Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mario Kart Tour Çıkış Gününde 20 Milyondan Fazla İndirildi

 
Nintendo'nun mobil Mario Kart oyunu Mario Kart Tour çok başarılı bir çıkış gerçekleştirdi.
 
Sensor Tower'ın verilerine göre oyun ilk 24 saatinde 20 milyondan fazla indirildi ve oyuncular oyuna 1 milyon dolardan fazla para harcadı. İlk gün indirilme sayılarında Super Mario Run ve Fire Emblem Heroes gibi diğer Nintendo mobil oyunlarını geride bırakırken aynı zamanda Pokemon GO'nun rekorunu da kırdı.
 
Mario Kart Tour tek parmakla oynanabilecek şekilde tasarlandı ve oynanış tek parmağınızla aracı sürmenize, drift yapmanıza, eşya kullanmanıza ve daha pek çok şeyi yapmanıza olanak sağlıyor.

iOS (App Store) ve Android (Google Play) üzerinden indirilebilir durumda. Oyun içi satın almalarla birlikte başlaması ücretsiz bir yapım. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak nintendolife Mario Kart Tour Mobil Mario Kart Oyunu Nintendo iOS Android
Switch eShop İndirimleri: Cuphead, Hollow Knight, Celeste, Dead Cells ve Daha Fazlası Mafia 4 Geliyor Olabilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

dubtoshi

29.9.2019 17:46:09

0
Beta: Oyunda olacak bütün yarış pistleri, bütün karakterler ve daha fazlası!!! Çıkış günü: 5 ya da 6 yarış pisti, 10 ya da 15 karakter... bide online yok ve 200cc (en hızlı mod) için aylık 32 lira... Nintendo, bu kadar da içine edemezsin yani..

1ht1baron

28.9.2019 02:36:25

0
Multiplayer yoksa maalesef çöp. Böyle oyunlar anca arkadaşlarla beraber oynanırsa zevkli olur. Tek kişi oyna oyna nereye kadar.

BSC Misafiri

27.9.2019 17:07:29

+2
S.a. abi sitenize bayılıuoyurm adanada arkadaşlarla takip edioyruz yeni oyunlar cıkıyor ve siz yayınladıgınızda cok mutlu oluyoruz daha cok haber vıdeo cıkın abi bora var taktıkforce var bunlarıda gosterın turk oyunları bizim guruurmuz saygılar adanadan

Curtius

27.9.2019 16:35:35

+1
sapık bu millet
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mario Kart Tour
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız