Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mario + Rabbids Sparks of Hope'un Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Yayıncı Ubisoft ve geliştirici Ubisoft Milan, Mario + Rabbids Sparks of Hope'un 20 Ekim'de Switch için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Oyunun standart ve Gold sürümlerinde bulunacak. Gold sürüm şunları içerecek:
 
- Temel oyun
- Yeni kahramanlar, görevler ve savaşlar içeren ek hikaye içeriği de dahil olmak üzere season pass'i oyunculara sunacak.
- Ekibiniz için hemen açılabilen üç özel ve son derece şık silah görünümüne sahip “Galaktik Prestij Paketi”ni de içerecek.
 
Oyunun sayfasına ulaşmak için buraya tıklayın.
 
Oyunun açıklaması ise şu şekilde:
 
Gizemli ve kötü niyetli bir varlık olan Cursa, hain planlarını ilerletmek için enerji arar ve galaksiyi kaosa sürükler. Bu amaçla Lumas ve Rabbids'in birleşmesiyle oluşan esrarengiz yaratıklar olan Sparks'ın tüm enerjisini tüketmeye ve yoluna çıkan herkesi yok etmeye kararlıdır. Galaksiye düzeni geri getirmek ve kurtarmak için Mario ve arkadaşları büyük maceraya atılır.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Ubisoft Ubisoft Entertainment Tom Clancy’s The Division Far Cry Primal
Lightspeed Studios, Açık Dünya Oyunu Code: To Jin Yong'ı Duyurdu Riot Games, Valorant'taki Toksik Davranışı Azaltıyor: Sesli Sohbetler Artık Dinlenecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ubisoft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız