruldu Famitsu İnceleme Puanları: Sayı 1598
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

s_demirci_53

26.7.2019 09:15:45

0
Filmde Odin bu toprakları terk ediyor yani Thor icin oldun sen demek istiyor ama şok cihazı ile bayıltılıyor, tamam grandmaster karakteri evrenin en yaşlı karakterlerinden ve gücü çok yüksek ama karşıdaki kişi de Odin oğlu Thor, Odin hayatta olduğu icin Thanos ve Hela Asgarda saldıramıyor böyle ihtişamlı Odin’in oğlu ki kendisi ilk filmde çekiç icin layık kişi idi, ama bir şok cihazı ile durduruluyor sandalyelere bağlanabiliyordu...

RealArek

17.7.2019 15:45:45

0
İlk bi spor yapsın sonra filmini çekin şişman thor olmasın :D

v. Persie

17.7.2019 12:05:50

0
Napsınlar adamlar markete göre film çekiyorlar. 90 larda ya da 2000 lerin başında değiliz ki kapkaranlık bir blockbuster yapsınlar. Marvel öyle risk alan bi firma da değil.

BSC Misafiri

17.7.2019 10:58:47

+1
Bunuda çocuk filmi yaptılar klasik Marvel iştee..

SilentHunterHD

17.7.2019 10:45:15

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Steven spielberg yonetse ne yazar.Son filmde Yildirim Tanrisi Thor elektro şok cihaziyla bayiltildiktan sonra seriyi merak etmeyi ve takibi biraktim.
gerçekten herkesin gözünden kaçan ama göz kanatan bir detay resmen.. en sevdiğim karakter thor ama görmezden gelinmeyecek bir şeydi o.

BSC Misafiri

17.7.2019 10:28:33

+1
Steven spielberg yonetse ne yazar.Son filmde Yildirim Tanrisi Thor elektro şok cihaziyla bayiltildiktan sonra seriyi merak etmeyi ve takibi biraktim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız